Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neck

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kajakozónőt ünnepelt hősként fogadták hazájában, Martonyi János külügyminiszter szerint Magyarország jogilag nem támadható. „Hatalmas siker ez népünknek, köszönjük Magyarország!” - áll a Szerb Olimpiai Bizottság honlapján lévő nyilatkozatban. A világ-, Európa- és…..
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
Budapesten több ezer önkormányzati lakás áll  üresen, miközben folyamatosan mondanak fel bérleti szerződéseket és rendelnek el kilakoltatásokat. A legelesettebbek A Város Mindenkié csoporttól és a politikai skála túlsó végéről érkező Koppány Csoporttól kapnak…..
Mától van ez a dolog a Várban. Ritkán ajánlok programot, és most is csak azért teszem, mert nagyon de nagyon egyetértek az üzenetével. Azt állítják ugyanis a szervezők, hogy libamájat nem csak étteremben lehet enni, és nem feltétlenül csak ünnepnapokon. Nehéz persze azt…..
Több száz ember búcsúztatta a Malévot szombat délután Budapesten. Malévért, a Malév emlékére rendezett békés felvonuláson, egyenruhába öltözött pilóták, utaskísérők, munkatársak és családtagjaik emlékeztek a 66 éves múltú légitársaságra. Sokan még bíznak abban,…..
A mai napon, 2012. február 10-én, pénteken jelent meg a Malév utolsó hirdetése. Pontosan egy héttel azután, hogy nemzeti légitársaságunk végleg leállt. A Metropol napilap hátsó oldalán található hirdetésen a több, mint 60 éves múltra visszatekintő vállalat dolgozóinak…..
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
Bátyámtól kellett megtudnom, ezúton köszönöm! Na, ez az égés, nekem! 2010 szeptember 28-ától 2011 február 6-áig Párizsban, a a Tülériák kertjében található Jeu de Paume-ban európában először, retrospektív André Kertész kiállítás van! Amit tudok, összeszedek róla...
Vesztergombi Józsefnek a kadarka a kedvenc bora, nekünk – és ezzel nagyon nem vagyunk egyedül – meg az ő kadarkája az egyik kedvencünk. Műtannin és Bob után én vállaltam be a trilógia harmadik részét. Idén a szekszárdi kóstolón kaptam ehhez egy löketet, mikor…..
Steve McCurry: A Retrospective from leica camera on Vimeo. (a zene, a Oliver Stone: A szakasz zenéje, ami valami... a zenét Georges Delerue komponálta)..
neck 2011.09.03 17:48:23
A Nikonosok álmatlan éjszakáinak vége, már ők is hozzájuthatnak a LockCircle-höz! Mindjárt 3 szinben, ezüst, titán, fekete. Az ára 79$. Bővebben a termékről itt. ..
neck 2011.08.14 12:58:43
LockCircle - The Making of - Canon 5d - Canon 7d from LockCircle on Vimeo...