Regisztráció Blogot indítok
Adatok
awender

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
awender 2011.07.05 08:28:27
A lakott sziget nem vonz, mivel szovjet módra ismét a diktatúrát dolgozza fel - jó, most lezuhan az űrhajóval, pont egy diktatúra közepébe.

Natasha Henstridge a lényből szerintem veri a cseh csajt.

c.wrzuta.pl/wi10688/c9c8f3590014d92b4ac11d5f/0/natasha%20henstridge

Persze megértem hogy a blogíró öreg és a fekete-fehér csajok is bejöttek, meg hogy dicséretes hogy nem csak amcsi filmek vannak, de így olyan alapvetések kerültek ki a listából, melyek a nem-amcsi filmeket simán verik.

(Most csak egy példát hoztam, de sok ilyen van.)

Várom a százas listát! :)
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
A május 8-i VV4-finálé után a produkció vezetői felkérik Alekoszt egy párkereső realityre: az RTL Klub állítása szerint a villalakó semmit nem tud a tervezett műsorról, de mivel már költöttek rá jócskán, és hetek óta tart a casting is, bíznak benne, hogy nem mond nemet. A…..
Nem lehet hosszú távra tervezni, mert mindig jön a választás? Lehet, hogy a politikusok igen, de az emberek nem négyéves ciklusokban élik az életüket. (Fotó: Jason Reed/Reuters) Oszama bin Laden halálát a világ megkönnyebbüléssel, az USA pedig kimondott eufóriában ünnepelte. A…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Nem ritka látvány a ValóVilág összefoglalóiban, hogy a villa lakói a teraszon egyik cigiről gyújtanak a másikra. Ezek a jelenetek már a műsor indulása óta aggasztják a Füstirtók Egyesület elszánt aktivistáit, akik mindent megtesznek, hogy ne kerüljön képernyőre Éváék…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Totális győzelmet aratott a héten a Neveletlen hercegnő 2. része, más film a közelébe sem tudott kerülni, tehát ismét el lehet gondolkodni azon, hogy miért pont ez a film, miért pont annyian nézték, mint idén talán még egy filmet sem, stb. Mint ahogy az is nagy kérdés lehet, hogy…..
Bezony ám, Mr. White és amfetaminfőző kis haverja három évad és számos Emmy után (a főszereplő Bryan Cranston és Aaron Paul is kapott már, a többieknek is kijárna, a sorozatnak meg bőven) a magyar nézők előtt is bemutatkozik, szigorúan 18-as karikával és késő esti időpontban…..
Nem először fordult elő, hogy a Való Világ napi összefoglalói vagy kiválasztásai során Sebestyén Balázs fejlett humorérzéke alaposan megtréfálta a műsorvezetőt, de olyan röhögőgörcsöt, mint amilyet tegnap produkált, még nem pipáltunk. A videón még ki is szól a kamera…..
awender 2011.01.18 12:25:09
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Subba Subba Records: Boney 2010.06.30 14:55:00
..
awender 2010.06.30 22:29:56
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki könnyesre röhögte magát, amikor eljutott a tavalyi év egyik legjobb független játéka, a Plants vs. Zombies végéig. Akinek kimaradt volna, kikkeljen a lenti videóra, és nyugodtan énekelje az élőhalottakkal, hogy „egy zombi van a…..
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..