Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ultralib

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy nagyon idegesítő trükkje Havas Henriknek, néha a beszélgetések legvégén odafordul a kamerához, és elmondja a Véleményét, úgy, hogy a riportalanyok már nemigen tudnak reagálni. Kicsit mintha levonná a konklúziót, kicsit mintha kihasználná, hogy övé az utolsó szó, és…..
A Nap-keltében azt mondta az In-Kal Security vezetője, hogy ma valószínűleg nyugi lesz, mert pár napba beletelik, amíg újraszervezik magukat a még szabadon futkosó köztörvényesek. Úgyhogy tévézhetnénk, ha lenne mit nézni. Lesz például egy Gálvölgyi-show, az első ebben a…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
comment:com Gyurcsány egy csirke 2006.09.21 23:24:00
Nem a CNN az egyetlen külföldi médium, ahol savasat kacagnak a magyarok naivitásán és a miniszterelnök magyarázkodásán. Az Index hű olvasója, PDave fedezte fel a vietnámi Ifjúsági Szövetség központi lapján, hogy a veres testvérek sajátos képi humorral igyekeznek oszlatni a…..
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
comment:com Mit nem nézünk ma? 2006.09.20 19:16:00
Tegnap meg akartam nézni a Misi Mókust dvd-n, ehhez képest az idióta csürhét kellett nézni, és azon gondolkozni, hogy ezeknek nem kell dolgozni másnap? Úgyhogy hiába lesz ma is egy-két normálisabb műsor, valószínűleg a Hír Tv-n fogunk kikötni. Akkor vegyük sorra, miket nem…..
ultralib 2006.09.20 23:15:45
:)
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
comment:com Nincs több élőkép? 2006.09.19 02:40:00
A HírTv-n nemrégiben bejelentették, hogy a csatorna két munkatársa is megsérült, azóta nincs élőkép a Szabadság térről egyetlen csatornán se. (Mert ugyebár minden adó a HírTv- képét adta) Megsérültek a tudósítók vagy csak lemerült az akku? A tömeg úgy tűnik nagyon…..
comment:com Hír Tv a tűzvonalban 2006.09.19 01:08:00
A dolog csak kicsivel változott augusztus huszadika óta. A Hír Tv kint van a frontvonalban és félamatőr tudósításokat küldözget, de legalább kint van. Az MTV-ben Baló György a tüntetők legdurvább betörése után jó sok idővel később kiváncsian megkérdezi, hogy akkor…..
Az ATV kiszállt a hírversenyből, vagy talán a kábeltévé kőbányai székházát is ostrom alatt tartják a tüntetők, mert hogy itt is csak szünetjel megy, miközben odakint tombol a breaking. Ilyenkor még emelt díjas, hülyéknek való betelefonálós műsorok szoktak menni, ezért agyon…..
Az országos kereskedelmi csatornák lassan elvesztik az előnyük, csak a gőg marad, meg persze az évi több százmilliós koncessziós díj. A Napló, a Tv2 riportmagazinja például tegnap exkluzív Gyurcsány interjút ígért, hogy elsőként csak itt, csak most, csak Sváby András…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..