Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mewo

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kénytelenek vagyunk trilógiává bővíteni az autóbérlés rejtelmeiről szóló poszthalmazt, mert nem könnyű kettőbe se besűríteni azokat az infókat, amelyek alapján ellen lehet állni a szaftos lehúzási próbálkozásoknak. A fapadosok vadkeleti trükközése a jegyárakkal, illetékekkel, meg mindenféle extra…..
Mewo 2017.06.09 11:19:45
@Fillér B. Gusztáv: Szia, sziasztok.Szeretném megkérdezni, hogy dombornyomott, de nem hitelkártyával lehet-e bérelni autót Amerikában.(Miamiba megyünk, maradunk végig Floridában.)A keresők kidobtak rengeteg lehetőséget, de nem merek addig foglalni, míg nincs megnyugtató válaszom.Mindenféle információt kapok, nem tudok kiigazodni rajta.Kérlek segítsetek.Egy Unicredites dombornyomott MasterCard bankkártyám van.

Köszönök minden információt
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mewo 2013.06.05 10:00:47
@Bende Tibor: Köszönöm, letöltöttem.
Mewo 2013.06.05 10:11:15
@promontor: Köszi, letöltöttem az endomondot, ma ki is próbálom.
Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant,…..
Biztos tudjátok, hogy ez a Life.hu videoblogja. Takács Nóra szerepel minden videóban, és különböző praktikákat tálal főzéstől szépségápolásig. Szerintem szép lány, és nem is tehetségtelen, elég természetesen adja elő magát, de nekem úgy tűnik, mintha egy űzött vad…..
  Jót nevettünk az Opel ötletén, amikor felkértek minket, hogy nem lenne-e kedvünk körrekordot beállítani a Hungaroringen. Naná, hogy lenne, hogyne, de mégis, mivel? Hah, ha nincs rekordod, csinálj egyet! Remek ötlet, menjünk körbe ezzel az autóval, a siker garantált. Mókának…..
Többféleképpen lehet az ember hülye. Beszélgetettem a járdán valakivel, egyszer csak üvöltő kisköbcentis kétütemű hang, amolyan kipufogó nélküli zaj, amiből aztán kétféle audiovizuális ocsmányság bontakozott ki. Az egyik egy sportmotor alakú minimotor. Ez a kisebb…..
Mewo 2012.05.18 11:31:41
@huniorgti:

Az enyém 50-60 között eszik 3 - 3,5 litert.Ott valami szerintem nem jó.Volt egy tank,amit egyenletesen nyélgázon tettem meg,mert az autóm tönkrement és oda kellett érnem valahova.4 litert fogyasztott.
Soha rosszabb autója ne legyen a csajomnak. Hogy nekem kellene-e? Persze, de azért lennének kifogásaim. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Robogó Ezt már el sem lopják? 2012.01.21 17:07:00
A Suzuki Idi Hyper Runner volt az első olyan robogóm, ami szinte gyorsult is. A kilencvenes évek közepén jártunk, futárkodtam. Yamaha Mint, Simson, Suzuki Bara és hasonló fosok kerültek a kezem közé. A 3KJ Yamaha Jog akkor még elérhetetlen szuperrobogónak számított, és ne…..
Mewo 2012.01.23 10:17:30
@dr.dr. Secnir doktor:
Nagyon szepen koszonom,utananezek annak a pdf fajlnak.Eloszor szerintem a karburatorral fogom kezdeni,mert a motornak ennek tekinteteben nem hiszem,hogy baja lenne...Latom van tapasztalatod,ha megengedsz meg egy kerdest,az elso villa sajnos megsinylette az utobbi 20 ev strapait,lehet ezt felujitano,vagy cserelni?
Mewo 2012.01.23 15:04:17
@dr.dr. Secnir doktor:
Hát igen,valószínűleg az enyém sem lehet jobb állapotban,mert idén 20 éves,de még majdnem minden gyári,vagy ha nem is az,akkor 5 éves kora előtt cserélték(ekkor vettük),mert azóta nem nagyon nyúltunk hozzá a kopóalkatrészeken kívül.Mondjuk nálam évi 1000km körül megy,tehát tényleg nem sokat.Köszönöm,hogy segítettél.
Mewo 2012.01.23 15:10:37
@DDD3:
Nem azt mondanám,hogy fulladozik,hanem inkább azt,hogy abban a fordulatszámtartományban van egy kis "hullám".Egyszerűen alábbhagy a gyorsulás vehemenciája.Még valami,ami eszembe jutott:ha viszont többet megyek vele,mint 20 km,akkor közvetlen elindulás után "dödög" egy kicsit.Ez még akár lehet kapcsolódó tünet is.
Köszönöm a linket.
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
Mewo 2011.11.02 14:03:37
@GGG77: Persze,persze,mindig akad valaki,aki feltart,de túlélem.Abból indulok ki,hogy biztos nem direkt csinálja,lehet,hogy csak nem vett észre...stb.:),de a nagyja azért normálisan közlekedik.
Mewo 2011.11.02 14:15:45
@keptelenseg:

Számoltad?

Gondolhatod,hogy az én autómnak sem ez a végsebessége,de én elvi kérdést csinálok ebből.Nekem nem éri meg gyorsabban menni,mert nem időre megyek és az autómnak is ez a lélektani határa,ahol még beéri 7,5 liter benzinnel.És van egy külön érdekessége a dolognak,hogy imádom legyőzni (a munkámban is) a monotonitást.
Belsőség A Mladoniczky 2011.05.22 09:26:10
Ez a sztori mindenkinek kötelező. Akinek volt autója a rendszerváltás előtt, annak emlékezni, akinek nem volt autója, vagy talán nem is élt, annak tudni. Mai cikkünk blogposztja...
A nagy szén-dioxid, Euro iksz, emissziós őrületben, az egyre növekvő ózonlyuk alatt melegedő üvegházban, savas esőktől áztatva, tűnő esőerdőkből kihaló biodiverzitástól rettegve gyakran elfelejtjük, mi miért történik körülöttünk. Minél kevesebb szén-dioxidot nyomjon ki…..
Mewo 2011.05.09 12:32:13
@Dassler: Ezt nem értem az egyessel kapcsolatban,mert ugyanolyan magasak vagyunk,de a fejem nem ér bele a plafonba.Mondjuk nekünk 3 ajtós van és az is sokat számíthat,hogy nincs elektromos teteje.Én egyébként nagyon szeretem az autót,nagyon masszív és jó kocsi.
„Szegény fiúk” – gondoltam, miután sikerült lefékezni a mérsékelten kivilágított Opelt toló fiatalok mögött a Dózsa György úton a középső sávban. Hirtelen elemi erővel törtek fel a Zaporozseccel és a Fieróval szerzett ifjúkori élmények: amennyit azokat…..
Mewo 2011.05.01 19:52:05
@Leadfoot: Velem az is előfordult,hogy kölcsönkértem a nagy ezüst Bmw terepjárót,mert költöztem és hát nem akartam úgy visszaadni,hogy a kiautózott üzemanyag nincs benne,így 2000ért tankoltam.