Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kojutka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011.05.04.  (szerda)Eldőlt a krumpli sorsa: nem fogjuk elvetni, pásztortarhonya lett belőle.                    Nem hoztam füldugót, pedig nagyon kellett volna. Az éjszaka borzalmasan telt. István, a magyar társunk kegyetlenül…..
2011.04.28. (csütörtök) Valamilyen megoldást kellett találnom arra, hogy a nadrágom le ne essen rólam. Egyre bővebb lett és nadrágszíjat nem sikerült szereznem. Korán felébredtem, hajnalban már nagyon sokat forgolódtam. Mielőtt a többiek felébredtek volna, kivonultam a…..
 Jól utaztunk, az éjszaka Párizsban nagyon kalandos volt. 9,9 kg lett a hátizsákom. Tegnap este mindent összecsomagoltam. Reggelre csak a szendvicskészítés maradt. Négy összeborított nagy kenyérszeletet csomagoltam az útra. Ne kelljen rögtön Párizsban ennivalót…..
2011.05.25.Itthon vagyunk!Nagyon nehezen, de a kínos reptéri éjszakánk is eltelt valahogy. Azért, ha most szervezném az utat, néznék valami olcsóbb szállást a reptér közelében. Sokkal kényelmesebb lett volna. Ahhoz már nem volt erőnk, hogy egy városnézésre benevezzünk, pedig…..
2011.05.17.Az utolsó nagyon nehéz terepet tettük meg a mai nap. Borzasztóan elfáradtunk. Galíciában jártunk, 142 km a hátralévő táv. Csak menni kellett rendületlenül. Már úgy néztem ki, mint egy aratómunkás.Az éjszaka most sem volt eseménytelen. Sokan voltunk egy szobában,…..
 2011.05.15.Átléptük a 600 km-t, már csak 192 van hátra.Mielőtt a mai napról írnék, még az éjszakát kell megemlítenem. Borzasztó volt. Nem elég, hogy egy lepra szállásunk volt, nem lehetett aludni a horkolóktól. Ponferradaban csak 1 egyházi zarándokszállás volt, így nem…..
2011. 05.07.Ma reggel égdörgésre, villámlásra és szakadó esőre ébredtünk az apácák által működtetett szálláson. Mire elindultunk (negyed 8) kicsit csillapodott az eső, pár km után aztán teljesen el is állt. 17 km hosszan nem volt egy település sem, ez eléggé megviselte az…..
2011.05.03. (kedd)Burgos csodálatos. A Katedrális pompáját és monumentalitását képtelenség befogadni és felfogni. Nagyon fáradtak vagyunk és mindig fázunk. Ma kétszer is elkapott bennünket az eső, sárban, nagyon nehéz terepen ballagtunk. De a 24 km-t viszonylag könnyen…..