Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mankurt

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. február 21. kedd, 18.00 Takács Gábor fizikus előadása A húrelmélet gyökerei a 60-as évek végére nyúlnak vissza. Hogyan lett az erős kölcsönhatások leírásából TOE ("mindenség elmélete") jelölt? Milyen fizikai problémák motiválták története során és ma? Van-e eredménye a húrok pengetésének? Az…..
Váci utca Szűz Mária szuperhős 2012.09.10 14:22:00
Egy csodálatos összeállítást szeretnénk ma veletek megosztani. Az az igazsag, hogy hétfő van, és nem biztos, hogy tudunk ennél menőbbet mutatni a héten. Mindegy, majd a szív húrjait igyekszünk pengetni :) Soasig Chamaillard az elkövető, és természetesen művész. Popos…..
A HVG után a Hírcsárdának jutottak a birtokába a Szabad Sajtó Alapítvány és a Ringier közötti, a Népszabadság megvásárlásáról szóló szerződés feltételei. A vételár után immár további részletek is kiszivárogtak a tárgyalásokról. A Népszabadságot a Szabad Sajtó…..
Mankurt 2012.09.07 12:23:59
@tobias2: *helyesírás, ellenőrzőt, szerkesztőségből. De remélem csak vicceltél.
Puli Space blog Elvonási tünetek 2012.09.05 09:30:00
Napi két doboz cigarettát szívott, és egyik napról a másikra szokott le a dohányzásról az Apollo 11 asztronautája. Furcsán viselkedett: másnap már jelentkeztek is az elvonási tünetek. Erről is beszámol Michael Collins, aki 1969. július 16-án - 43 éve - indult útjára az Apollo…..
Mankurt 2012.09.06 02:59:03
@Magyar Vitéz: Hjajj, ennyi komplexus egyszerre.
Hamarosan szinte az összes jelentős magyar folyót felett cianidos zagytározók fognak billegni. Romániában nemrég titokban adták ki az első ciános aranybánya engedélyét, míg Szlovákiában két hasonló bánya előkészítése folyik. Csak a jó szerencsébe bízhatunk majd, hogy így…..
    Azt beszélik, hogy Mila Kunis összejött egykori filmsorozat partnerével (Azon a 70-es évek - show), Ashton Kutcherrel. A pletykák alapja, hogy egyre többet látják őket kettesben andalogni Kaliforniában. Hogy igazak-e a hírek azt nem tudni biztosan... Az viszont tuti, hogy Mila az…..
Mankurt 2012.07.04 00:06:06
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
Több hete történt - nem írtam róla azonnal, vártam, hogy kiderüljenek részletek - hogy egy Rudy Eugene nevű ember az utcán meztelenül őrjöngött, és rátámadott egy Ronald Poppo nevű emberre, akinek egészen elképesztő módon lerágta a fél arcát. Poppo túlélte az esetet, de…..
Mankurt 2012.06.22 02:39:48
@Brendel Mátyás:

Szerintem pont eleget, de jó kibúvó a normális válasz alól.
Egyébként tök jó, ez az ateizmus.
Például, ha a blogodat veszem alapul, akkor arról szól, hogy mások milyen hülyék. És ti konkrétan ezzel foglalkoztok. Mert titeket ez zavar, hogy más mit gondol, mi szerint él.

Hadd mutassak egy analógiát.

Nem feltételezem, hogy mind liberálisak vagytok, de a többség valószínűleg az.
Namost, a melegeket azokat toleráljuk ugye? Legalábbis én, ha jó lib. lennék azt tenném ugyebár (de én nem vagyok és később ez fontos lesz!).
Eddig megvan?
Namost azokat a buta, paraszt hívő embereket miért nem lehet elviselni?

Most jön a csavar. Többen az mondanák erre, hogy a hívők (kat, zsid, muz egyaránt) is állandóan vegzálják szegény ratyikat, miért lennék toleráns velük szemben?

Hát azért mert ilyen a mai értelemben vett liberalizmus. Te (nem konkrét te) eszerint definiálod magad, ezek az elveid. Akkor nem kéne elvtelennek lenni ugye?

Én meg azért neheztelhetek a melegekre (egyébként a tangában riszálósokra, a többit leszarom, ő dolga, ő bűne, tudja oszt kész), mert én ilyen elvek szerint élek.
Mankurt 2012.06.22 03:32:19
@Brendel Mátyás:

Analógia volt, de valahol éreztem, hogy érvek helyett fenyegetőzni fogsz.
De akkor mondok mást. (hogy ki itt az okosabb, azt nem tudom, de azt gondolom, amint jobbnak tartod magad az ellenfélnék, vesztettél)
Csinálok asszem pár képernyőfotót, később még jól jöhet, ha esetleg érvelést kell tanítani DK-s képviselőknek.

De azt, hogy esetleg letiltasz, az pont le.

Arra a linkre sem reagáltál, ami ugye a TÉMÁBA VÁG.

Az meg, hogy te a jelenleg regnáló (fúj orbán) kormány felé tereled a vitát, aztán engem vádolsz tématereléssel minimum aggályos.

"a liberalizmusban az sehogy nincs benne, hogy tolerálom a diktatúrát, ezt benézted."

Ki kérdezte? Ki mondta? Mi van?

"a homoszexualitás nem hülyeség kérdése, nem igazság kérdése. ez tényleg csak ízlés kérdése"

Ezért a sajátjaid kövezést szoktak tartani.
A hit viszont tuti nem ízlés kérdése. Választani szokták. Tiszteletben kéne tartani, mint minden mást.

Például egy mise, nem arról szokott szólni, hogy milyen szar már ateistának lenni, azok mi hülyék.

Ne érvelj itt nekem a KDNP-vel és a kormánnyal, egyik sem egy vallás, az ilyen kényszereid kiélésére ott a piroslap.

Ja és mivel a válaszodat erre hegyezted, ki (kormány, KDNP, egyház)
Mivel én vallásról beszéltem, ez így nem elfogadható érvelés, csak mellédumálás.

Ebből kifolyólag, nem indokoltad meg, hogy miért vagy ilyen ellenszenvvel a VALLÁSOSAK iránt, csak a politikai nézeteidet osztottad meg velünk, amit a kutya sem kérdezett.

Vagy kérdeztem én, hogy mi a véleményed OV/KDNP/egyházról?

" És ugye a hit és az őrület az nem mond ellent egymásnak. Sőt. "

Nem te csak simán lehülyézel egy csomó embert, aki nincs ugyan azon a véleményen, amin te.

Szóval summa summarum.

NEM válaszoltad meg, hogy mi a bajod a hívőkkel, csak a regnáló elittel való viszonyodat sikerült tisztázni.

Ja igen és mivel liberálisnak vallod magad és nem tudsz egy ép érvet felhozni a hívő emberek ellen (a hülye az nem érv):

Ebből kifolyólag még mindig elvtelen vagy.
Mankurt 2012.06.22 03:51:32
@Hunor Levente:

De analógia volt, mert nem arra volt kihegyezve, hogy a melegség választott-e vagy sem, hanem egy teljesen más érvelés része volt. Köszi, hogy megtisztelsz azzal, hogy úgy alkotsz véleményt, hogy el sem olvasod mit írtam.
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
Mankurt 2012.06.07 16:28:49
Hétfőn este fél 9-kor aki csak tud, jöjjön a Puskás stadionba, ahol az írek az Eb előtti utolsó felkészülési meccsüket játsszák Magyarország ellen. Nem mintha külön mondani kellene ezt a csehek elleni pénteki győzelem után. Összeszedtük néhány pontban, hogy a magyarok…..
Mankurt 2012.06.03 23:48:15
A címben kábé mindent el is mondtam: a Stainless Games gőzerővel dolgozik a klasszikus botrányjáték mobil verzióján (természetesen iOS és Android verzió is készül - reméljük kivételesen képesek lesznek egy időben kiadni a kettőt). Aki nem ismerné, a Carmageddon minden idők…..
Pár napja nevezték ki Finta Sándort Budapest új főépítészének, akit azon melegében meghívtak az Inforádió Aréna című műsorába (a teljes műsort itt hallgatható meg). Az sajnos nem derült ki a beszélgetésből, hogy mégis mit csinál(hat) a budapesti főépítész, bár azért…..
Mankurt 2012.05.20 18:44:31
@dr. Bubó:

Csúnya troll, mássz vissza a föld alá, ahonnan jöttél!

Egyébként jó ötlet, panelban élni szar, csak egy fokkal jobb, mint a híd alatt.
Kolumbia a kábítószer-, azon belül is a kokaintermelés hazája. Pablo Escobar óta ez adja a nem regisztrált GDP 90%-át, egyben máig több tízezreknek ad munkát. A hírekből mindig csak azt halljuk, hogy több tonnás kokain szállítmányt kapcsoltak le itt, drogfutárt fogtak el…..
Mankurt 2012.05.14 21:15:02
addict Mobilapp hipsztereknek 2012.05.12 17:42:00
Ugye milyen bosszantó, amikor nem tudod hordani az újonnan vásárolt, több tízezres napszemüveged, mert nem süt rád a nap? Nos, a Ray Ban legújabb okostelefon alkalmazásának köszönhetően mostantól nem lesznek ilyen problémáid. Az app ugyanis megmutatja egy térképen, hogy épp hol…..
Mankurt 2012.05.13 18:28:30
Várható volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik: a magyar kisebbségek szempontjából legfontosabb három szomszédos államban sorra olyan kormányok alakultak, amelyek a korábbiaknál biztosan vagy várhatóan kevésbé kooperatív módon viszonyulnak majd nemzettársainkhoz. Az elmúlt…..
  Gyöngyöspata jobbikos polgármesterének, Juhász Oszkárnak a lemondását követelték mintegy százan hétfőn este a Heves megyei községben. Farkas János, a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetője az április 19-én nyilvánosságra hozott hangfelvétel kapcsán - amelyen…..
Az EMI Klubban tartott nemzeti délutánt, estet a Jobbik Ifjúsági Tagozata, Dúró Dóra volt a vendég. Ha egy tudósítás a blogra kerül ki, akkor az olyan is volt. Ez még olyanabb volt. A Novák család álmaimban. Igaz, a Gárdáról egy szó sem esett Szeretek mindenhová korábban…..
Ötven nap múlva kezdődik az első kelet-európai közös rendezésű, lengyel-ukrán Európa-bajnokság. Az Euro2012 nyitómeccset Varsóban játsszák, a házigazda lengyelek a csoport leginkább verhetőnek tűnő csapata, Görögország ellen kezdenek. Az esélylatolgatásra persze még bőven…..
"I don't know what you heard about meBut a bitch can't get a dollar out of meNo Cadillac, no perms, you can't seeThat I'm a motherfuckin' K-D-N-P" Szeretnénk a kereszténydemokraták győzelméhez gratulálni. Örülünk, hogy végre szembe mertek szállni a Fidesszel, méghozzá nem is…..
Mankurt 2012.04.17 21:42:03
www.youtube.com/watch?v=RhWNUi34iPc

Egyebet nem tudok erről elmondani.
addict Jó útra tért diktátorok? 2012.04.17 10:00:00
Úgy tűnik, hogy Kony után egy újabb diktátor bukkant fel a Youtube-on. Ez a népirtó azonban már nem Ugandában, hanem 1500 kilométerrel északra, Szudánban keseríti meg az emberek életét. Omar al-Bashir uralkodása alatt több százezer embert gyilkoltak meg, kényszerítettek…..
Mankurt 2012.04.17 19:52:50
@Dr.Zemberevő: A zorbán műve! Meg a gyucsánytakarodjé!
Kivágták az RTL Klubot sértő beszólásokat az RTL Klubon ma este vetített Roast végős változatából. Az Amerikából importált műfajban neves közéleti személyiségeket égetnek viccesen a saját jelenlétükben, az első adásban Nagy Feró ült be a trónba, hogy fogadja humoristák…..
Mankurt 2012.04.16 19:43:16
@ac3^BB: Tapasztalt vagy.
Jajj, de borzasztóan idegesítő, amikor azt hallom (amúgy magyar emberek között zajló beszélgetésekben), hogy mi alapvetően és megváltoztathatatlanul irigyek vagyunk, vagy hogy felsőbbrendűségi érzésük van a környező népekkel szemben. Olyan szélsőségesen sommás…..
Mankurt 2012.04.13 14:02:17
@baliquez: Ha szerinted a fidesz szavazók en bloc "hülyék és aljasok", akkor neked már sajnos nincs vissza a lejtőn. Azt azért jó tudni, hogy senki sem szavaz rossz szándékból, hanem legjobb belátása szerint. Ezt elvitatni minimum parasztság.
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Mankurt 2012.04.11 17:08:22
@első számú anarchista: még szerencse!