Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A hozzászólás kitiltás miatt törölve.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem izgatja a UPC-t, hogy azért kellene kimennie a szerelőnek, mert elpusztult a modem, se telefon, se interenet, csakazértis emailben válaszol. A szerelő persze nem ment hosszú hétvégén, úgyhogy naiv ügyfél biztos hogy 72 óránál tovább maradt minden nélkül: Szerencsés ember…..
Cinikus, amikor azt mondja, nem tudja, miből kampányolt a pártja 2006-ban és 2010-ben – de akkor legyen kimondva, hogy Orbán Viktor is cinikus. Interjút készítettünk Gyurcsány Ferenccel, akit az MSZP-SZDSZ reneszánszáról, a progresszív adóról, a Laborc-Portik találkozókról és…..
A keresőóriás legújabb készüléke megjelenését követően azonnal kiverte a biztosítékot az Egyesül Államok számos pontján. Sokaknak nem tetszik, hogy a Glass meglehetően észrevétlenül képes videófelvételt készíteni, ezért számos protest mozgalom és tilalom látott már…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2014.01.21 10:46:23
Hallottuk, hogy felbolydult az élet néhány sportblog körül a napokban, és miután néhányan már megkerestétek a Blog.hu-t, összefoglaljuk, hogyan tudunk segíteni. Ez a poszt tehát azoknak szól, akik eddig máshol blogoltak, de gondolkodnak a költözésen. A blog.hu alatt bárki…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2013.11.29 16:51:33
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2013.10.21 09:33:56
@Thoras: Talán mert azsindavideók 99%-a Youtube-ról nyúlt videókból áll? :o
Igazi időt csak Gil ötödik napján tudtunk egymással tölteni. Szerdától folyamatosan találkozói és vacsorái voltak. Az egyik konferenciavendég szervezett neki minden napra és estére programot. Volt olyan nap, hogy nem is találkoztunk. Ha ez egy igazi couchsurfing hostolás lett volna,…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2013.05.06 08:34:09
Nem sokat konyítok sem az aktmodellkedéshez, sem pedig a pornózáshoz, de örömmel látom, hogy ezekben a körökben valóban törődnek az alkalmazottakkal, és nem csak üres ígéret a fejlődési lehetőség. Amint megunják a testük kizsákmányolását, már ugorhatnak is a DJ pultba egy…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2013.04.17 15:52:56
Naiv ügyfél a legrosszabb lehetséges megoldást választotta, hiszen szinte kizárt, hogy valakit áruházi nemlopás miatt bíróságra citáljanak, főleg amíg megy a Homár. Az egyik Auchanból kifelé menet megvádolták, hogy átcímkézett egy 5000 forintos szandált 1000 forintra. Onnan…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2013.03.25 16:28:30
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
„De mi van ha esik, akkor hogy robogózzak?” – ugye önök is hallották már a kérdést gyanútlan laikusoktól. Magyarázhatunk vízhatlan ruháról, meg Tucanókról, de akkor is van valami kifogás. Ez után csak azt kell mondani, vegyél esőköpenyt, cukit, pöttyöset. Naná,…..
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2013.01.14 09:14:44
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Elterjedt kép Magyarországon, hogy ez az ország tele van nácikkal. Igazából tele nincsen, de bármilyen gyülölködőből egynél több is sok. Hogy miként tudjuk megkülönböztetni a hazáját szerető embert a nácitól? A mai Izreali állampolgárokat ért terrortámadás után csupán…..
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2012.07.10 09:21:09
De nagy divat lett az állatvédelem!

Facebook-on is habzó szájjal osztották meg a kutyákat fákra fellógató fiatalemberek fotóit, hogy kapják el őket! Aztán kiderült, hogy Argentínában készültek a képek, évekkel ezelőtt

desmond.imageshack.us/Himg43/scaled.php?server=43&filename=68105164.jpg&res=landing

Mindenki fröcsög a másikra, most egy rendőrkutya miatt
Közben az emberiség veszik ki mindenkiből

Egyetlen kérdésre kellene tudni válaszolni:

MINEK KÜLDENEK KUTYÁKAT EMBEREKRE?

Teljesen mindegy az oldal, vallási hovatartozás, nemi identitás. Csak meg kell tudni válaszolni. Miért jutottunk el idáig?
 Szalai Vivien írja Stohl András életrajzi regényét, a lány Drága kéj címmel már megírta második könyvét egy jelenleg is praktizáló prostiról aki állítólag évi 300 milliót keres. Szerintünk ez túlzás és hazugság. A könyvbemutatón hosszan ecsetelték, hogy egy…..