Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krtek77

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira belelendült a köztévé az Eurovízióba, hogy alig pár héttel a szakállas nő után összeraktak egy másik produkciót Nagyszínpad néven. Azonban ez nem valami zenés vetélkedő, nem is tehetségkutató, hanem tehetségmutató, így, M betűvel. 15 zenekar három felvonásban…..
Az amerikai filmekben csodálatos házakat láthatunk. Ilyenkor sokan álmodoznak róla, milyen lehet a kertvárosi élet, milyen lehet egy hatalmas családi házban tölteni a mindennapokat... Az amerikai családi házak építési stílusa és szerkezete sokban eltér az Európában megszokottól.…..
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Veled is előfordult már, hogy fogy a pénzed, de nem tudod mire megy el? Szokták mondani, hogy sok kicsi sokra megy, és ez az app segít kézben tartani a kiadásaidat. A Koin egy ingyenes magyar nyelvű kiadáskövető alkalmazás. Fel tudjuk venni mindennap, hogy mennyit fizettünk ki aznap…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
krtek77 2014.03.11 16:31:14
@Dömik: na és, a nyomozók is tévedhetnek.
életszerűbb mint az hogy festékes lesz a füle egy festőnek. látszik te még nem festettél életedben, mint ahogy a rendőrök sem.
Praxis Halálra rémített az orvos 2011.05.01 06:00:00
Sziasztok, egy rémtörténetet szeretnék megosztani veletek a Semmelweis Egyetem II-es Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával kapcsolatban. Az orvosom is ott dolgozik, akivel semmi probléma nincs, nagyon körültekintő és alapos. A héten viszont szabadságon volt, ezért egy másik…..
krtek77 2011.05.01 19:57:31
@El Visco Stello:

1. nem reklamáltunk amiért várni kellett, megszoktuk. más kérdés hogy akkor minek van időpont megbeszélve. én történetesen a munkahelyemről kéredzkedtem el és jó lett volna visszaérni akkorra amikorra igértem.

2. a saját orvosunk küldött az UHra mert a 6. héten még ő is kicsinek látta, bár a szívverést sikerült észlelnie, és volt korábban egy missed ab. miatti műtétünk amikor szintén nem láttak életjelenséget ezért megszakították a terhességet a 8. héten, nem jókedvünkben voltunk ott. előző hétre nem is kaptunk időpontot.

3. az idegen doktor szakterülete az UH diagnosztika. oktat is. ezt a neten találtuk róla. nem fogom megnevezni.

4. lehet hogy a magánrendelésén ha fizetünk akkor nemtörődöm és hanyag hozzáállása miatt nem kellett volna két napig idegeskedni és búslakodni hogy már megint baj van, mert akkor talán a hasi UH műszerrel is megnézte volna hogy mi a helyzet, amit a magán UH vizsgálaton meg is tettek és egyből látták hogy minden rendben van szerencsére. a kedves doktor ugyanis valószínűleg a hüvelyi műszerrel eltolta az egész petezsákot ezért nem látott belőle semmit, mint itt elmagyarázták.
persze lehet hogy akkor 5 percet többet vettünk volna el a drága idejéből.
na ennyi, remélem most már minden rendben lesz. és nem kell féltened a gyereket, nem fogjuk pláza közelébe se vinni mi sem járunk oda.

a reménybeli apuka.