Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrea860223

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea blogja Az élet rövidsége 2008.01.28 23:33:00
Gyakran hall, olvas mindenki ilyen híreket: "Harmincegypár éves nő tragikus hirtelenséggel elhunyt." "Huszonpár éves férfi vártalanul elhunyt." .Ilyenkor mindenki azzal nyugtatja magát: "Még jó, hogy nem ismerős..." És a legtöbben hozzáteszik ezt…..
Andrea blogja Beköszönök... 2008.01.28 22:59:00
Üdv mindenkinek!Sikerült egy újabb ígéretemet nem betartani, nem írtam rendszeresen blogot. Nagyon sok bejegyzés megfogalmazódott bennem, de az hogy "weblapra vessem" őket, az már nem jött össze. Lett volna miről írni, az Érettség című írásomnak folytatásai lehettek…..
Andrea blogja Érettség - 1. rész 2007.10.19 08:37:00
Ezúton kérek elnézést azoktól, akik várják hétről-hétre az újabb és újabb okosságaimat, csak ugye mondhatni: beindult a félév, mellette beindult a munka is és mire idekerülök a gép elé, hogy vmi értelmes gondolattal hökkenthetném meg az olvasóimat, addigra az agyam a…..
A mai nap során mind az interneten, mind az írott, helyi sajtóban belefutottam egy cikkbe, ami teljesen felháborított engem is és apámat is (ti. az ilyen eseteket apuval mindig átbeszéljük). Egy közeli faluban egy roma (ez a történet szempontjából amúgy nem fontos)…..
comment:com Elindult a magyar MTV 2007.10.01 13:44:00
Én felkeltem hajnali hatkor (na jó, a tv-tunert keltettem csak fel, aztán vissza az ágyba), csak azért, hogy megnézzem (visszanézzem majd) a történelmi pillanatot, amikor Ákos elindítja a magyar Music Televisiont. Erre jött a dagi Seam Kingston, hogy bjútiful gööööörl, én csak…..
Hát, mit ne mondjak, egy elég borzasztó hétvégén vagyok túl. Most már rá kellett jöjjek, hogy létezik a gonosz embertől még gonoszabb. Pláne akkor, ha az ember a saját anyjáról gondolja ezt. Le kell szögeznem, hogy NEM az én anyumról van szó. (Így belegondolva, hogy én miken…..
Drága Blogolvasóim...ezúton kérek elnézést az 1 hetes hallgatásomért, de nem akartam senkit sem traktálni a folyamatos hétköznapi témákkal, problémákkal...elvégre megígértem, hogy igyekszek a sorok mögé nézni...a látható dolgok szerintem unalmasak (ezt a héten már…..
Andrea blogja Lélekben máshol... 2007.09.19 20:35:00
A mai nap folyamán többször is szembetalálkoztam olyan kérdésekkel, amelyek a jövőmet illetik és/vagy vmilyen aktualitással bírnak...így: mikor kell befizetni a nyelvtanfolyam árát? Mikor lesz? Vagy: mikor mész közgazszigorlatra? Matekra? Újabb példa: milyen előadással készülsz…..
Andrea blogja Bocsánatkérés 2007.09.17 16:55:08
Ezúton kérek elnézést azoktól, akiket a "Szórakozzunk" c. bejegyzésemben a "szélsőséges" elnevezéssel megbántottam. Nem állt szándékomban. Talán azért akasztottam eme stílusirányzat kedvelőire ezt a tulajdonságot, mivel itt Kaposváron nem…..
Andrea blogja Szórakozzunk... 2007.09.16 09:20:00
...na de kivel(énvelem ne)? És leginkább hol? Mert legyenszíves elárulni nekem vki, hogy Kaposváron, szombat éjjelre milyen szórakozóhelyre érdemes elmenni, ahol: Ad. 1. nem nyomnak agyon, mert az engedélyhez képest többször annyi embert beengednek, és tulajdonképpen a tánc abból…..
Nos, hát el is érkezett az idő, megírom a véleményem...méghozzá nem is akármiről: tinédzserkorom kedvenc magyar együttesének koncertjén jártam.Csak hogy felvezessem a dolgot: a hétvégén az ismert rádió születésnapi bulija keretében több magyar együttes teszi tiszteletét a…..
Andrea blogja Kezdetek 2007.09.14 12:40:00
Na, újrabelefogtam a blogírásba. Pontosan 1 éve egy másik oldalon már próbálkoztam eme nagyszerű tevékenységgel, de vhogy 2 bejegyzés után annyiban maradt. Most megfogadom, igyekszem viszonylag rendszeresebben írkálni a kis webes naplócskámat.Aki nem ismer, annak annyit magamról,…..