Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pkovesdi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az irodalmi Nobel-díj lehetséges várományosai között említi Krasznahorkai Lászlót a tekintélyes amerikai lap, a The New Yorker. A cikk szerzője James Wood úgy fogalmaz, hogy a magyar író „narratívájának lassú lávafolyama”, Samuel Beckett, Claude Simon, Thomas Bernhard…..
@font-face { font-family: "Geneva CE"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Times; }div.Section1 { page: Section1; }Nemrég jelent meg egy felmérés, amely – bár nem éppen tudományos és nem is fantasztikus -, mindenképpen…..
Egy olyan időszakban, amikor minden szereplő szeretne pontos képet kapni az e-köny piac valós értékéről, a brit Kiadók Társaságának (PA) tavalyi évkönyvében három különböző számadatot találunk: 16 millió font, 13 millió font és 20 millió font.16 millió fontra becsülik az…..
Az amerikai Könypiaci Tudományok Kutató Csoportja (BISG) legutóbbi felmérése szerint az Egyesült Államokban minden negyedik olvasó rendelkezik e-könyv olvasóval vagy van a birtokában e-köny. A felmérésben háromezren vettek részt, és közülük hétszázötvenen válaszoltak…..
Globális digitális közkönyvtárának létrehozásával a kulturális értékek megőrzését, valamint az alkotók számára megjelenési lehetőség biztosítását akarja elérni a Google, amely a terven a világ számos könyvtárával és kiadójával együttműködve dolgozik - mondta Simon…..