Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„- Hogy van a feleséged? – Beteg. – És veszélyes? – Ilyenkor nem, csak ha egészséges.” Ilyen és csak ilyen vicceket közöl már jó ideje az V. kerület lapja, a Mai Belváros. A címlapon egy Rogán-portré, a hátoldalon pedig szép rózsaszín keretbe foglalva egy nagyadag…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2013.02.20 13:06:18
@maim: igen, tképp minden. De kötve hiszem, hogy a viccek a kormánytól jöttek volna, mivel legalább húsz évesek, de inkább negyven. :-)

---------------
Hogy nem bassza meg a kurvaanyját az a köcsög, aki kitalálta, hogy "Két hozzászólás között várnod kell..."!
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2013.02.20 14:21:33
@grigorij: amennyiben csak mások vélt gondolatait idézted a témával kapcsolatban, akkor az előző, anyázós hozzászólást ne vedd magadra! Természetesen annak szól, aki szerint a harmincas szingli már lekurvázható...
(ha saját gondolat volt, akkor természetesen veheted magadra!)
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2013.02.20 14:28:17
@Sadist: rákhalászat szerintem nem fizet olyan hűdejól... Ráadásul, akiket a tévében láttam, azok közt előfordult nőnemű is, de valahogy a nőies vonások hiányoztak róluk. :D

---
És még mindig bassza meg a jó anyját, aki a pár perces várakozással szórakoztatja a jónépet! :D
Na már ilyenünk is van, megjelent a Fehér Könyv, benne az előző városvezetés 50 főbűne (innen lehet letölteni PDF-ben). Ahogy a bemutatón mondta Tarlós István:   "ugyan Az 50 legsúlyosabb probléma Budapest örökségéből a kiadvány címe, de lehetne jóval több is, csak a…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.07.12 10:57:29
@asghh: komcsikám, nem lehet mindenki pártalkalmazott, mint te...
Ez alkalommal sem kis hazánkról lesz szó, hanem a nagy USA gyermekeiről, de természetesen elkészíthető a magyar változat is - csak ne az elmúlt húsz évből válogassunk hozzá nagy arcokat. Khm. Bocs. Szóval, az alábbi kockákból a cseperedő amerikai gyermek nemcsak az ország nagy…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.06.08 06:29:35
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: van is mire... :-(

(kurvaanyját annak a baromnak, aki miatt negyedórán át csak a "két komment közt várni kell néhány percet..." üzenetet kapom már megint!)
Olvasom, hogy a fotóművész engedélye nélkül készíttetett másolatot egy alkotásról Veress László, az Országgyűlés elnökének kabinetfőnöke.Képet lopott? - kérdezi az index.Az index, az Amerikai Népszavára hivatkozva, azt is megírta, hogy Veress úrnak egy nemzetközi…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.21 08:17:52
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.10 10:32:32
@púzókutya: inkább az abortusz korhatárát kéne kiterjeszteni, hogy pl. még téged is tövényesen abortálhassanak.

Blog.hu-soknak meg a kurvaanyját, amiért ilyen szemetet üzemeltetnek.
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.10 12:30:33
@Kulics:
miközben folyamatosan a föld túlnépesedéséről beszélnek...
Remélem, te is éhendöglesz, de előtted apád-anyád, majd a tetves kis kölkeid is...
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.10 12:42:12
@tea fan: a poszt igen, de a hivatkozott hozzászólásomban hivatkozott ízeltlábú nem.
Tegnap ki kellett mennem a XIX. kerületbe, s mivel én Zuglóban lakom, így az útvonalterv.hu-t hívtam segítségül. Pár perc múlva már megint anyáztam magam, mert nekem Kőbánya-Kispest még mindig a metrót jelenti, így BKV-val közlekedve ügyesen elbuszoztam volna a Ferenciek teréig,…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.10 10:30:07
modoros.blog.hu/2011/05/09/olvasoi_rovat_a_nyugdijasgyulolo - utálom ezt a blogot, mint a szart, csak akkor tévedek oda, ha címlapon virít, de kivételesen ajánlom figyelmetekbe.

---------------
És természetesen kurvaanyját annak a sok tehetségtelen, baromarcúnak, akik ezt a blog.hu nevű fosadékot összerakták és üzemeltetik!
Ferenc testvér beindult. A maga módján. Azt hiszi, hogy nem emlékszünk arra, mit csinált néhány évvel ezelőtt.Nem változik a stílus. Sőt kifinomultabb sem lett. A pártelnöki kinevezést, sőt még a kormányprogramot is hasonló stílussal verte át a pártján. Egyszerű…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.08 08:41:30
@stratez: téged? Ezt nem tudhatom. Kérdezd meg tőle!

kurvaanyját annak a baromnak, aki ezt a szart a blog.hu alá tette!
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Közel kétmilliárdos uniós támogatásból újította fel belvárosát Nyíregyháza. Az EU-s pénzből - nyílván pályázati feltétel volt – kerékpárúttal is megajándékozta a városvezetés a lakosságot. A közgyűlés döntése alapján a beruházásra még tavaly 90 millió…..
Dilettantizmus legmagasabb foka = blog.hu rendszer 2011.05.05 12:12:19
@This_is_Sparta: a kis taigetosz pozitív, agysérült visszapofázik. Ez jóóóóó... :D
(ha nem csak néznél, hanem látnál is... de szép lenne! :D)

---------------
kurvaanyját a blog.hu felelősének! Már megint szarakszik ez a fostalicska.
MACDefender néven új malware indított támadást a Mac OS X ellen, ami azonban csak a Safari egy beállításával és a felhasználó beleegyezésével együtt képes megfertőzni a gépünket.Ha a felhasználó lefuttat egy keresést például a Google-lel, az eredmények között megjelenhet a…..