Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manóka1

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány még nem szeretné elkötelezni magát pár rózsaszín felhő miatt. Próbálkozott a nyílt kapcsolattal, de ezt a pasija nehezen tolerálta és újra ráhajtott. Van kiút a megszokásból?   Több, mint három éve vagyok együtt a párommal, szeretjük egymást, de nem vagyunk…..
„De itt ez a valami, egy „valami-érzés”, ami azt mondja, hogy maradjak távol tőle. Most egyedül vagyok, ő is” - érzelmi X-akta következik. Mai levélírónk arról panaszkodik, hogy nem tudja, miért is akarja elhagyni azt a fiút, akit ő az igazinak tart. Mindketten…..
Futóblog Versenyajánló 2011.07.28 15:34:00
A NIKE Futóklub edzője, Vajda Zsuzsi hívta fel figyelmemet erre a versenyre: Katt ide az összes infóért!..
Több olyan találmány is van, mely közel másfél évszázada mindennapi társunk, életünk része. Ám az utóbbi néhány évben ezek az eszközök lassan eltűnnek életünkből. Néhány olyan technológia, amit "unokáink sem fognak látni". Vezetékes telefon Graham Bell…..
A vállfájdalomról annyit tudok írni, hogy nyilván sok oka lehet, és ez sajnos egyénenként változó. Van, akinek a túl laza vállízület, másoknak a túl merev vagy sérült, és ezért korlátozott mozgású váll okozza.Én ez utóbbi csoportba tartozom, egyrészt egy biciklis esés…..
 A bulimiát, az anorexiát és az orthorexiát a köztudatban tipikus női betegségként emlegetik, ám ezek a problémák egyre gyakrabban fordulnak elő a férfiak körében is. Túlzott megfelelési vágy A legújabb kutatások szerint a pszichoszomatikus betegségek között…..
LifeTILT Laura 2011.07.13 01:54:00
   Nem egészen 2 hete kaptam egy emailt, amiben egy 25 éves lány írt nekem kétségbeesett hangvételű levelet. Ebből a levélből idéznék most egy részletet. „174 cm, 60 kg vagyok jelenleg, és 3 napos edzéstervet csinálok. Nincs személyi edzőm, mert amikor volt, nem volt…..
És ha már itt tartunk, a sokat vitatott jóga, Pilates, na meg a horgászás...? A blogot szóbeli csevegésben röviden sport- és életmódblogként szoktam definiálni, ám egyik kedves ismerősöm a minap erre egyenesen közölte, hogy "szerinte ez nem sportblog". Mielőtt zokon…..
manóka1 2011.07.13 12:40:11
@aha, persze: Akinek a sakk nem sport, az feldobhatja egy kis boksszal! :)
www.personaltraining.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2193
"Tiltott ételekkel” két hónap alatt kb. 12,25 kg fogyás: chipsekkel, kekszekkel, gyorsételekkel, cukros gabona-pelyhekkel és süteményekkel (Twinkies)… Twinkies arany piskóta tejszínes-vaníliás töltelékkel az egyik legnépszerűbb snack sütemény amerikában és a…..
„Aki összeáll velem, az legyen minél kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb és türelmesebb, mert csak így bírja elviselni hirtelenségemet, szüntelen variálási vágyamat és újabbnál újabb meglepetéseimet” – állítja magáról egy hölgy, mintegy használati utasítást…..
A Balaton (becenevén a „magyar tenger”; latinul Lacus Pelso, németül Plattensee) a a homokozó legnagyobb tava, az egész játszótér vízrajzának meghatározó eleme. Hosszúsága 77 cm, szélessége 1,3–14 cm között ingadozik, felülete 594 cm²,…..
csox Miért jó a csokoládé? 2011.07.03 14:20:00
Tegyük fel, hogy a hamburgeradó nem egy újabb sarc, hanem valóban azért találták ki, hogy egészségesebbek legyünk. Akkor meg mi bajuk a csokival? Nem a kakaót csak nyomokban látott bevonókról beszélek, hanem azokról a csokoládékról, amiknek 40, vagy akár 60%-ának valóban van…..
manóka1 2011.07.06 11:56:55
@vkindustrial: Érdemes elolvasni, hogy mik tartoznak majd bele az „egészségtelen” kategóriába és az új adó legfőbb ellenérve, hogy egészségtelen étel nincs, csak egészségtelen életmód.
personaltraining.hu/index.php/szubjektiv/vele/2059-es-a-hamburger-visszaharap
Vajon tényleg lehet betegségekre következtetni a köröm állapotából? A természetgyógyász, Ernst Issberner-Haldane (1886-1968) szerint igen. Nem is olyan régen rendszerbe foglalta megfigyeléseit és következtetéseit – diagnosztikai módszerét a mai napig alkalmazzák a…..
  Az előző fényképes válogatás a toplista élére ugrott a blogon lévő bejegyzések között, úgyhogy a népszerűségre való tekintettel... folytatódik a sor egy újabb hasonló gyűjteménnyel. Manapság az óriásplakátok és egyéb hirdetések rengetegében valóságos…..
Köztudott, hogy az agyunk kapacitásának 20 százalékát használjuk csupán. Nos a Limitlessben illegál piacra kerülő NZT nevezetű gyógyszer a további 80 százalékhoz, és az összes emlékünkhöz nyújt hozzáférést. A Bradley Cooper által alakított Eddie pedig teljesen rákap a…..
  Zumba láz?Mesélték? Láttad neten? Hallottál róla? Vagy esetleg kipróbáltad?Egy barátnőm áradozott róla, ezért gondoltam nekem is muszáj kipróbálnom.Félve mentem oda, hiszen egy számomra teljesen új dolgot próbáltam ki,de megnyugtatattak, hogy itt semmi sem…..
Én személy szerint nagy kedvelője vagyok azoknak a sportoknak, amelyek gyakorlatilag nem sportok, így sok értelmetlen és sportteljesítményt nélkülöző sportot néztem már tévében (ausztrál foci, mézbirkózás), de ennyire zseniálisan nonszensz dologgal, mint a sakkboksz, még soha…..
„Egy probléma nem oldható meg ugyanolyan gondolkodásmóddal, mint amilyenben az adott probléma keletkezett. ” /Albert Einstein/ Azt hiszem, ez a mondat tökéletesen illik minden életmódváltásról szóló gondolatsor lábjegyzetébe. Sőt meg merném kockáztatni, hogy kell…..