Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BobyTailor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár hete indította a Youtube a csodálatos Movie részlegét, ahol ingyen lehet filmeket (vagy annak álcázott hulladékot) nézni. Anno twitteren azt mondtam, hogy van pár jó film (pl a Bad Taste Peter Jacksontól) mára azonban ezek teljesen eltűntek és félelmetesen gagyi(nak tűnő)…..
BobyTailor 2011.06.18 22:04:30
Gratulálok minden kreténnek, aki más emberek szórakozását hátráltatja és elrontja. Ebben ludasak azok is, akik megnézik az ilyen legalja felvételeket, mert ha nem néznék, nem kameráznának.Hollywoodnak elege lett a magyar kalózfilmekbőlPremier szempontból azt hiszem az utóbbi…..
BobyTailor 2011.06.12 11:39:11
@Bru:
Jólvan, akkor másképp fogalmazok.
Egyet értek hogy szépen lefuttatott eseménylánc.
Azt amit irt az nem a fogyasztókra kell hogy háruljon, hanem a szervezőre. A sz*r szervező pórul fog járni. Nem a fogyasztó dolga hogyan tálaljanak valamit. Ha balf*szkodás megy a szervező a hibás.
Jól mondták páran, lehetne ellenőrizni, hogy van e kamera a teremekben. Mire való a fém detektor, de most csak mondtam valamit.
Lehet koncert esetén olyan helyszínt választani, ami fedett vagy csak bent élvezhető a műsor.
Lehetne egy csomó mindent csinálni a probléma elhárítására, de azt ne akarják az emberekre háritani hogyha stadionban van koncert (tegyük fel fiktíven), akkor szemét alakok hogy a tetőn megnézik. A szerverző tehet akkor minderől, és ő vállal felelősséget mindenért, amit csinál, és ő viszi csödbe az apródokat.
Még egy fiktív a fiktívre:
Ha valaki nyitott ablaknál hangosan sexel este és ég a villany, ne hogy már le legyen cseszve az aki odatéved és benéz.
BobyTailor 2011.06.12 12:35:01
Mint már mondtam a fémdetektor hülyeség a részemről.

"Látni vélsz egy fényforrást középről. Talán felveszi, talán SMS-t ír. Mire odaérsz, tuti kilép belőle, de te ettől függetlenül lelkes vagy és bepróbálod."

Ez már elég lenne hogy ne tudjanak "jó" torrentet készíteni.

"Elképzeltem az esti beengedésnél, a kígyózó tömegben. "Kérem tegyen minden fémtárgyat a dobozba, és haladjon át a kapun!" :D"

A MÜPA-ban minden koncert előtt a ruhatárban le kell adni a kabátot és a táskát, mert nem engednek be a koncertre, ebből következően könnyebb ellenőrizni hogy be visz-e valaki valamit is (zsebek ellenőrzése, mivel nincs kabát és táska csak max 4 lehet). Ott működik. Minden csak tájékoztatás kérdése az emberek felé és akkor nem viszek moziba olyat amit nem akarok hogy lássanak.

"1.Előkapod a zseblámpát és jól belevilágítasz a szemébe, a többi nézővel együtt, hogy hagyja abba, esetleg még erélyesen elkurjantod magad, hogy "Héló, gyere csak ide!""

Nyilván nem az előadás közben kell ezt csinálni, hanem előtte vagy utána, attól függően, hogy mikor veszik észre.

Mindezt összegezve, olyan világot élünk most és régebben is, hogy mindig kellett ezekkel a dolgokkal foglalkozni, mert csalók mindig is lesznek. Az hogy közfelháborodás lenne ebből a fajta dologból (amit nem hiszek mert máshol azért jobban működik ez a dolog) az szerintem a mozis szervezőket nem érdekelné, ha megoldás.