Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baráthnő

288 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dicsőítlek, Uram Jézus! (ezt mondjuk minden fohász előtt) Te vagy életem, szerelmem. A Te neved minden név felett való. Te Emmanuel vagy, az Isten velünk. Te vagy a királyok Királya. Te vagy a teremtés Királya. Te vagy a világmindenség Királya. Te vagy az urak Ura. Te vagy a…..
Szép imák 136 (135). Zsoltár 2014.01.25 15:19:45
 A NAGY HÁLAÉNEK   Adjatok hálát az Úrnak, mert jó hozzánk. – mert szeretete örökké megmarad. Adjatok hálát az istenek Istenének– mert szeretete örökké megmarad. Adjatok hálát az urak Urának  – mert szeretete örökké megmarad. Aki egyedül tesz nagy…..
Térden állva Keresztvetés 2014.01.25 15:14:54
Keresztvetés... Te most keresztet vetsz, még pedig szépen. Nem olyan elnyomorított, összekapott keresztet, amelynél nem lehet tudni, hogy mit akar jelenteni. Nem. Te szépen veted a keresztet, nyugodtan, megadva a módját: a homlokodtól a melledig, egyik válladtól a másikig.…..
Szűz Mária Máriát követve 2012.06.13 22:48:00
„ Máriát követve nem tévedhetsz el! ” (Szent Bernát)   ..
Szűz Mária Édesanya 2012.06.13 19:40:00
„Akinek Mária nem Édesanyja, annak Isten nem is Atyja!” (Grignon: Tökéletes Mária-tisztelet, 30)   ..
Bevezető titkok: 1. aki növelje bennünk a Szent Vér tiszteletét. 2. aki növelje bennünk a Szent Vér reménységét. 3. aki növelje bennünk a Szent Vér szeretetét. A tizedek titkai: 1. aki Szívének drága Vérét hullatja ránk 2. aki Szívének drága Vérével eltörli minden…..
 Mikor bölcsőben gőgicséltem Anyám nézett fel Hozzád Mutogatott, ajánlgatott Ezért vagyok, ami vagyok  Mutogatott esedezve engem Anyásan az égi Anyának Dicsekedett, esedezett, Azért áldom azt a kitárt kezet.  Vitt szekéren a tanyából Pólyásan a hideg őszben És ott…..
Gondolatok Szent Vér rózsafüzér 2012.04.12 13:55:00
Bevezetés: Hiszekegy... Miatyánk... Üdvözlégy (3-szor)... Dicsőség... Üdvözlégy titkok: 1. aki növelje bennünk a Szent Vér tiszteletét.2. aki növelje bennünk a Szent Vér reménységét.3. aki növelje bennünk a Szent Vér szeretetét. Tized : Miatyánk... Üdvözlégy egy-egy…..
Istennek Szent Anyja! Isteni Fiad kínszenvedésekor és halálakor érzett mérhetetlen fájdalmadért és keserves könnyhullatásodért kérlek, ajánld fel a mi isteni Megváltónk sebekkel és vérrel borított Szent Testét fájdalmas könnyeiddel együtt a Mennyei Atyának a lelkek…..
 A kegyképen szemorvosi műszerekkel történő vizsgálattal megállapították, hogy Mária szemének retinája fény hatására – az emberi szemhez hasonlóan – kitágul és összehúzódik. A tudósok továbbá megállapították, hogy a szövet hőmérséklete, melyen a kegykép…..
Mt 7,6 - Ne adjátok a szent dolgokat a kutyáknak és gyöngyeiteket se szórjátok a sertések elé, különben még eltapossák lábukkal, és megfordulva széttépnek benneteket! Valaki az evangelizáció kapcsán azt mondta,  fél, nehogy a sertések elé vesse a gyöngyöket. Nem hinném,…..
Ó Jézus, emlékezni rádA szívnek szent örömet ád,De minden méznél édesebb,Szívünkben bírni tégedet. Nincs szó a földön kedvesebb, Nincs dallam zengőbb, édesebb,Gondolni szebbet nem lehet,Mint Jézus, édes szent neved. A bánat benned lel reményt,Te adsz ezer jótéteményt,Ha…..
Emlékezzünk Máriáról, erről a fiatal asszonyról, akivel Isten oly nagyot tett ! Egy világkorszak változása megy végre őbenne ! Mária volt a Messiásra váró Ószövetség legtisztább jelképe, - és  ő lett az Egyház jelképe is.Közvetlen evangelizáló küldetést, mint…..
Krisztus Lelke ! Szentelj meg engem !Krisztus teste, üdvözíts engem !Krisztus vére, ihless meg engem !Krisztus oldalából kifolyó víz, tisztíts meg engem ! Krisztus kínszenvedése, erősíts meg engem !Ó, édes Jézus, hallgass meg engem !A te sebeidbe rejts el engem !Ne engedd, hogy…..
Szűz Mária Hogyan ? 2012.02.28 08:44:00
Hogyan vesz részt Mária a teremtés művében ? Nem annyira szavaival, és tevékenységével, mint sokkal inkább egész életével, hallgatásával, könnyeivel.(Chiara Lubich) ..
Szűz Mária Boldogságos ... 2012.02.28 08:34:00
Boldogságos Szűz Mária, Isten Anyja: segíts, hogy mindig gyermeki szívem legyen : tiszta és finom, mint a forrás ! Segíts, hogy egyszerű szívem legyen, melyet sohase borít el a keserűség! Segíts, hogy erős szívem legyen : tudjak áldozatot hozni, - és gyengéd szívem legyen, mely…..
Szűz Mária Mintakép 2012.02.28 08:22:00
Jézus anyja a mennyben, testében és lelkében megdicsőülten, mintaképe és kezdete annak az Egyháznak, amelynek az eljövendő világkorszakban kell teljessé válnia. Most azonban, itt a földön, biztos remény és vígasztalás jeleként világít Isten zarándok népe előtt, amíg el nem…..
Térden állva Szentháromság... 2012.02.27 17:57:00
Szentháromság... ne engedd, hogy bármi is kizökkentsen békémből, elvonjon tőled. Inkább minden pillanat ragadjon messzebbre misztériumod mélységében. Teremts békét lelkemben, tedd azt mennyországoddá, szeretett otthonoddá, pihenőhelyeddé. Add, hogy soha ne hagyjalak magadra.…..
Térden állva Minden nap 2012.02.27 17:47:00
Menjetek a szentmisére minden nap...Mert nem egyedül a pap mutatja be  szentmisét, hanem vele együtt mindazok, akik azon részt vesznek...A szentmise minden imaélet középpontja. (Maillac Szt. Lujza)..
Szűz Mária La Salette 2012.02.27 14:35:00
Bazilika La Salette-i Miasszomyunk és a látnokok ..
 1. "Ha népem nem akar engedelmeskedni, kénytelen leszek elengedni Fiam karját. Olyan nehéz az és olyan súlyos, hogy már nem tudom tartani." 2. "Milyen régóta szenvedek miattatok... Ha azt akarom, hogy Fiam ne hagyjon el benneteket, szüntelenül imádkoznom kell, és ti nem törődtök…..
Szűz Mária La Salette 2012.02.27 14:14:00
A La Salette-i Mária jelenés a katolikus egyház vizsgálata szerint alapvetően hitelesített, és La Salette-i Miasszonyunk néven jóváhagyott Szűz Mária-jelenés. La Salette egy kis hegyi falu Grenoble püspökség területén Dauphine megyében. 1846-ban két pásztor gyermek, Mélanie…..
Térden állva Hiszek 2012.02.27 13:42:00
Hiszek Tebenned Uram, de erősítsd hitemet!Remélek Tebenned, erősítsd reményemet!Szeretlek téged, - adj igaz szeretetet! Bánom bűneimet, - de segíts, hogy bánatom őszinte legyen!Neked adom gondolatvilágomat, hogy Terólad elmélkedjem.Neked adom szavaimat, hogy rólad tegyek…..
Térden állva Új nap reggelén 2012.02.27 13:31:00
Ma újból itt vagyok - kegyelemből, hogy szeresselek teljes szívemből,hogy elfogadjam, amit elrendelsz életemben ;rám vigyázó szelíd szemed fényétadd észrevennem. ..
Térden állva Úgy állok előtted 2012.02.27 13:21:00
Én Uram, én Istenem! Úgy állok előtted,mint koldus a gazdag ember előtt.Kérlek, segíts nyomorúságomon, irgalmas! Úgy állok előtted, Uram, mint szolga az ura előtt.Lelkem számára koldulok tőled ételt és italt.Add rám a szeretet köntösét, hogy eltakarjam vele bűneimet! Úgy…..