Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arbet

0 bejegyzést írt és 841 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Tusványos 2.0 2013.07.28 17:59:34
1989/90-ben lelkesek voltunk. Az a másfél év nem csak a Gorenje hűtőkről szólt, ahogy a cinikusok mondani szeretik, hanem a szabadságról, a Nyugatról és a reményről, a múlt lezárásáról és a Magyarországba (az egymásba) vetett hitről, az elvtársak és saját gyávábbik énünk…..
Arbet 2013.07.29 11:53:12
@Poszt Olok001: Minden politikus fennmarad kormánytól függetlenül. Ebben az országban még nem bukott úgy igazám még egy politikus sem. Nem nagyon vontak senkit sem felelösségre, nem nyomoztak senki után érdemben, egy korrupciós ügyre sem derült fény 23 év alatt. Kéz kezet mos. Jól elélösködnek rajtunk. Külföld meg annyit foglalkozik velünk, hogy jönnek ellenörizni, hogy mire kuncsorogtunk annyi hitelt és vajon miböl fizetjük vissza, ha a pénzükböl nem a gazdaságot fejlesztettük, hanem a haverok businessét.
Arbet 2013.07.29 12:04:08
@BKV reszelő: Ajjmár.. a választási rendszer alapján 2 db pártra leadott szavazat többet ér, mint 2.5 millió érvénytelen. Így is úgy is az fog kormányt alakítani aki 2 db érvényes szavazatot kapott. Az érvénytelen szavazat meg megy a kukába, a statisztikába meg lehet mutogatni, hogy 2.5 + 2 ember szavazott. Gondolkodj már. :)
Arbet 2013.07.29 12:11:48
@Poszt Olok001: Egyet értek én is azzal, hogy az adózáshoz kéne kötni bizonyos dolgokat. A szavazati jogot is ide sorolnám. Az szavazzon aki adózik. Az kapjon csak normális egészségügyi ellátást aki adózik, a többi csak alapot és hosszú várólistákat. Persze a nyugdíjasoknak járna az EÜ szolgáltatás attól függöen, hogy mennyi adót fizetett be életében. Ha keveset akor alapellátás, ha sokat akkor bövitett. Ezzel lehetne növelni az adozási morált. Jelenleg az szív aki adózik, aki meg elcsalja az jár jól. Ennek így nincs sok értelme.
A Fidesz tegnap leszavazta, a Schiffer András által beterjesztett, az ügynökakták nyilvánosságágáról szóló LMP-s törvényjavaslatot. A Fidesz maga se tud pontos érvet mondani, hogy miért ne lehetne szabályozott módon nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat, de az biztos, a…..
Arbet 2012.12.05 10:39:16
@makacs szennyeződés: Jó, akkor átfogalmazom. Nyilvánosságra kell hozni az ügynök aktákat, de nem szabad csak azt figyelembe venni, mert elég sok név nem fog rajta szerepelni, ezért kell kiegészíteni a jelenlegi pártok névsorával.
„Ob’s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin.”   („Akár vihar, akár havazás,/akár a nap nevet ránk,/A nap…..
Arbet 2012.11.28 08:42:22
@Hertelendi: Vannak veszélyek, de nem nehéz olyan törvényt hozni, hogy ezek a tolvajok még csak a közelébe se kerülhessenek a jövőben állami pénzeknek, eu-s támogatásoknak, vagy bármilyen közéleti dologhoz. Az állami csap elzárásával elég hamar tönkremennek ezek a jónevű vállalkozó uraságok. Persze lehet őket nyugodtan külön adóval súlytani. Nyilván megvan nekik az elképzelésük, hogy bármilyen civil kezdeményezést hogyan állítsanak le, de ha kellőképp nagy a tömeg, akkor semmit sem tudnak tenni.
Arbet 2012.11.28 10:42:43
@nu pagagyí: Mind szép és jó amit írsz, de ugyan úgy ez sem lett bizonyítva, mint ahogy Gyurcsány/Bajnai bűnözése. Akkor az egyiket elhiszed a másikat nem? Vagy az egyiket bizonyítani kell a másikat nem?

Butakutya.

Nyugodtan rakd ki az egyenlőségjelet a mutyikirályok közé.

Mindegyik jól megszedte magát és egyik sem kemény munkával, vagy hozzáadott értékkel. Egyik sem magánszektorban építette ki vállalkozásait, hanem mind az állam kárán lett gazdag. Egyszóval loptak.
Arbet 2012.11.28 11:23:31
@killercsiga: Mert a választási törvény szart sem ér addig amíg nem tudsz kit választani és amíg nincsen valódi nem múlthozkötött váltóerő. Itt politikacsere kell nem pedig választás. Most leváltjuk a hazugtolvaj Orbánt egy hazugtolvaj Bajnaira? Ha ez a választás akkor leszarom, hogy mit csinálnak a választási törvénnyel.
Gyöngyösi Márton szerint fel kellene mérni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel. Én magam őszintén sajnálom Gyöngyösi…..
Hát megszavazták a választási szabályokat - hogy melyikeket, arról érdemes lett volna egy rögtönzött felmérést tartani a parlamenti padsorokban, tudják-e, éppen melyikeket. Az biztos, hogy az utolsó pillanatban Lázár János és Gulyás Gergely vezetésével szanaszét…..
Arbet 2012.11.27 08:43:23
@Bogyó 2: Börtönbe? Mutass egy politikust is aki börtönben van az elmúltnyócbó. Pont ebből látszik, hogy itt senki sem lett felelősségre vonva.

Schifferről meg:
1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett Új Nemzedék Mozgalomnak.

Bajnainak ÁVH-s volt a patkány apja, Schiffernek meg MSZMP-s pártpöcspatkány az apja. Ezek mind egy helyről jönnek.
Arbet 2012.11.27 08:44:42
@otgorbebogre: És ezt ki mondja? Aki nem megy el szavazni és regisztrálni az egy értelmes bátor ember, aki végre nemet mond az elmúlt 70 év szarságaira.

Aki elmegy szavazni az hazaáruló, mert a hazug tolvajokat támogatja a civil nép érdekei helyett.
Arbet 2012.11.27 08:53:33
@félázsiai 2llkedő: És az mi, hogy minden nap itt vagy napi 10 órában és írod a propagandát az adófizetők pénzéből? Az bátorság? Kártékony patkány vagy. Ki mellett kampányolsz? Melyik táborba szeretnéd besorakoztatni a hiszékeny barmokat?
Teadélután Hisztéria 2012.11.25 03:00:28
Nincs új a nap alatt - az "egy a zászló egy a tábor" elv mentén gondolkodó politikai racionalitás még mindig uralkodónak mondható két évvel azután is, hogy a Parlamentbe bekerült kettő, a korábbi szisztémát tudatosan kritizáló párt: a Jobbik és az LMP. Az LMP kongresszusi…..
Arbet 2012.11.26 08:13:02
@aaabbbccc: Majd ha politikai cirkusz épp azt a prodikciót adja elő.

Amúgy Gyurcsány, Bajnai meg Schiffer ifjonckori barátok, együtt mutyizták az első milliárdot.
Arbet 2012.11.26 08:42:08
@Alkibiadesz: Volt lehetőségük 2002-től 2010-ig. Elbuktak. Aztán elbukott a Fidesz is. Váltogathatjuk a bukottakat életünk végéig, majd szépen végignézzük ahogy eddig sem fényes országunk legutolsó csillaga is kihuny.

Vagy végre összefog a civil lakosság az egész politika ellen és elzavarjuk azokat akiket már 22 éve el kellett volna zavarni.
Arbet 2012.11.26 09:30:29
@Alkibiadesz: LOL :) Schiffer, Gyurcsány, Bajnai. Na az lenne aztán a megújulás.

Szégyenletes vagy.

Politika csak úgy tud megújulni, ha minden párt megy a lecsóba és civilekből szerveződik újjá egy teljesen más kontroll alatt.
Proszektúra Gyurcsány HÜJE 2012.11.22 18:46:25
Százmilliókért kommunikál 2014-ig a Miniszterelnökség, fogalmazta meg már címében is nem minden malícia nélkül az index cikke. Eszerint az egyik vállalkozási keretszerződést a Miniszterelnökség következő két éves feladatainak - kreatív marketingkommunikációs stratégia és…..
Arbet 2012.11.23 11:29:45
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem kell itt kisebb nagyobb jeleket keresni. A szar az szar, az állaga és a forma már tökmindegy. A cél az, hogy a szart le kell húzni a wc-n, a pultra meg kipakolni valami emészthetőt.

Nézzük mi van a zsákban. Csak szar. Akkor mi a teendő? Ki kell borítani, kukázni, eltüntetni, majd létre kell hozni valami eladhatót. Ami jó és aminek van értéke. Amit ha eladunk nem vágják hozzánk vissza, amivel nem megyünk csődbe és ami az EU hasznára is válik.

Hol találunk ilyet? Nem a parlamentben.
Hol keressük? Mindenhol amit eddig civil és versenyszférának hívtunk és véletlenül sem a közszférából.
Hogy találjuk meg? Nézzen körül mindenki a saját portáján a diplomás jó állással rendelkező ismerőseik között. Jogászokat kell keresni, közgazdászokat, bölcsészeket, szakembereket, államigazgatási gurukat.
Hol a garancia? A nép kezében. Azonnal visszahívható képviselőtestület, minden elköltött adóforint könyvelése nyílt és biztonságosan mindenki által hozzáférhető informatikai rendszerben, mentelmi jog megszüntetése, képviselők felelősségi körének meghatározása és betartatása.
Arbet 2012.11.23 12:12:18
@ob.szerver: Kit érdekel, hogy egyik másik mennyi hitelt vett fel?
Mindegyik lenyúlja a pénzeket Bajnaiék 5000 milliárdot nyúltak le az EU-s pénzekből + IMF hitel + EU hitel + adófizetők pénze.

Orbánék meg ugyan úgy lenyúlták az EU-s pénzeket, adófizetők pénzeit, meg még új hiteleket is vettek fel.

Mindegyik szar. Mi meg azon civakodunk, hogy melyik tolvaj a nagyobb. Legyen eszetek.
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
sorok között Forradalom helyett 2012.11.21 17:50:00
Természetesen nem lehet kizárólag a jelenlegi kormány számlájára írni, hogy lassan már a Balkánra sem vagyunk elég jók. Az elmúlt 20 év kormányainak együttes közreműködésre volt szükség ehhez az eredményhez. Lengyelország és Szlovákia példája bizonyítja, hogy az ortodox…..
Arbet 2012.11.22 08:48:41
@nu pagagyí:

"Az előző ciklusban az EU pénzeket nem lopták el"

Ez azért van, mert 38' előtt még nem volt EU.

Vagy milyen előző ciklusra gondoltál? Mert ha a Bajnaiékra, akkor vak vagy. Tehervonatokkal lopták el az EU-tól kapott 8000 milliárdot. Ehhez még hozzálopott Orbán 3000 milliárd nyugdíjvagyont. A két böszme rablásaiból már majdnem összejött volna az államadósság felének kifizetése. De inkább kellett a Ciprusi és a Felcsúti offshore-ra.
Arbet 2012.11.22 09:01:00
@kovi1970: Nem becsapták az embert rendszerváltáskor, hanem kihasználták.

Mit csinált a civil a rendszerváltásnál?

Ült a karosszékben a TV előtt és végignézte, hogy a rendszer leváltja önmagát. Oszt' örült.
Most meg szív.

Karosszékből TV elől nem lehet változást kieszközölni.

2014-ben nem szavazni kell menni, hanem a parlament elé.
Gréczyblog Az élőlánc üzenetei 2012.11.20 07:17:26
Gondolom, sokan reménykedtek, hogy nem fog körbe érni a Demokratikus Koalíció élőlánca a Parlament körül. Ők most bizonyára csalódtak. Más pedig a tényt viselhette nehezen, hiszen több résztvevő eskü alatt vallotta, hogy a "közrádió" arról tájékoztatta a hallgatóit, hogy…..
Pézsma Lehetett volna más 2012.11.18 18:23:55
Az, hogy mostani döntésével LMP nagyjából kivégezte magát, még nem feltétlenül jelent nagy veszteséget az ellenzéki összefogás számára. Az Együtt 2014 megúszta például, hogy az ökopárt saját belső feszültségeit hozzájuk importálja. És mivel még pozitív válasz esetén…..
Arbet 2012.11.19 08:24:39
@tede: Bajnai, Schiffer, Gyurcsány. Ez a trió nem most alakult ám azt ugye tudod? Ezek már kispöcs korukban is együtt homokoztak és nézegették kinek van nagyobb kukija. Egyiknek sem volt, ezért inkább normális élet és a matyizás helyett a mutyizást választották. Jól szétlopták az országot és még mindig röhögnek rajtunk, hogy bekajáljuk, hogy Lehet Más. Mehetnek Orbánnal együtt a levesbe.
Arbet 2012.11.19 08:45:31
@Szevasztok: Egyértelműen?

Schiffer 1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett Új Nemzedék Mozgalomnak.

Ebből nekem nem az jön le, hogy egyértelműen Fidesz és Bajnai ellenes lenne.

Politikáról beszélünk. Itt Orbán mossa Bajnai pöcsét, Bajnai mossa Schifferét, Schiffer mossa Gyurcsányét stb stb... itt nincs politikai harc és nincsenek oldalak.

Nincs Választás 2014.
Az állami támogatásból a civil egyesület politikai hirdetése, amivel a BKV jut reklámbevételhez Simicska Lajos cégének hirdetési felületén keresztül.Ezt szárnyald túl!Várom a kis füzetet is, amit minden háztartásnak elküldenek, remek lesz!(kép: vasarnapihirek.hu)…..
Arbet 2012.11.18 19:22:28
@lutria: Ami a képen van az igaz, össze kéne dobni még egy kis pénzt a bkv-nak, hogy Orbánt is tegye a míves társasághoz.
Arbet 2012.11.18 22:18:23
@Jolka40: "A fiatal, erős, munkaképes, nyelvtudással rendelkező emberek el tudnak menni, de mit kezdjen az, aki az élete felén már túl van? "

Csináld azt amit eddig is. Ülj a seggeden szépen, 4 évente szavazgassál a fideszre meg az mszp-re meg a jobbikra, ha egyik sem jött be akkor majd jön valami LMP vagy E14. Szavazgassál csak. Ülj szépen a seggeden, edd nagykanállal a politikusok kínálta szart.

Ha pedig valami hasznos dolgon töröd a fejed, akkor mond NEM-et az egész Magyar politikára, civilként utasíts el mindent ami a politikából jön, emeld fel a hangod, próbáld kiszabadítani azokat a ismerőseidet akik valamelyik párt fogságába kerültek és nyisd fel a szemüket, hogy itt a 4 évenkénti szavazgatás nem vezet eredményre. Összefogás kell és egy igazi rendszerváltás amit a civil nép követel ki, nem pedig egy olyan amit a rendszer hoz létre.
A medián októberi felmérése egyértelművé tette, hogy Orbán Viktor legerősebb baloldali kihívója Bajnai Gordon lehet a 2014-es választásokon. Amennyiben az Együtt 2014 mozgalomnak sikerül egy táborba felsorakoztatnia az Mszp és az LMP híveit, valamint a bizonytalanok táborából is…..
Arbet 2012.11.12 07:46:23
@nu pagagyí: Az ellenzék is ugyan annyira széttagolt mint a kormány. Itt is MSZMP ott is MSZMP. Orbán KISZ papa, csomó mindenkinek párttagság, mint ahogy az ellenzékieknél a Bajnai kutyánok ott van a korcs ÁVH-s apja. Nincs itt széttagoltság. Mindenki egyért egy mindenkiért! Boldogan élnek ezek az össznépi mutyiban, mi meg csak kapkodtuk a fejünket, hogy hova tegyük az x-et. Most már tudjuk, hogy sehova sem szabad.
ProgBlog A bátrak választása 2012.11.10 19:12:31
„Mut im Herzen, Geld im Beutel,Und ein Gläschen Wein, ja, Wein,Das soll uns die Zeit vertreibenLustge Musketier zu sein.” („Bátorság a szívben, pénz a zsebben,/és egy üveg bor, igen, bor,/Ez kell nekünk [hogy jól] töltsük az időt/[és hogy] vidám muskétások…..
Arbet 2012.11.11 09:40:54
@kovi1970: És ki fogja ezt helyreállítani? Egy másik politikus vagy a nép?
Arbet 2012.11.11 09:50:51
@profilo: Ahogy a Fidesz jelenleg átalakítja a választási rendszert az egyedül a jelenlegi politikusoknak kedvez. Párttól függetlenül az összesnek. Mivel az országban az emberek nagy többsége már nem szavazna egyik pártra sem, ezért egy dolgot tehetnek, mielőtt még ez a réteg összefoghatna ellenük, hogy lecsökkentik a szavazás érvényességének minimumát 25%-ra, és még a megmaradt pártbirkákat regisztrációs rendszerbe terelik, hisz ők úgyis elmennek regisztrálni, hogy a kedvenc tolvaj politikusukra voksolhassanak. Aki meg nem pártszavazó az úgysem megy el regisztrálni, így kizárják azt a lehetőséget, hogy egy hirtelen népi felhördülés következtében érvénytelen szavazatokkal bombázzák a politikai rendszer egészét, vagy egy hirtelen alakult civil egyesülésre szavazhassanak.

A Fidesz nem magának gyártja a törvényt, hanem a rendszernek, amibe beletartozik az összes párt.
Arbet 2012.11.11 10:12:23
@kovi1970: Süt az ócska megosztó Bajnaizmus az írásodból. Ugyan olyan ócska Bajnaicsicskának lenni mint Fideszcsicskának.
Átható csatornaszagot és halk ima hangját hordja a szél a Lendvay utca felől. Mintha egy elfekvő osztályon az ágytálcsere szabotálásával sztrájkolnának a nővérek, nyitott ablakokkal enyhítve a mindent átható szagot,  és a fekvőbetegek imádkoznának a túlélésért. Pedig…..
Arbet 2012.11.09 10:31:40
@félázsiai 2llkedő: Ez nem blöff. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy Bajnai milliárdos-e. Aztán nézd meg milyen cégeknél dolgozott. Mind egytől egyik állami pénzekből eltartott cég volt. Állami vagyont kezeltek és loptak. Nem kell ezt bizonyítani, mert ez tény.

Szerinted miből lett milliárdos? Tisztességes munkával a versenyszférában? :D
Arbet 2012.11.09 10:41:33
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Egyszerű logikai bizonyítás:

Bajnai nem milliárdos -> Elmegy állami pénzeket kezelő vállalathoz dolgozni -> Bajnai milliárdos.

Megfelel eme egyszerű de nemes bizonyítás?

Persze Bajnai neve helyébe tetszőlegesen illeszthető Orbán, Gyurcsány, Kóka, Simicska.. stb.. nagyon hosszú a sor.

Szerinted ez nem elég bizonyíték?

Bizonyítsd be, hogy Orbán hazug és tolvaj. Nem ítélte el egyik bíróság sem, mégis állami pénzből lett milliárdos. Ez nekem elég.
Arbet 2012.11.09 10:49:24
@Ergosum: Olyan 100%-os egyetértésben szavazná ezt meg az összes párt, hogy nem lenne senki számára, hogy mi is az igazi Összefogás ma az országban. :D
Mindenről? Mindig? Miért? Pakk 2012.11.08 18:02:43
Nyilas Misi effektusa lesz hamarosan az országnak. Már nem levelet fogunk kapni, hanem egy egész csomagot: Csizmadia László arról tájékoztatott, elsőként egy olyan felvilágosító kiadványt kívánnak eljuttatni a mintegy 4.3 millió hazai háztartáshoz, amely elemzi az elmúlt nyolc…..
Arbet 2012.11.09 08:24:51
@felcsutisuttyo: Persze, mint ahogy 2010 után seggberúgta Orbán Gyurcsányt meg Bajnait. Nem rúgdalt itt még senki sem seggbe senkit sem. És nem is fognak addig, amíg Orbán biztosítja Bajnainak a tüntetést Okt23-án.

Láss már tovább az orrod högyinél.
Arbet 2012.11.09 08:34:55
@odamondom: Hagyjá' má minket ezzel a maszlaggal. Mindenki tudja, hogy Bajnai milliárdokat offshore-ozott ki a hajdú bétből a tenyésztők meg nem lettek kifizetve. Bajnai Milliárdos a tenyésztők meg hullák. A tényeket nézd ne ezt a szar propagandát. Bajnai él és milliárdos, a tenyésztők meg hullák. Kapíse? Ha Bajnai milliárdos a tenyésztők meg halottak akkor vajon hova tűnt a pénz a Hajdú Bétből? Mennyi IQ kell ahhoz, hogy ezt felfogd?

Mégegyszer leírom, hátha jobban fel fogod tudni fogni.

A Hajdú Bét felszámolásakor milliárdokat vontak ki offshore számlára, Bajnai milliárdos lett, a tenyésztők meg nem lettek kifizetve így öngyilkosok lettek. Érted már? Felfogtad, hogy hova lett a pénz?

Akkor visszakérdezek:

Az egyik halmazban Bajnai van és többmilliárd forint. A másik halmazban hullák vannak és csődbement tenyésztők.

Melyik halmazban találod a több pénzt? Vajon hova tűnhetett a HajdúBét pénze?
Arbet 2012.11.09 08:59:22
@preddy: Meg is teszem. Orbán meg az MSZMP-s apja is valahogy milliárdos lett és az sem a becsületes út mintapéldája, mint ahogy Bajnai meg az ÁVH-s apuka meggazdagodásának története sem. Nincs különbség. Mindkettő kommunista fattyú, mindkettő milliárdokat lopott az államtól és mindkettő hazug politikus.

Nincs Választás 2014!
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
Arbet 2012.11.08 13:35:08
@Pop40: És nem fog erkölcsi gondot okozni az a tény, hogy Bajnai egy hazug tolvaj és Gyurcsány haverja? Vagy hogy tudod ezt magadban tisztázni? Én letörném a saját kezem, ha rá voksolnék. Azért mert 4 évente rendeznek cirkuszt még nem kötelező szavazni, ha csak rossz választás van.
Arbet 2012.11.08 13:46:57
@DR. Smit Pal: A Fidesz is ugyan akkora mszmp mint bajnai vagy gyurcsány. Ne tegyünk kéremszépen különbséget. Bajnai apja AVH-s féreg volt, Orbáné meg mszmp oligarcha.
Arbet 2012.11.08 14:17:53
@Pop40: Bizonyíték? Nézd meg kikkel és milyen cégeknél dolgozott és hogyan lett milliárdos. Ott a bizonyíték. Elítélve pedig ugyan azért nem volt, mint amiért Orbánt sem ítélték el meg GYurcsányt sem. Miért folytatnának nyomozást saját maguk ellen? Mekkora nagy sötét luk vagy. :)

Orbán ellen mi a bizonyítékod, hogy lopott? Volt bírósági eljárás és büntetett? Nem. Ettől még ő is egy hazug tolvaj Simicskástól együtt. Ráadásul Simicska bűnözését személyesen éltem át, úgyhogy nekem nem kell Orbánoznod.
Ghostwriter Fel a fejjel! 2012.11.07 20:30:54
A Medián szerint a Bajnai Gordon új csapata egy csapásra az ellenzéki „slágerlista” első helyén debütált. A volt kormányfő az ország második legnépszerűbb politikusa és magasan (12 százalékponttal –  harminc százalékkal) veri Orbán Viktort. Bajnai Gordon…..
Arbet 2012.11.08 08:03:09
@midnight coder: Mi a különbség Bajnai, MSZP, Gyurcsány és az SZDSZ között?

Semmi.

A közvéleménykutatás egy akkora hazugság, hogy hallottam a földet sírni a lábam alatt. 3 hete belovagolt Bajnai ismét a politikába és már is mindenki támogatná? :D Hol készült a felmérés? A millacsürhe kisdobostáborában?
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Arbet 2012.10.29 06:48:02
Tipikus megosztó bullshit... érdekcsoportok meg külföld meg baloldal ésatöbbi.

Nincs itt kéremszépen semmi ellentétes érdekcsoport, nem zörgeti a külföldi szél itt még a harasztot sem. Orbán 2/3-al felszánthatta volna, felsóhzatta volna a baloldalt médiástul, Bajnaistul mindenestül együtt. Nem tette, mert az egyik kezem nem üt rá a másikra. Nincs bal és jobboldal, nincs pártharc ebben az országban, csak van a nagy rezsim, ami próbál talpon maradni és mindig más álarcot húz magára. Ebben nincsenek külföldi érdekek, csak jó magyar büdös tolvajcélok. Lenyúlni az adófizetőket, lenyúli az EU-t. Cigányország. És ezt nem az etnikum miatt mondom, mert javarészt nem csak nekik köszönhetjük a jelzőt, hanem azon öltönyös civil vagy állami emberekre, akik adót csalnak, átvernek mindent, rafkóznak, elszámolnak, trükköznek stb. Az ő érdekük vezényli ezt az országot. Első 100 leggazdagabb nagyunk 90%-a a politikai mutyiból gazdagodott az ország kárára. Őket szolgáljuk és a politikusainkat.

Külföld? Amerika? EU?

Amerikában azt sem tudják, hogy kik vagyunk. Egyetlen egy darab nagyvárosukban több fizetőképes keresletet találnak, mint nálunk. Még akkor is ha a jobbik 15 millióval és nagymagyarországgal számol. Magyarországgal egy alagsori pincében egy leharcolt aktatologató foglalkozik. A nagy amerikai tőke elkerül minket, mert míg itt 1 dolcsiból felet ellop a kormány, a másik felét meg a civil, addig kínában másfelet csinál belőle.
EU-nak is mi kell tőlünk? Előbb utóbb mindent eladnak nekik politikusaink ingyé' is, hogy még egy kis lenyúlható EU-s támogatáshoz jussanak. Van 3 millió nyugdíjasunk, 1 millió munkanélkülink, 1 millió alulképzett proli hitvány minimálbéresünk és van 1 millió ingyenélő aki az állami szféra csecsét szopkodja. Az a 1.5 millió civil aki a versenyszférában termel szakértelemmel és fizeti az ország költségeit annak meg már nem marad pénze külföldi érdekek kiszolgálására.

Maradjunk annyiban, hogy ebben az országban egy érdek van. Az, hogy a politika minnél tovább hatalomban tarthassa a rezsimet. Mindegy, hogy melyik párt kerül a kormányrúdhoz, a lényeg, hogy a rezsim menjen tovább. A mutyi élt, él, és az a cél, hogy éljen tovább.
Látszólag felálltak a szereplők a 2014-es választásra, és már csak a megállapodásokat kell aláírni, hogy megtörténjen Orbán leváltása. De ha kicsit mélyebben megnézzük a mostani politikai teret, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan kérdés nyitva áll még egy ellenzéki…..
Arbet 2012.10.27 07:51:21
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Baszod. Szerinted miért fizetek havi 50-et az egészségügynek? Azért, hogy ha elmegyek egy nyomorult rendelőbe ahol várok 2 órát még fizethessek alkalmanként 500 forintot? Nyilván a sok adókerülő suttyó örül, ha csak 500 huf-ot kell fizetni a minimálbéres járulékok után, de az országot nem ez a csóró tolvaj banda viszi a hátán.

És nem csak a vizitdíj a probléma. Minden pöcsnyi adóemelés amit a fidesz kormány is csinál. A matelcsiadó, a tranzakciós adó stb... A tisztességes civil dolgozó ember nem akar egy fillérrel több adót sem fizetni azért, hogy Orbán vagy Bajnai a haveri körének osztogassa szét a pénzeket.

Nonszensz, hogy még a legutolsó LMP-s kis suttyó is elszámolja az állam felé ha a haveri társaságával beül valahova vacsorázni.

Nem kormányváltás kell. Bajnai meg pláne nem kell. Egy civil szakértői kormány felállítására van szükség és a mostani rezsim teljes eltűntetésére.
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
Arbet 2012.10.26 16:59:05
@Viktor Oláh: Láthatjuk mennyire megy ez demokratikusan. A hatalmi szervek határozzák meg, hogy kikre szavazhatunk. Választhatunk MSZP-t vagy Fideszt. Sőt.. váltogathatjuk is őket, de ettől még nem lesz demokrácia. Tudjuk, hogy jelenlegi pártjaink honnan jöttek és mit hoztak magukkal. Láthatjuk az ország állapotán is.
Arbet 2012.10.26 17:01:17
@vakapad: És Bajnai sulinetes, elenderes, dataplex-es, wallis-os pályafutása hány milliárdot vett ki az ország és adózók zsebéből? Mennyi ment ciprusra? Gyurcsány adócsalása mennyit vitt el és a kétes mutyizásai? De nem akarok egy oldalra koncentrálni, mert Simicska is és Orbán is ugyan ezt játsza. Egyik sem szól rá a másikra. Ha az egyik kormány átveszi a hatalmat a másiktól az tételesen láthatja, hogy mennyi pénzt csurgatott el az előző haverja, mégsem mentek egymásnak tankokkal. Vajh' miért?
Arbet 2012.10.26 17:11:06
@vakapad: Adj nekem 3 milliót, majd add el nekem a házad három millióért, majd béreld tőlem havonta 200ezerért. Ha azt mondod, hogy számodra ez előnyös üzlet, akkor én bármikor megkötöm veled. Nyomoronc.
A frissen létrejött Együtt 2014 mozgalom nyilvánvalóvá tette, hogy működésének sikertelenségét jelentené, ha az MSZP-vel nem sikerülne megegyeznie a részvételről. Ráadásul mindkét szereplő hangsúlyozta, hogy csak a programalapú együttműködésben hisz. Nos, eddig csak az…..
Arbet 2012.10.26 13:50:28
@gyvy: Szerintem ne tegyünk különbséget az előző rendszer 40 éve és a jelenlegi rendszer 23 éve között. Minden pártban megtalálhatóak az előző rendszer káderei. Fidesz, MSZP, Milla, LMP, Jobbik, DK stb... egyazon kéz ujjait váltogatjuk.
Arbet 2012.10.26 13:58:26
@gyvy: Mindegyik felelős döntéshozó volt, hisz ott ült mindegyik párt a parlamentben, attól függetlenül, hogy épp ki kormányzott. Egyik képviselő sem mártotta be a másikat a mutyi miatt, egyik sem öntött tiszta vizet a pohárba.
„Horthy Miklós, én is a tied vagyok! Viselem a rózsás kis szuronyod. Szuronyodnak rózsafa a nyele, Rá van írva Horthy Miklós neve.” Katonanóta a ’30-as évekből   Tegnap sokak vágya kezdett beteljesülni: a Milla-tüntetésen bejelentették az Együtt 2014…..
Arbet 2012.10.26 07:51:28
@midnight coder: Oszt Orbán mit tett ezek ellen az "erők" ellen? Miért "adja kölcsön" a médiát, hogy minden csapból Bajnai follyon és a 2014-es ellenzéki felzárkózás? Miért nem cibálta elő a szoci csontvázakat a szekrényekből és miért van szabadlábon az elmúltnyócév összes hazug tolvaja?

Nincsenek itt jobb meg baloldali érdekcsoportok. Mindegyik oldal egyazon kéz ujjai, csak hol az egyikre hol a másikra húzzuk fel a gyűrűt.
Dicsőség minden hősnek, vagánynak, asszonynak, és suhancnak aki 1956 októberében mert megmozdulni, mert fegyvert fogni, és azt mondani: elég! Hiába verték le a forradalmat, valójában az elesettek halála , a meghurcoltak szenvedései elültették azokat a magokat amik kihajtván végül…..