Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeret

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
szeret 2006.09.25 21:54:08
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
szeret 2006.09.22 22:35:25
Fél nyolc előtt néhány perccel szakadt meg a HírTv adása, és közel háromnegyed órán át sötét volt a képernyő. Bombariadó volt, ezért ki kellett üríteni a tévé épületét, még az Orbán-interjút is lekeverték. De miért is? Talán kézi hajtányos magnóról ment az előre…..
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
comment:com Hazug, hazug... 2006.09.20 15:52:00
Liar, liar, the city's on fire – felcímmel jelent meg a legnagyobb brit bulvárlapban, a The Sunban a budapesti események összefoglalója. Amennyire tudjuk, ez a Liar, liar, pants on fire rigmus átköltése. Mondjuk, mint hogy a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát.…..
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..
Hoppá, mindannyian a tévéből próbáljuk követni az eseményeket (dehogyis, az Indexről - a szerk.), pedig sokszor semmit nem kapunk, miközben a Klubrádióban profi közvetítés folyik. Vannak kiküldött tudósítók, akik a rendőrök elől rohanva tudósítanak. "Jönnek, jönnek a…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
szeret 2006.09.15 13:07:54