Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ustim

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Ustim 2019.09.21 12:44:54
@Ustim: A homáros posztokból tudom, hogy a telekom adatbázisa elég kusza. Gondoltam másodjára is megrendelem... hátha átcsúszok a rendszeren. Nos az online felületen nem tudtam újra megrendelni, ott átállították, hogy maximum 1 lehet. Úgyhogy ezúttal telefonon kértem. És lám megjött :) Happy end.
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
Ustim 2019.06.19 09:23:15
@Zabalint: az 1kg tollpihe tömege egyenlő az 1kg ólom tömegével. Itt abból van most a félreértés, hogy a súly nem egyenlő a tömeggel, ezt tisztázd a többiekkel szerintem
via GIPHY Mivel egy vadiúj hűtő nem szokott úgy zakatolni, mint egy gőzmozdony, az ifjú tulajdonos joggal kért cserét a készülékre, ám elsőre úgy tűnt, hiába. Sokadszorra is nehézkes az eljárás, pedig tájékozott, jól informált fogyasztóról van szó, aki ismeri a jogait.…..
Szegény jó Péter, már a kezében érezhette a csomagját, de hiába. A kézbesítő valahová úgy elkeverte a megrendelt cuccot, hogy hiába a segítőkész alkalmazottak, Péter a hajára is kenheti őket, a csomagját nem találja senki. Viszont annyi jó hírünk van, hogy kártérítési igényt lehet érvényesíteni, az…..
Ustim 2019.05.17 08:10:59
@lcka: ebyan-nél szerintem ez nomális. Nekem 1-3 hónap amíg megérkezik valami. Van egy kínai eladó, akitől rendszeresen rendelek, ő az egyetlen, ahonnan 1 héten belül érkezett csomag. eddig.
Illetve volt egy olyan eladó, aki valami dhl nevére hasonlító oldalt adott meg, ott tudtam követni. De az egész követés kamu volt. A falumat jelölte meg, hogy megérkezett a 'sorting centerbe' onnan másnap a post office-ba. A postán érdemlődtem másnap, hogy mi a helyzet, de nem volt ott semmi. A küldemény egyébként megérkezett két héttel később.
Ustim 2019.05.17 08:13:32
@Ustim: ja csak véletlenül rányomatam a küldésre idő előtt...
A MÁV időkaput működtet Pécelen? Vagy inkább az automaták nincsenek felkészítve arra a helyzetre, hogy ha nem állítunk be kézzel intervallumot, akkor a 4 órás érvényesség egy retúr jegy esetében a visszaútra is a vásárlás pillanatától ketyegjen. Gyakorlott automatás vásárlók csak legyintenek, mi?…..
  Eszter igazán csodálatra méltó önuralommal vette tudomásul a tényeket, és a körülményekhez képest lenyűgözően szűkszavú és higgadt levélben mesélte el mi történt vele: vett egy szájzuhanyt, amiről kiderült, hogy használt. Nem, nem a piacon vette, hanem az egyik legnagyobb drogérialánc egyik budai…..
Ustim 2019.05.01 06:40:40
@darlacko: Szerintem nem szándékos volt. Vagy ha igen, akkor nagyon bénák, ha benne hagyják a papírokat is.
Újabb bizonyíték arra, hogy a csilivili animált honlap egyáltalán nem garancia arra, hogy mögötte valódi, megbízható webshop működik. Olvasónk megjárta a Mediumbutorral, mi összeszedtük, hogy a honlapon mi minden lehetett volna baromi gyanús, és megkértük tanácsadóinkat is, hogy a szakvéleményükön…..
Ustim 2019.02.19 11:00:43
A mediumbutor.hu domain whois rekordja

Domain: mediumbutor.hu
Domain-használó: Természetes személy
Névszerver: ns.bohemiasoft.com
Névszerver: ns2.bohemiasoft.com
Regisztrálva: 2018-07-26 19:01:03
Módosítva: 2018-11-12 14:18:44

Technikai kapcsolattartó e-mail: domain@forpsi.hu

Regisztrátor: BlazeArts Kft. (Registrar)
Utca, házszám: Damjanich u. 36. 1/8.
Irányítószám, település: 6090 Kunszentmiklós
Ország: HU
Telefon: +36 76 550 174
Telefax: +36 76 550 152
URL:
forpsi.hu/

Tetmészetes személy, tehát ebből is gyanús lehet, hogy nem egy létező cég áll az oldal mögött. Innentől kezdve a rendőrség hatásköre, hogy a regisztrátortól kikérje kié az oldal (gondolom végzés meg egyebek kell hozzá). Ha volt esze, akkor mondjuk nem saját nevére regisztrálta az oldalt, de már el lehet indulni legalább, hátha hibázott valahol. (mint a pár hónappal ezelőtti telekomos webshop csalással kapcsolatban is kiderült, hogy a kocsivásárlók éltek vissza a másik adataival)
A  fenti képen Európa első hegyi vasútja, az 1848 és 54 között épült semmeringi vasút egy szakasza látható. Az elképesztő helyeken haladó pályát már építésekor is tájépítészeti objektumnak tekintették, vagyis fontos szempont volt, hogy a műszaki alkotás harmonikusan illeszkedjen természeti…..
Ustim 2019.02.05 09:12:31
@Quuuziii: Ha 4 euró-val többet szedtek be "vonatjegy" címszó alatt, akkor az etikátlan. Ha azt a plusz 4 eurót az utazás alapdíjához csapnák hozzá, semmi baj nem lenne. Csak akkor már nem tűnne olyan vonzónak az ár, amit először meglát az emeber...
"Az érintett címen 2G/GSM hálózatunk jó beltéri, 3G/GSM hálózatunk gyenge beltéri, 4G/LTE hálózatunk gyenge beltéri jelerősséggel érhető el." - hát, hogy egy jó 2G-s lefedettség nem teszi túl boldoggá olvasónkat, az azt hiszem teljesen érthető. Sérelmeit és az ügyben eddig történteket egy jól…..
Ustim 2018.11.24 09:03:37
@zdanee: a problémás ügyfél az, aki nem tudja mit akar, vagy lehetetlent kér. Esetedben a szolgáltató a problémás. ;)
Ha lesz valami fejelemény, szerintem sokan szívesen olvasnánk róla majd egy új posztot
Az nem újdonság, hogy léteznek mindeféle cégek, melyek trükkökkel, apróbetűs vagy nem egészen pontosan kifejtett információkkal próbálkoznak rásózni és a nyakán is hagyni valamit az embernek, hiszen írtó sokat ütünk a Homáron ilyen miatt párkereső oldaltól kezdve telefonkönyves cégig mindenféle…..
Amikor az alábbi levél subjectjében megláttam, hogy telekomos történet, arra tippeltem, hogy egy sokadik számlázással kapcsolatos ügy lesz, amik rém idegesítőek és kimerítőek, de egy Telekom méretű cégnél nyilván előfordulnak, és ráadásul rendszerint végül valahogy megoldódnak. Nem is tévedhettem…..
Ustim 2018.08.11 16:11:43
@CCnick: a lényeg, hogy valamilyen social hacking módszerrel hozzá juthattak. Biztos ül ott olyan ühyfélszolgálatos, akinél akár az ordítozás is működhet. Nem robotok ülnek a telefonnál
Bár a magyaros vendégszeretet legendás, azért a Kis Valentino, Zimmer Feri és az Üvegtigris országában generációk szoktak hozzá, hogy megalázkodva kell a pulthoz járulni az ott dolgozók jóindulatában bízva. A lemosott virsliknek és a hozzájuk tartozó vendéglátós morálnak az elmúlt évtizedekben…..
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Az ember új autó vásárlása miatt érzett bokorugró örömét általában némileg hervasztja a rengeteg papírmunka, ami egy ilyen akciót kísér. A Casco, a parkolás, az autópálya matrica és társai intézése mind-mind egy óriási csapda, amik jó eséllyel rojtozzák ki az ember idegrendszerét leggyakrabban a…..
Hát egyszer! - vágja rá gondolkodás nélkül a címbeli kérdésre valószínűleg az autósok többsége, és ezzel a leegyszerűsítő állítással nagy vonalakban a parkolótársaságok is egyetértenének. De mi a helyzet akkor, ha már a csomag fancsali tulajdonosaként még aznap pár…..
"Miért fizetnél olyanért, amit ingyen is elérhetsz?" - szegezi gyanútlan olvasójának a kérdést a http://gadgetscoring.com/gadgets/review/tv/hu/Gadget oldal,  amire ugye az ember azonnal kicsire töpped a lúzerség  éjsötét árnyától. A fő kérdés azonban az, utána mi tesz: -…..
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
Irtó bosszantó, ha az ember úgy érzi, rendesen gondoskodott az értékes kütyüje fizikai védelméről, aztán maga az amúgy szintén nem gagyi tok adja be az unalmast 2 hónapon belül. Tok védő tok, vagy mi lenne a megoldás? És az rendjénvaló, hogy az eladó széttárja a karját, és a forgalmazóra mutogat, a…..
Az ember és a józan paraszt ész közösen felnyerít a címbeni felvetésre, hiszen miért kéne elfogadni bármi használt dolgot, ha egyszer eleve valami vacakot vagy hibásat kaptunk, ugye? Egyes cégek azonban kötik az ebet a karóhoz. Vajon jogosan? Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi eset történt…..
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Tékozló Homár DIGI vs. UPC 2018.02.06 11:03:33
Kedves olvasó! A poszt elolvasása előtt kérlek szavazz! Nálad, egy szolgáltatóvetélkedőben a DIGI vagy a UPC állna nyerőre?  És most lássuk, az éles tesztet, amit Orsinak köszönhetünk.  Kedves Homár! Alább csatolom a Digi Távközlési Kft.-nél tett, több hónapos vesszőfutásom rövid…..
Ustim 2018.02.06 16:22:50
Zoltán szerint az egész konstrukciója hibás annak a lámpának, amiről kiderült, hogy ráz a kapcsolója. Ezt persze nem tudjuk, hogy így van-e, azt viszont nem árt tudni, hová fordulhatunk, ha ilyen veszélyesenk tűnő termékbe botlunk. Nem kell ugyanis megelégednünk azzal, hogy nem történt nagyobb…..
Ustim 2018.02.05 17:40:36
"A legértékesebb elveszett csomag"  kihívásunkat egy egyszeri (és nem is túl jó) kínunkban röhögős viccnek szántuk, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a valóság és olvasóink egyre ijesztőbb számokkal fognak beszállni a versenybe. Az eddigi listavezetőnk a 160 ezer forintos tévéjét kereste a Postán…..
Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van.  Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség! Nagyjából egy hete történt az eset,…..
Krisztián rendelt egy Gillette pengecsomagot, és levele szerint kapott egy wannabe Gillette-et.  Nem örült. Nem győzzük elégszer mondani, hogy a neten mindenfélét árulnak mindenféle helyeken. Ami a webshopok szerencséje, az a mienk is: könnyedén szerezhetünk információkat boltokról, termékekről,…..