Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrGempa

487 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog ezennel befejezi működését.Mivel se kedvem,se időm nincs már rá(de leginkább kedvem),így gondoltam illik közölni a nemlétező olvasósereggel,hogy abbahagyom.Szép volt ez a 4 év,sok értelmetlen kép-videó-szöveg került ki ide,így azt hiszem,büszke lehetek arra amit…..
ezt idézgessétek,ne azt a pajolókoelót..
Hitler és a panda fejű kölyök ..
Nahát miket nem talál az ember!Az utolsó sztálinista diktátor,Enver Hodzsa Albániájának volt Magyarországon is fogható (illegállis) rádióadása. Sajnos csak két rövid részlet maradt fent belőle ami itt és itt hallgatható meg.  ..
S ha a költő így mondja,hát rend is lesz! A legendás Tekintetes Úr együttes új lemezének, a Kínos történeteknek(melyről e blog írója csak dicshimnuszokat tud zengeni)bemutatójára…..
Pozitivista Plakátokkal a Jobb Életért Mozgalom ..
akit még a mákosiék is lecsukattak ..
avagy észak-korea retró ..
a teljes hangfelvétel   ..
újra aktuális avagy "megváltozik Budapest és attól tartok olyan lesz mint Cairo"   ..
vajon eljutott a címzetthez? ..
hopp erről meg eszembe jutott egy djönörű versike melyet asszem valamelyik  Gszd-ben találtam(lehet hogy a mao ce punk megzenésiti?)!!!Eredeti helyesírással!! Tőkés László haza jőttCsau többé nem rőhőgKibélelték félkilóvalAggyon lőtték géppisztólyalBebaszták egy…..
a keddi koncsertón készült felvételek itten vannak a fotók:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.864639426947435.1073741905.397217497022966&type=3 Gerő induló   felcsúti lyányok ..
Örvendezzetek testvéreim,július 21.-én 20 órától Mao koncert lesz! Mao Ce Punk! Zseton Pityu and the Cash! QSS! Dearly Beloved!   És mindössze rongyos 1200 forintért!Hülyének is megéri! Helyszín:Viper room(Budapest, Váci út 168.)   ..
Egy klasszikus magyar film részlete 1937-ből,főszerepben Latabár Kálmán és Kabos Gyula.   ..
Hölgyeim és uraim,ma egy igazi ínyencséggel,mondhatni klasszikussal fogok foglalkozni.Ez nem más mint a legendás,de senki által nem ismert Gecizők album,a Ne köszönjünk,minek? címet viselő kiadvány,melyet a Genyó Szívó Disztroly adott ki 1992-ben. Magán az albumon valószínűleg…..
néha meg nem. ..
kissé megviseltnek látszik node így járt,mit kellet úgy gecizni III.Mátyás királlyal? ..
kultúrtörténeti ritkasságsokat ugyan nem lehet belőle hallani,de azért van hangulata ..
nincs több kérdésem ..
erről épp tegnap tett tanúbizonyságot az atv nevű szennycsatorna egyenes beszéd című műsorában Olyan okosságokat lehet hallani Józsi bácsitól,amitől ejrópa megint irigykedhet:sehol máshol nincs ilyen csodás zseni a videót itt lehet megnézni(mivel a lófasz blogmotor nem engedi…..
A király a miniszterelnök úr családja is épp arra járt..
szenzációs felvétel,az ország Józsi bácsija és Tüncike is hozza a formáját ebben remek beszélgetésben a női fehérneműkről   ..
Hamarosan berobban Európában!  ..
Videós beszámoló az R33-ban lezajlott hangversenyről Itten meg néhány kép:https://www.facebook.com/medi/set/?set=a.1117497504932668.1073741837.358442597504833&type=1 Büdösök-Elgáncsolunk elegáns   Flash-Patkány Flash-Idomított ember Csermanek lakótelep-Mr.Marx feje…..