Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gery300

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a hétnek, henteljünk zombikat! A Bloody Harry pont olyan, mint a többi a műfajban: megyünk, zombit ölünk, pénzt gyűjtünk, felszerelést fejlesztünk. Szóval semmi extra, de egyszeri kikapcsolódásnak pont megfelel...
Gery300 2015.03.08 17:37:57
Munkakerülő játékok Attaaaack! 2015.03.03 10:00:00
  A gonosz piros horda, aki megfosztotta népünket az amulettől, támadásra kész. Most vissza kell szereznünk! A játékban folyamatosan fejlesztenünk kell, hogy elérjük a célunkat. A csaták nem körökre osztottak, hanem direktek, így egy kicsit lutri, hogy be tudjuk-e fejezni őket…..
Gery300 2015.03.07 13:48:52
Igazából a Solarmax 2 szereplésének két oka van: a gyönyörűszép grafika és a hangulatos zene. Mert maga a műfaj nem új, és ez a játék sem hoz drámai változásokat a számháborús bolygófoglalásba (bár tény, hogy finomhanglódott a folyamat, például mi adhatjuk meg, hogy az…..
Gery300 2014.07.12 23:25:17
Bár Gibson és Kappa már nincs velünk, nem mehetünk el szótlanul a Decisinon:Medieval mellett. Az első részt eléggé szerettétek, és úgy vélem, ez a középkori köntösbe bújtatott változat is bejövős lehet. Én nem tudok olyan alapos ajánlót írni, mint Gibson, mivel ez éppen az…..
Régebben már mutattunk be olyan játékokat, amikben a legfőbb célunk az volt, hogy egyre és egyre mélyebbre ássunk, természetesen ezek egyike se jut most az eszembe. Itt van viszont a műfaj egy újabb darabja, a Dig to China. Alapvetően ez se szól másról, mint a végtelen ásásról…..
Gery300 2014.04.29 22:38:04
A teknősök kifejezetten nem rajongói annak, hogy őket egy lábos forró vízbe dobva elkészítsék valamilyen gasztronómiai fogásként. A fürgébbikje így aztán kiugrik, és irtózatos futásba kezd, hogy megmeneküljön a séf karjaiból. A Turtle Mega Rush egy e köré felépített,…..
Gery300 2014.03.21 20:56:41
A zombis játékokról igazából már minden bőrt lehúztak. Megvolt az apokalipszis, látszólag egyedül maradtunk az agyevő bandával szemben, van egy elhagyatott város, mi meg megyünk, lövünk, embereket keresünk, megyünk, lövünk, a többiek is lőnek, keresnek, a zombik meg jönnek…..
Rombolni lehet eszetlenül csapkodva, illetve ésszel is. Ez utóbbi műfaj képviselője a Blosics, illetve annak második részének pályacsomagja. A cél most sem változott, adott pontszámot kell elérni a zöld téglák ledöntésével úgy, hogy közben keményen mínuszolnak minket a…..
Gery300 2014.01.28 17:03:44
A szombati munkanapnál kevés utálatosabb dolgot találtak fel ezen a bolygón, még szerencse, hogy vannak flashjátékok, amikkel el lehet ütni a munkaidőt. És szerencse, hogy vannak olyan lelkes munkakerülőink, mint Péter, aki elküldte nekünk a Kingdom Rush Frontiers linkjét (korábban…..
Gery300 2013.12.16 22:28:27
Szánom-bánom bűnöm, de Dani levele valahogy elkallódott és már lassan két hete várja, hogy posztba kerüljön. A Broforce nem egy többszörösen összetett játék, de pont ettől jó, viszont beszéljen inkább munkakerülőnk: "Röviden annyi, hogy egy rakat akcióhőssel próbáljuk…..
Gery300 2013.11.14 14:42:10
Az erdei iskolás íjászatban sose voltam különösebben jó, de mire találták fel a flashjátékokat, ha nem arra, hogy az efféle csalódásokat kiküszöböljük. A Storm Ops 3-ban már valamivel jobban ment a váramra támadó ellenség aprítása, bár időnként akadnak kétségeim, hogy…..
Gery300 2013.10.21 15:41:53
Mai játékunk főhőse Bob, a betörő, aki a felismerhetőség kedvéért minden élethelyzetben börtöncsíkos szerkóban és orra biggyeszthető álarcban mutatkozik. Vagy inkább nem mutatkozik, erőssége ugyanis az áldozat (biztonsági őr, rendőr, kutya, ilyesmi) észrevétlenül,…..
Gery300 2013.10.05 21:29:48
Jó, tudom, nem zselé, valami trutyi, de ezt mégse akartam a címbe írni. Na meg tulajdonképpen mindegy is, a lényeg, hogy a JellyGo-ban Cloud Wars-stílusban lehet irtani az ellent, míg kékbe nem borul az egész világ. Annyival viszont jobb is ez a Cloud Warsnál, hogy kevesebb a…..
Régen volt már rendes zombiölős disztroj, szóval a hétfő túlélésének örömére következzen a Zombo Buster. Kicsit TD, már abban az értelemben, hogy egységeket kell lepakolnunk liftekbe, amik aztán szépen lövik az ellent, akik viszont nem egy valamilyen útvonalon, hanem…..
Egy lecsúszott, drogfüggő nemesember a gondjaira bízott neveletlen, bűnöző hajlamú úrifiúval, valamint nagyszájú és hiperagresszív lányával azon tanakodik, milyen törvénytelen eszközzel juthatna a napi betevőhöz, mielőtt az a szégyen éri, hogy el kell szegődnie becsületes…..
Az e heti betevő Tower Defence a Giants and Dwarves TD, ami egy oldalnézetes megoldással próbálkozik színt vinni a TD világba. Négyféle torony van, katonás, nyilas, mágusos és ágyús. Ezek mellett van még egy hős is, akit lehet ide-oda rendelgetni a pályán. Bevallom, jómagam…..
Gery300 2013.06.09 10:12:59
Kap egy dupla szóbeli pirospontot, aki megmondja, minek a klónja az Abduction. Én konkrétan emlékszem egy ilyen játékra, mégsem jut eszembe, segítsetek! Szóval itt és most embereket muszáj halászgatni, mert kell a húsuk konzervnek. A feladat látszólag egyszerű, ráadásul kővel is…..
Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet ez a jó kis stratégiai játék, de most gyorsan be is pótolom az elmaradást: itt a Two Powers 2. A játékban KínáJapánban kaszabolhatjuk szamurájokkal az ellenséget, közben nindzsákkal kémkedhetünk, orvgyilkolászhatunk.A játék egyszerre…..
Megint egy csapat-összeállítós küzdős játék! Ha az előző nagy sikert aratott, akkor a hülye nevű Pocket-creature-pvp még nagyobbat üt! A grafika most nem cuki, hanem komor, szürreális. Sokkal többféle karakter van, azokat igen szerteágazóan, tervszerűen lehet fejleszteni,…..
Gery300 2013.02.15 09:51:20
Munkakerülő játékok B.U.É.K. 2012.12.31 08:00:00
Bár elvileg szombat van, ami, ugye, nem munkakerülős nap, ám egy igazi geek a szilvesztert is játékkal tölti. A Band Of Heroes éppen alkalmas erre a célra: mivel egy-egy pályát (nekem legalábbis) nem nagyon lehet megcsinálni egyből, csak több próbálkozás és folyamatos fejlesztés…..
A Siegius-arena egy aranyos kis gladiátoros hentelős móka, igazi matiné, kikapcsolódás. A történet szerint egy gladiátor vagy, aki - milyen meglepő - a ranglétra legalján egy rozsdás karddal és egy fa pajzzsal próbálja ölni a centuriókat. Ahogy egyre inkább halmozzuk a hullákat,…..
Szeretnélek kérni benneteket, hogy ne csináljunk ebből a posztból trollmágnest. Mivel alig-alig szoktatok kommentelni, ezért reménykedem benne, hogy a dolog kétségtelen politikai felhangjaitól eltekintve a játékról magáról fogunk eszmét cserélni.Szóval az van, hogy a…..
Az olvasóink között biztos akadnak olyanok, akik már megkezdték a vizsgaidőszakot, a napokban már meg is mérettetik magukat. Nos, nekik már úgyis mindegy, viszont mindenki más, akinek még van ideje tanulni, meneküljön, amíg tud. De tényleg. A legendás Warcraft sorozat (van…..
Zombi és TD: ha az egyik is benne van a posztban, akkor az már rossz nem lehet, legalábbis a kommuna többségének vélelmezett ízlése szerint. X X fedőnevű munkakerülőnk találata, a SAS: Zombie Assault TD azonban ötvözi a két műfajt: zombitámadás ellen kell lövegtornyokkal…..
Vigyázat, a láma láda látogatói leköpés áldozatává válhatnak! Már a Madagaszkárban sem értettem, miért olyan fontos az állatoknak, hogy a nézelődők elől különböző trükkökkel meneküljenek meg. Erre a Llama in your Face című játékban sem derül fény, viszont az biztos,…..