Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schenk András

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Munka Terv új rendszere a munkaerőpiactól elidegenítő, alacsony bérezésű, sok ponton a két világháború közötti ínségmunka intézményére hasonlító rendszert alakít ki. A biztosítási elvű álláskeresési támogatás leépítésével növeli az…..
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
Tisztelt Mt!   Sürgősen az önök, illetve olvasói segítségére volna szükségem, mert jövő keddig egyszerűen agyvérzést kapok. A helyzet az, hogy a múlt héten itthon voltam a szabadságom terhére, úgy gondoltam, hogy a hosszú hétvégével együtt végre rendesen ki tudom…..
 Mint azt Lézer AudiS8 Jánostól már tudjuk, hogy aki semmire sem vitte, az annyit is ér! Magyarul, aki nem gazdag, az a szemében nem is ember. Megtudtam, hogy a kormányban Jánosunk példaképe Pintér Nyugdíjcsaló Sándor. Ezt sosem gondoltam volna Lézer Janiról! Teljesen…..
  A Csíbor zenekar Taxi című lemezéről szeretnénk ajánlani Nektek egy pöpec kis nótát, melynek címe Zacc. A dalt letölthetitek, megoszthatjátok, rongyosra hallgathatjátok és ha kíváncsiak vagytok a következő szerzeményre is, akkor nincs más dolgotok, mint hétfőn a…..
Sziasztok!   Nemrég a cégünk új irodaházba költözött, új helyre kerültünk. A napokban arra lettünk figyelmesek, hogy rengeteg szerelő érkezett és elkezdtek sürgölődni. Mi nem tudtuk, hogy mi fog történni, bennünket senki sem tájékoztatott arról, hogy miért is vannak…..
Mínusz 45 milliárdot keresnek most a MÁV-nál. Hogy mivel lehet spórolni? Tippek az új kormánynak: állandóköltséget kell faragni. Ésszerűsítés, bevételtermelés, hatékonyságnövelés. Nincs ebben semmi új, de határozottan még senki sem tudta a múltban ezeket az intézkedéseket…..
Tisztelt blog!   Gyermeket várok. Amikor a vezetőség tudomást szerzett róla (10 hetes volt a babám), megírták helyettem a felmondásom, amit nekem alá kellett írnom. 4 órában voltam bejelentve, persze nem annyit dolgoztam, és nem is annyiért, így nem volt választásom.…..
Schenk András 2011.05.01 21:00:22
@neoteny: Ismeretlen Ember!

Ez úgy fog működni kedves inkognitóval rendelkező munkavállaló, hogy nappal levezetem, daruzom a 10 órámat, utána intézem a papír ügyeket, amelyekről a tisztelt dolgozó társadalomnak fogalma sincs.
Egyszerűsödhet a munka világának szabályozása, így versenyképesekké válhatnak a vállalkozások. A munkaszerződés akár egy söralátéten is elférhet, és arra törekednek, hogy annyit is érjen. A kormány szerint túl bonyolult, munkáltató ellenes és kommunista a Munka …..