Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anula2

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
Már fent is van a neten at 5 részes beszélgetés felvétele 3 kamerával... Kérdésem, melyiket tartsam meg, melyik felesleges? Zsuzsa főként a Bonaoo-tól való távozásáról beszélt. Már napokkal ezelőtt ezt a levelet irtam (junius 6-án) Peter Lexandernek, a Botanoo…..
 Ennyi volt. Egy ilyen riportot már nem élhet túl a Botanoo. Maga a tulajdonos (Peter Alexander) cáfolja, hogy ebből pénz lenne. Nem befektetés, csak tagság...  Ezt követően az új tagok toborzása minden bizonnyla megakad, kifizetésben senki nem fog részesülni, a…..
anula2 2012.04.03 14:55:58
@J_O_L_A_N: A probléma ott lesz, hogy négymillió kreditet nyugdíjaztatni rettentő sok időbe telik.
Mivel a tagok maguk nem tudnak kereskedni a kreditekkel - már csak azért sem, mert ők maguk sem jutnak hozzá - keresniük kell valakit, aki önként ellentételezni akarja a kibocsátását.
A jelenlegi gazdasági helyzetben ez nagyon lassan fog menni. A Markiton lehet követni. Eddig egy jogi személy volt, aki jelentősebb tételt nyugdíjaztatott, 840 db. VER-t.
De a lényeg tényleg az, hogy kreditekhez nem fognak hozzájutni a tagok. Tehát nem is kereskedhetnek vele.
Ha viszont nem a kredit kereskedésből/nyugdíjaztatásból folyik be a CC Denmark pénze, és nem ebből fizeti a jutalékokat, meg a bónszokat, akkor miből?
Tavaly év végén megújult a facebook, bevezették a timeline, más néven az idővonal rendszert/stílust. Ez nagyjából annyit jelent, hogy fentről lefelé haladva széles és nagy felületen látszik időrendbe szedve, hogy kivel mi történt, mit osztott meg stb. - Ehhez a timeline-hoz…..
MLM átverés Megfenyegettek! 2011.12.09 16:12:35
A lent olvasható csodás e-mailt kaptam. Kedves freedonlife29! Üzenem, hogy nevetséges vagy. Eszem ágában nincs törölni a blogot. Emberek százait mentem meg az átverésektől azzal, hogy az oldalon ezen információk fent vannak.Tudod mikor léptek ti jogi útra! Egy félig meddig…..
Végre megírhatom azt a bejegyzést, amelyet szívem szerint már 3 évvel ezelőtt megírtam volna.Az utóbbi időben nem sokat írtam a blogra - ennek oka az volt, hogy írtam egy könyvet, felvállalva a valódi nevem, a szcientológiával kapcsolatos "élményeimről", valamint…..
anula2 2011.11.03 14:42:42
A Magyar Prevenciós Alapítvány -ra rebrandelt Drogmentes Magyarországért Maratonok weboldalán találtam ez:http://www.drogmentes.hu/miniszteriumok+es+orszaggyulesi+kepviselok+levelei+2.html Remélem, hogy csak vmi osztályvezető válaszolt udvariasságból....A Drogmentes Maraton…..
anula2 2011.05.04 06:57:31
Az egész esemény nagyon furcsán zajlott, mondhatni egyáltalán nem volt standard. Én úgy tudtam, hogy 10.15-kor lesz a rendezvény, és vélhetően a sajtó is így tudta, mivel a nyugat.hu-n 10.12-kor jelent meg egy tudósítás, hogy Szombathelyre érkezett a Drogmentes Maraton. (Nem volt ott a tudósítójuk a rendezvényen, de ebből sejthető, hogy a média-meghívó 10.15-re szólt valójában.) Ehhez képest a gyerekek (mind a két iskola) 11.15-re érkezett a helyszínre.
A drogmentes futói késtek, amíg ők meg nem érkeztek, hangosítás nélkül az egyik szci próbált valamit elmondani az előadásból, de a harmadik sorból se látni, se hallani nem lehetett. Úgy tudom, hogy az egyik iskola kérése volt, hogy ne legyen előadás, ők csak futni jöttek. Eskü is azért nem volt, mert az egyik iskola sietett - a drogmentesek állítása szerint.
A futók beérkeztek a szokásos rendőri felvezetéssel, annyi volt a korábbiakhoz képest a különbség, hogy a közlekedésrendészeti osztály vezetője, nem futott előttük, ahogy szokott, hanem egyenruhában rendőrautóban érkezett. Arra hivatkozott, hogy kevés az embere, "súlyoznia kellett" :))))!
A korábbi években fogadta a drogmentest a város valamelyik elöljárója (alpolgármester, és vagy hivatali ember, osztályvezető, ifjúsági referens) most senki, a szcik a városházára be se tették a lábukat. Korábban valamelyik Haladás VSE sportoló kampányolt mellettük, most senki. (Talán két éve volt egy képviselői felszólalás, hogy a város által támogatott sportoló miért áll ki szcientológus rendezvényre. Egy tinisztár, S.E a No Thanks együttes volt énekese téblábolt a gyerekek mellett.)A Kábítószer Egyeztető Fórum, KEF társelnöke sem jött el, pedig ő korábban nagyon szívesen jópofizott Mónikával.

Miután Braun, Soós meg Varga "befutott" villámgyorsan összekapták a gyerekeket, és elfutottak velük a plazáig. Otthagyták a gyerekeket, és futottak tovább.
Nekem ez egy kicsit visszatetsző is volt, mert az egyik résztvevő iskola értelmileg akadályozott gyerekekkel futott, a középkorú tanárnénik, meg legalább öt perccel később érkeztek a gyerekek után, akik addig felügyelet nélkül voltak, és csúnyákat mondogattak.:)A kezükbe nyomott fóliázott kiadványcsomagot sem akart senki cipelni, és szomjasak is voltak.

Szombathelyen volt már kellemetlen élményben részük a drogmenteseknek. Először egy cikk volt, aztán meg valaki a drogmentes napjára szektaellenes demonstráció céljára lefoglalta az egész főteret, beleértve a városháza előtti terecskét, szokásos helyszínüket is, így az utolsó pillanatban voltak kénytelenek a centrumon kívül, a Csónakázó-tó partjára áttenni a rendezvényt. Az iskolák egy része is akkor értesült a változásról, amikor már ott vártak rájuk a Fő téren, akárcsak a média. A sajtójuk sem túl jó.

www.alon.hu/node/6614

www.alon.hu/blogs/index.php?blog=7&title=drogmentes_maraton&more=1&c=1&tb=1&pb=1

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szcientologia_orwelli_remalom
anula2 2011.05.04 12:35:49
@exscn: Nem tudom. De ha te meg tudsz valamit, örülnék, ha megosztanád velem.:)

Lehet, hogy lassan átment a köztudatba, hogy valójában miről szól ez a rendezvény, és az iskolák már nem annyira lelkesek, tehát nemigazán van miről sikerjelentést írni. (És a felvilágosító munkában jelentős része van ennek a blognak is, mint ahogy más civil, önkéntes megmozdulásnak is.)

Nem tudom, mit fognak kitalálni, hogy felszínen tartsák ezt a rendezvényt, de én most úgy látom, hogy ez egyre nehezebb lesz.
Minél kisebb a részvétel a rendezvényen, minél kisebb a médiaérdeklődés, minél több a nem pozitív híradás, annál nehezebb lesz a pénzt is összeszedni a futásra.

Szombathelyen lehet, hogy az érettségi szünet sem használt az ügyüknek, de hát általános iskolából is van egy tucat. Ebből kettő volt ott, és ebből egy volt önkormányzati intézmény. Ez az intézmény viszont nem tartozik a szcik célcsoportjába az értelmileg akadályozott, sokszor szegény családokból kikerülő gyerekeikkel. A másik - egyébként viszont elit iskola - se az esküből, se az előadásból nem kért. Olyan általános iskolák nem mentek el az idén, akik évek óta jártak, például a városi sportiskola.

De nem tartom azt sem kizártnak, hogy az intézmények megfontolták, hogy olyan szervezet rendezvényéhez csatlakozzanak, amely enyhén szólva nem bírja a jelenlegi hatalomgyakorlók bizalmát. Tehát lehetséges, hogy több körülmény szerencsétlen :) összejátszásáról van szó.

Gyanítom, az idei statisztika miatt nem fogják őket megdicsérni.

A fagyi visszanyalt, nem a mentesfutás pozitív piárja hatott kedvezően a szcientológia megítélésére, hanem a szci kötődés hatott negatívan a mentesfutásra.
Így jártak...Ez van.