Regisztráció Blogot indítok
Adatok
remeka

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég egy ismerősöm arra kért, segítsek neki azzal, hogy ajánlok 10 olyan könyvet -- bármit --, ami szerintem az alap-alapműveltség elengedhetetlen ismeretanyaga. Magyar nyelv és irodalom tanárként úgy gondoltam, ez nem annyira bonyolult feladat, végiggondolva tanulmányaimat,…..
Nem, természetesen nem ütős, hanem billentyűs… Meg vonós… J De a szóviccet félretéve, remélem, még sok előadását láthatjuk a Vadon NŐ – Malek Andrea és kortársai című darabnak, melynek fülbemászó dallamait és sorait hallgatva először csak ez a gondolat fogalmazódott…..
  2011 októberében a Bartók Béla Kollégium KKK (Kollégiumi Kulturális Klubest) keretein belül Ónodi Eszter színművésznő vállalta, hogy egy közönségtalálkozón az érdeklődő kollégistákkal, leendő zeneművészekkel beszélgessen. A kérdések leginkább a művésznő…..
FiloLoli Szeretünk Yanni! :) 2011.09.27 22:26:00
Amikor meghallottam egy ismerősömtől, hogy Yanni Budapesten fog koncertezni, rögtön átfutott a fejemen, hogy milyen jó lenne élőben is megnézni azt, akinek csodálatos, meditatív dallamai annyi szépet adtak.  Aztán persze rögtön jött a "józan" ész: na most pont koncertekre van…..
  La piel que habito / The Skin I Live In / A bőr, amelyben élek   Ma este sikerült megnéznem... Igyekeztem elvárások, előítéletek nélkül, nyitottan ülni a mozivászon előtt, és várni, hogy Almodóvar (már a neve is milyen beszédes magyarul: álmodó vár :)) újra magával…..
Nemrég az ország nyugati részén jártam. Az út hosszú volt, szóval sok gondolatom támadt. Az egyik legérdekesebb az volt, hogy megállapíthattam: -míg autóvezetői pályafutásom kezdetén sok félelemmel megküzdve kényszerítettem magam a volánhoz, tudván-tudva (de leginkább…..