Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keli29

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Múlt 2012.10.30 23:27:53
Eddig magamnak sem akartam beismerni, de a LifeT!lt romantuikus blogolós időszakának vége. Még idén teljesen átalakul itt minden és egy teljesen új alapra helyezem ezt az egészet, de előtte lenne még itt egy kis dolgom, mert a múlt lezárása nélkül nem építhetek jövőt. Ez a poszt…..
Keli29 2012.10.31 13:00:07
@ködpamacs: Azért ne túlozd el... A mindent felégetés és lerombolás szerintem sok ide... Az, hogy elnézést kért a hibáktól és elbúcsúzott, mert jön egy új dolog az életében, amiből elvileg mi is profitálhatunk, az nem jelenti minden szál elvágását és közben hiteltelenné válást...
Kíváncsi vagyok az új dologra, h. hogyan profitálhatunk belőle, hogyan fog Tomi szerepet játszani az életekben...
Egy biztos: nekem hiányozni fog a blog emberközeli és közösségmozgató hatása, eredménye, hangulata, stb. Hiányozni fognak a vitaindítók, a balhék, a nézet ütköztetések, a könyörtelen igazságok és a forrás, amiből aki akart tudott meríteni (pl. én is...)
Egy a lényeg: Csináld, viszont kurvára ne tűnjél el és ne egyen meg a biznisz mocskos világa, mert akkor véged! :D
Jajj,de csúnya! Ankarai betyárok 2012.09.13 07:37:52
Imprezával vagányok. Fehér színnel, bádikittel.. ...diffúzoros hátsórésszel hódítják a világot...
Keli29 2012.09.20 12:22:30
LifeTILT A Tilt Angyalai 2012.09.07 01:11:50
  A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal…..
Keli29 2012.09.07 11:09:17
@AlBundy33: Mi még asszem fogunk együtt piálni... ;) :D
Keli29 2012.09.10 00:56:14
@airelle: ha egy nő egyet ért Tomi véleményével, az egy dolog, ha egyenesen tiszteli is érte, akkor az 99,5%, hogy képmutatás! a megfelelési kényszer ide sehogy nem passzol... minek akar megfelelni? azért ért Tomival egyet abban, hogy egy rakás nő a szórakozóhelyeken, molnárokat megszégyenítő arccal jön ki a klozettről és kettő jól megcsavart dumával rommá lehet gangbangelni? az ennek való megfelelésre éreznek a nők kényszert? akkor itt nagyobb gond, mint képzeltük...! remélem, csak félreértettem...! ;)
Múlt héten 85 éves korában elhunyt a nagyapám. Megviselt a halála mert nagyon közel állt hozzám, de a temetés még ennél is nehezebb volt, mert bár belül szenvedtem, de ezt kifelé egy pillanatig sem mutathattam. Most már lassan másfél éve játszom azt az embert, aki segít…..
LifeTILT A Doppingbáró 2012.08.27 00:06:52
Hihetetlen profizmus és technikai stáb van a LifeTilt mögött. Most például azért nem tudom megírni a sikeresen beharangozott fenékformálós posztot, mert szervizben van a gépem átvizsgáláson, és minden kép, és egyéb anyag a csajokról azon a gépen van, úgyhogy a fenékformálós…..
Keli29 2012.08.27 14:10:31
@ColT: Az, hogy van e turbo, v. nincs turbo, tök mindegy, mert ha van, mindenkinek van, ha nincs senkinek sincs, innnentől pedig egál van!
És igen, technikai sportnál a technika nyom nagyobbat a latba!
A WRC-ben Peter Solberg az utolsó gen-es Subarukkal nem jutott dűlőre, utána Forddal sokkal jobb időket produkál!
Dopping meg persze nem fair, viszont ilyenkor egyre kell gondolni, arra amit viccesen mondtak, de komoly felhangja is van hogy Phelps egy dologtól fél a vízben, az pedig Cseh Laci! :D És itt arra gondolok, h. ha Laci ugyanazokat a körülményeket kapja, mint Phelps, akkor motorcsónakkal sem érik utol! ;)
A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a…..
Keli29 2012.08.15 17:13:21
@PolkHigh33: Már hiányzott, hogy valaki ideszarjon egy nagy negatív jelet, de köszönjük, hogy megtetted..., már hiányérzetem volt, h. majdnem 24 órája senki nem brekeg!
Keli29 2012.08.23 10:36:23
@PolkHigh33:
"Véleményszabadság van..." - te írtad!

Nem hozzám szóltál, de én is olvasom... ;) - legközelebb akkor privátban írj, h. ha nem akarod, h. "rád szóljanak"... ;)

"...origo tényleg csak hazudik állandóan az ellenkezőjéről.." - WTF?

Jelenleg kis hazánkban legtöbben az álló sz@rt kavargatják, hosszú nyelű, desszertes kanállal és extra Nutellának képzelik azt, majd amikor jön valaki és rájuk szól, h. wake up dead man, ez akkor is az marad, ha díszdobozba rakod, és talán fel kéne emelni a segged, h. ne legyél öngyilkos 33 éves korodra a fene nagy indoktalan bánatodban, hogy ne legyél elcseszett vegetáló rakás szar, hogy moccani kéne, a sorsodért (minden szempontból), akkor jön a szokásos ultimate szintre emelt depressziós lehúzás!
Lehet, h. én vagyok a fasz, de én külföldön is emelt fővel szeretek járni, mert ha van is gond itthon, de azért szolga sem vagyok, mert egyáltalán nincs rá okom senkivel szemben, h. lehajtott fejjel járjak (járjunk)!
Ez túlmutat most a LT-en, de a céljai között, ha tudunk olvasni a sorok között, ez is benne van, h. alulról építkezve is komolyan jobbá tudjuk tenni a környezetünket!
Na, most, Tomi letett már valamit az asztalra, hogy az ő általa jelenleg elérhető (mikro) közösségért számottevően tegyen!
Rólad nem tudni ilyet, ami nem baj, mert ugye evvel vagyunk még így páran, viszont az annál inkább az, ha semmi mást nem tudsz produkálni helyette, mint gusztustalan, nyúlós negatív jelet okádni!
És mindenki mellett kiállok, aki ilyen célokért küzd!
Tominak nem az ingerküszöbe nőtt meg, hanem komolyan akar foglalkozni avval, amit kitalált és ehhez kellenek a rendszerezések, az iskola, a "papír"!
És tudod, ha valamivel komolyan foglalkozunk, akkor nem képes az ember figyelni már a Lehúzás Zrt. leányvállalatának alkalmazottainak sikítozására...!
(Neked meg úgyis tökmindegy, h. eljut e hozzá (mer' úgyis kitörli, ha akarja... :S)... Csak azért kár írni, h. valami fleót odabrekeghess...! De hát szólás szabadság van..., ugye milyen jó!)
Keli29 2012.08.23 16:10:23
@AlBundy33: Ja, hogy te egy és uaz vagy...?
Szerintem nem arra építi az ideológiát, hogy foggyá' le, me' akkor rommá hegesztenek és te is rommá tudsz hegeszteni mindenkit..., ha ez jött le belőle, akkor az nem jó, lehet nem látod a lényeget, hogy jóval többről lenne szó hosszútávon, amit később már nyilván nem Tomi, hanem az ember saját maga alakít ki...!
Tomiban megvan az alázat is, én a hibákat hebrencsségnek és a szenvedélyének tulajdonítom túlnyomórészt! Most gondold el, hogy építesz fel valamit, komolyan gondolod, teszed bele az energiát és mindenféle nevenincs hülyegyerek baromságokat írogat be a nagy büdös semmire...(nem rád gondoltam), ehhez legyen alázatos?! Nyilván nem...!
Papír nem az edzőségéhez kell, mert papír nélkül is el tudsz helyesen, korrektül és körültekintően mondani edzéstervet, tervrajzot, jogi tényállást, stb. Papír, mint írtam, a következő lépéshez kell..., hogy olyan pozícióban is tudjon tenni a közösségért, ami túlmutat a jelenlegi kereten, mennyiségre is és minőségre is...
Én sosem azt vettem le, hogy fogyjál le, mert akkor cumshot legend leszel, hanem inkább azt, hogy az életmód váltás, ami evvel jár milyen jótékonyan hat az életedre, környezetedre, stb.! És tényleg! Én 45 kg-tól szabadultam meg, ebből 22 kg-ot már LT-ezve, úgymond a kajálást innen vettem! Pontosan tudom, átérzem miről beszél Tomi!
Viszont az eredeti témára visszatérve, ehhez a poszthoz szvsz pont nem illett a lehúzás, semmilyen szinten! Másik posztnál fel sem tűnt volna, lehet, de ehhez nekem nagyon "-" volt!
De legalább örülök, hogy valamilyen szinten azért egy oldalon állunk! És ez a fontos...! :D
LifeTILT Slim3 Reni Vége -17.1kg 2012.06.13 04:10:00
  Reni  Eltelt 70 nap, lassan feltűnik előttem a célszalag. Kétes érzelmek kavarognak bennem, mivel egyrészről várom a végét, de úgy érzem a maradék idő kevés az álmom eléréséhez. Mindenesetre bele fogok húzni, mert a lehető legjobb eredményt szeretném elérni a program…..
Keli29 2012.06.14 12:34:54
@Dietcoke000: Az emberek nagy része leírni nem tudja, h. anorexia, nemhogy tisztában legyen egy az ahhoz vezető folyamattal, azok száma meg aztán télleg minimális, akik meg láttak is olyat a közvetlen közelükben... Ez nem más, mint egy aranyos dícséret, amit helyén kell tudni kezelni, a többit meg már -Syllbaba- elmondta...! :D
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
Keli29 2012.06.12 17:35:26
@Syztem: A bombanőt picit árnyaltabban kell értelmezni... 90 nap alatt nem lesz senkiből sem fitness modell, ezt ugye te sem vártad el komolyan... (hacsak a történet kiadója nem a Marvell..). Megfordítva: elég nagy hülyeség a "Van egy ragyogó ötletem!" felkiáltásra szemvakító atomvillanást elvárni...
Egy 80 kg-os, tespedésből kifele tartó, egyszerű nőnek 20 kg súlyleadás felér egy topmodell külsővel és, ha nem egy pontagyú, ostoba nő, akkor rájön hamar, h. innen még messze van tovább fejlődni! Na, most egy fitness modell alakjában több évnyi kőkemény munka van, amiről a fent említett egyszeri nő, v. férfi még alig hallott, sőt fel sem tudja igazán fogni mit jelent, 50-70-90 naptól azért ugye senki sem várt el egy fitness modell megjelenést, pláne 80 kg-ról indítva...
Tomi megingásairól pedig csak annyit, hogy addig nem is igazán az ingás érdekes, amíg feláll és nekimegy megint és újabb edzéseket/diétákat/projekteket talál ki, hogy folytassa... Sok meló van a blogban, sokat kapnak tőle, a blogtól és a "life tiltesektől" az arra rászorulók, inkább az azt igénylők! Ennek az arca Tomi, ez kurva nagy felelősség, ezt nehéz vinni..., de szvsz jól csinálja és a feladathoz képest jól bírja a terhelést, mert mindig visszatalál a helyes útra.
Persze, kinyomott hasas, meg behúzott melles kép készült, ez egyértelmű, meg még a lámpát is úgy állította, h. előnytelen legyen, valamint PS-ben ráment a belére a liquify-jal, h. tutira úgy nézzen ki, mint Gollam... Nyilván a blog előtörténete alapján Tomi imádja ilyenekkel elkúrni az idejét... Ezek és az ehhez hasonló kommentek nagy fokú kötekedés vágyról és meglehetősen szar magánéleti és lelki állapotról tesznek tanúbizonyságot...
Lehet meg kéne próbálni nem mindenhez seggel állni! ;)
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
Keli29 2012.05.15 16:14:06
@Ilovechubbygirl: Hát szeresd a kövér csajokat! Buzdítsd őket arra, hogy simán belefér még az a még egy cukros fánk a szaros skinny inkvizíció helyett, nyomasd nekik, hogy higgyék el, hogy senki sem röhögi ki őket, mikor olyan cuccokba préselik magukat, ami még egy lényegesen soványabb csajnak is passzentos lenne... De egyben viszont ne legyél biztos, hogy az ilyen lányok többsége boldog ebben az állapotában... Mert nem az! Csak meg kell figyelni a tekintetüket, amikor elmegy mellettük egy ún. dögös, de csak legyen vékony csaj, ez mindent elárul, de ha ez nem is, akkor az, ha férfi társaságban beül mellé egy "jó nő" és a krapekok tekintete egyből a másikra terelődik... (Nyilván a tied nem, mert te imádod az ilyen típust). A másik hozzátenni valóm, h. tipikusan olyan nyilatkozat volt ez a részedről, h. közöd nincs a dolog lényegéhez, (két poszt elolvasásából nehéz azért messze menő következtetéseket levonni, v. ha igen, akkor az olyan, mint a tied..), fingod sincs, mennyivel többet ad az, mint egy fogyi klub, nemcsak a blog, hanem az a dolog, h. legyőzted önmagad egy kemény küzdelemben! A harmadik dolog pedig az, h. ha férfi vagy (asszem ez a sanszosabb a nickből gondolva) nem kell elfogadnod, h. csak a kövér csajoknál vagy jó, tenni kell azért, h. más típusoknál is patentul muzsikálj, ha pedig csaj volnál, akkor szintén ne a szarra rakjál masnit, hanem alakíts az életeden, h. ne kutyák között, krémest flamózva sírd tele a párnád 36 évesen...
Keli29 2012.05.21 11:31:36
@Ilovechubbygirl: Korrekt válasz, köszönöm! :D
Vékony nálam nem egyenlő a rozogával, ez fontos, nekem se tetszik ha a medence csont kiszúrja a verdám ülését...
Viszont nem egy dundi csajt láttam összeomlani, mert nem érte el a buszt, mivel nem tudott utánafutni... És egy huszon x éves, fiatal, életerős embernél ez gáz, bármilyen boldog az a husinő belül! Az élet számtalan hétköznapi területén rohadt nagy fal és akadály tud lenni, ami bármilyen boldog is egy ember, ha napi szinten "pofán vágják", azért egy idő után leül könnyezni! Boldogtalan -> Eszik -> Még boldogtalanabb -> Még többet eszik... Ha te egy sportos ember vagy és mondjuk kedved szottyan egyet bicajozni, síelni, kite-ozni, stb. és azt mondod, de poén lenne ezt a nőmmel együtt csinálni, viszont neki a hardcore túlsúlya miatt ez elérhetetlen, akkor mindent lehet majd rá mondani, csak azt nem, h. boldog... ugyanez ha egy 3. emeletre való felsétálás után leveri a víz az embert és a fülén veszi a levegőt fiatalon! Ezekben az esetekben is olyan marha jól tudja érezni magát egy dundi lány? Ha a társadalom félre teszi a görénységeit és nem röhögi ki (mert a árörvendés az az), akkor is szarul érzi magát egy ember, ha mindig rá kell várni, ha csak ő nem talál normális ruhát magára a lepedőkön kívül... Persze ezek egy részét a társadalom generálja, de a 3-ra érve a fulladást már nem... ;)
LifeTILT Energiavámpírok 2012.05.12 21:00:00
A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő,…..
Keli29 2012.05.14 16:13:42
@Kockás Zebra: A hajlakk-talan attól még energia-vámpír, hogy szüksége van emberi kapcsolatra..., mert nekem ne mondja senki, hogy az esetek döntő többségében nem rázza szerencsétlen homeless-t, ha az aluljáróban az embernek ront egy komplett life-story-val! És ha meghallgatod az nem azért van, mert de jó, h. végre valaki üdítő tanácsot ad neked, és a metró alagútban kisüt a nap, hanem mert a jóérzésed és udvariasságod miatt ne te legyél a következő, aki belerúg szerencsétlenbe, bár szíved szerint elküldenéd a francba, mert nem vagy kíváncsi a mondandójára! És az emberek döntő többsége így érez, aki meg nem, azt szociális munkásnak hívják! És evvel egyébként nincs is semmi baj, mert ha "mész előre" típus vagy, akkor azt a pár percet kibírod, míg a szerelvény el nem visz, ha meg meg akarod téríteni, akkor pont annyira vagy energiavámpír, sőt lúzer, mint ő! (Ugyanis ő nem kért tanácsot...) Sikerült a lényeget kiragadnom, úgy érzem... Pfff... Na, nem baj, majd next time!
Zsani A 30. napon tartok a programban. Mit is mondhatnék? Nagyon jól érzem magam, ma reggel 55,5 kg-t mutatott a mérleg. Az már mindennek a csimborasszója, hogy pont 5 éve jöttünk össze a leendő férjemmel (hú de furcsa ezt így leírni J), és utoljára akkoriban nyomtam ennyit. Ha…..
Egy program végig csinálásához embernek kell lenned. Egy program végig csinálása ahhoz képest, hogy az emberiség miket ért már el ezen a világon, nevetségesen szánalmas, említésre sem méltó tett, ami rajtad kívül csak nagyon kevés embert fog érdekelni, és azokat is csak…..
Keli29 2012.04.12 18:55:18
@Leningrad: Esküszöm lottózni fogok!
És emiatt értek teljes mértékben egyet Tomival, a nőkre tökéletesen jellemző ez a felszínesség és irányított félreértés, majd az ezekből fakadó kapálózás és szabadkozás!
Mi lenne, ha egyszer nem ideológiát gyártanátok a semmire, hanem átgondolnátok a lényegi mondanivalót?
A lényében megbántott, sértődött nacsasszonyt lehet játszani, fergeteges szókincs rakétákat lövöldözni a véleményetekkel nem egyező (hogyan is fogalmaztál, tapsolókra) emberekre, ostobázni őket, látványosan magatokat kiemelni a plebsből, csak kár, hogy lerí erről cirkuszolós kapálózásról, hogy a radarszint alatt van a baj!
A blog iránya pedig legfeljebb számodra nem megfelelő, de ezt meg neked kell majd leboxolnod saját magaddal! ;)
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
Keli29 2012.04.02 09:24:46
@Hó apó: Szutyokit? Ühüm! Neked mid van? BKV-d, v. egy ugyanennyit érő E30 BMW-d, amit tavaly nyár óta nem tudtál kihozni a szerelőtől, mert esik szét rajta minden! De lemondhatod, h. BMW! Suzukit azért fikázni, mert Suzuki ménkü nagy mértékű ostobaságra és hungarikumra vall! Gratulálok!
(Természetesen nem felmentve a melegítős hülyegyereket, aki 4.7 millerért egy ilyen szert tudott csak összehozni, aki farokhosszabítónak most beül egy Bimmerbe...)
A STÍLUS NEM PÉNZ KÉRDÉSE ELSŐSORBAN!
@vancello: A BMW nimbuszát hová tudnád még tovább rombolni?
@Minibull: Kocsi 600.000.- Többi a fogyasztás! :D:D:D
Keli29 2012.04.02 09:26:11
@Gyurma73: Soros 8 henger? Jár az E39! :S
Keli29 2012.04.10 01:29:24
@DonVincenzo: Talán az a pár darab, ESETLEG! De az akkor is rohadt ritka volt, ha egyáltalán volt!;)
LifeTILT A Playboy Illúzió 2012.04.06 13:14:00
3 héttel ezelött irtam egy bejegyzést VV Kinga Fogyása (?) címmel egy fókuszos riport filmre reagálva, amiben azzal kábították a nők amúgy is halucinálásra hajlamos agyát, hogy Kinga fogyása a Playboy címlap fotózásra nyirokpont masszázsoknak, sztaniol papírba csomagolásnak,…..
Keli29 2012.04.06 23:21:25
@Tomisz: Azt te bárhogy szépítheted, az retusálási hiba/hiányosság! Egyértelműen felfedezhető, még a PS ecset széleit sem akarták eltüntetni, jóformán! Látszik az rendesen!
Kinga, ezúton is a menj a ribanc hisztis kurva nénikédbe!
Megköszönnénk!
Keli29 2012.04.10 01:13:51
@ajmfebulosz: Nézted a VV-t? Gondolom nem... Annak alapján mondom ezt! Az, hogy mit hirdetett, meg a pénz nem is érdekelne, mert semmi ahhoz képest, amit ebben a műsorban művelt! Nem tudtam, hogy sírjak, v. nevessek... És tudom, hogy az én gyengeségem és hibám, amiért nézem, de biztos mindenki volt már úgy előadással (mindegy, h. TV műsor, v. színházi), h. annyira hihetetlenül, irreálisan trágya, h. nem tudod nem nézni! Ez Playbob-os takony maszatolás már csak a hab a tortán! A többit meg Bence leírta!
De simogasd csak meg a csajt,nyugodtan, ha jól esik...:P:D
LifeTILT RunTilt People (képek) 2012.03.28 17:31:00
Budapest Szeged Nyíregyháza Székesfehérvár Miskolc ..
Keli29 2012.03.29 16:35:44
@benedek bence: Akkor jól láttam...:S
Imádom! Annyira jópofa szrác...:S :D:D:D
(Bocs, ha most elefánt voltam a porcelán boltban...:D)
Keli29 2012.03.29 16:37:07
@Keli29: Mármint most is! :D
LifeTILT AlternaSlim Bogi 0.nap 2012.03.29 00:43:00
                                                                       Bogi There is no victory without sacrifice, azaz nincs győzelem áldozat nélkül! Az eddig hátam mögött hagyott 25 év során, volt részem jópár olyan helyzetben, amikor áldozatokat…..
Anyám egész pontosan 6 éve cseszi szét az agyamat az esküvő gondolatával. Na persze nem azért mert mindenképpen egy nőt akar mellettem látni, ugyanis anyám az a típus, aki művészi tudatossággal irtja ki mellőlem azokat a nőket, akikkel 3 percnél több időt vagyok együtt és ne…..
Keli29 2012.03.27 17:18:06
@gabCSIGAbcsi: Szerintem sem kéne a szívedre venni, illetve miért vetted a szívedre, ha te más miatt akarsz fényes esküvőt? Ha te nem ilyen vagy, akkor tökmindegy, ha olyan, mint a postban leírtak, akkor meg hogy is mondjam: állni kell a sarat/savat! :D De a fogyási és elszántsági eredményeidre vonatkozó érdemeken ez semmit nem fog változtatni! Az esküvőd milyenségének és okainak megtárgyalása ugyanis nem a témához tartozik, mert magánügy! (De mivel ez egy blog, vélemény lehet...blablabla...:D:D:D) Amúgy én azt vallom, hogy az esküvő is olyan lesz, mint a barátnőd/menyasszonyod és ebből következően kettőtök kapcsolata! Az esküvő tökéletes lenyomata tud annak lenni, hogy milyen is a kapcsolat: feszítős/veretős/sznob procc buli, ami a vetítésről és a külsőségekről szól, vagy pedig ezen az alkalmon tényleg azt ünneplitek meg egy hangulatos, emlékezetes nagy bulival, hogy két ember élete összefonódik. És a balatoni nyaralóban, pár évvel később lehetőleg ne egy öngyilkos férjet, hanem egy békésen reggeliző családot lássanak!
Mindenesetre hajrá Zsani, nyomjad neki! A diéta és az edzés úgyis kitakarítja és tisztává teszi az ember lelkét is a teste mellett! ;)
Keli29 2012.03.27 17:19:05
LifeTILT Akiknek Sikerült... 2012.03.21 22:50:00
..
Keli29 2012.03.26 09:46:36
@ajmfebulosz: Nem mindegy? A téma szempontjából teljesen! Pfff...
LifeTILT Országos RunTilt Futás 2012.03.19 03:34:00
Mostantól minden RunTilt országos RunTilt.  5km lefutása 9 városban, 9 helyszínen, azonos kezdési időpontban. Az első országos RunTilt futás március 25.-én 17.00-kor kezdődik Budapesten, Debrecenben,  Győrött, Nyíregyházán, Szegeden, Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten és…..
LifeTILT A Töltőnap 2012.02.26 03:20:00
Nem igazán akartam a töltőnapról beszélni ezen a blogon, mert egy nőnek töltőnapról beszélni olyan, mintha egy kapcsolatban élő srácot küldenénk át egy híresen nagy ribanc csajhoz filmet nézni. Egy sikeres program végig csinálásának az alapja, hogy betartsd a kajálásokat, és…..
A Fekete Angyalok sorozat első részében ugye a fogyasztó tabletták átveréséről volt szó, amihez szorosan kapcsolódnak az előtte utána fotók, mint leglátványosabb marketing, melynek feladata elhitetni a vásárlóval, hogy az adott termékkel milyen változásokat lehet elérni. A…..
Keli29 2012.02.13 16:47:55
@koxx: 2009-re teljesen elbaszta a srác magát...
2007 júliusig még oké volt..., onnantól elkezdett trollosodni! :D

Komoly az átverés! De aki kicsit is ismeri a testmozgást, ill. tud gondolkodni, az hamar levágja az átverést! No, persze a komplexusaink, v. a depressziónk simán felül tudja írni a józan eszünket, minden további nélkül! :O
LifeTILT Road to....-50 kg 2012.02.12 15:29:00
Valamikor április-május környékén történt, hogy ráálltam a mérlegre és azt gondoltam, hogy ez nem mehet így tovább... Az életmódváltásom elején, eljárogattam aerobicozni, hetente 3-4x. Alakult a dolog, de mérni sosem mértem magam, csak jobban éreztem magam a bőrömben.…..
Véget ért a Slim3 első évada. Olyan érzésem van, mint amikor hazajöttem külföldről 8 hónap után, és mindenki azt kérdezgette milyen volt kint, meséljek már... Képtelen voltam összetenni akár csak egyetlen értelmes összetett mondatot, mert egyszerűen annyi minden történt a…..
LifeTILT A Nők Forradalma... 2012.02.04 20:14:00
A LifeTilt oldalait az élet írja, és mint ahogy a legtöbb bejegyzést, úgy ezt is egy beszélgetés, egy teljesen véletlenszerű esemény, vagy éppen egy spontán érzés váltja ki. Talán soha nem születik meg a dokumentált fogyás ötlete a blogon, ha nem találkozom Petrával, és a…..
Keli29 2012.02.07 19:13:00
@Leningrad: Milyen jogon hülyézel te le engem? Nem hiszem, h. kegyed hozzászólásainak mindegyike emelte volna a társaság társalgási színvonalát, noha kétségtelenül színvonalasabb, mint bármelyik én általam megfogalmazott..., gondolom... Viszont az merült fel bennem, h. lehetek én egy Kazinczy díjas költő is és beszélhetnék a legsimulékonyabb hangon és stílusban, neked akkor is basznám a csőröd..., noha egyszer nem találkoztunk személyesen... (De gondolom, ezek után egyikünk sem vesztett sokat...) Ha el vagyok könyvelve, akkor el vagyok könyvelve, ez van, majd valahogy feldolgozom...:D:D:D
Csak az a furcsa, h. kb. 4x annyit kommentelsz, mint én és mégis az én fanatizmusom miatt hagyják abba az olvasást...??? Nem gondolom, h. ennyire hatékony lennék, pláne, h. nem vagyok egy okos ember...:D:D:D
De ha állandóan marod Tomit is, akkor az én szösszeneteim is bele fognak férni, hidd el! :D
Keli29 2012.02.07 22:52:55
@Schrödinger'sCat: Azért nem egy olyan bonyolult dolog, amit írsz..., meg lehet érteni! Csak nem értem ezt a felsőbbrendű érzést, ami elfog a soraidat olvasva!
Tovább gombolyítva a történetedet, miért gondolod, h. csak akkor van Bencének szerencséje, ha olyanok veszik körül, mint Leningrad, v. Pretty Witch? És ha ők feladják, akkor lesz csak igazán szar? Tehát, hogy ne legyen Bencének szar, likvidálja az olyan "fanatikus" arcokat, mint én és a hozzám hasonlók! És miért gondolod egy db témára adott vita után, h. szar lenne, ha olyanok vennék körül, mint én? Miért gondolod, ha ti, akik hullámoznak jobbak vagytok, mint én, akinek az a nézete, h. küzdeni kell az életben az előrejutásért és nem adhatom fel, fel kell állnom, mert különben örökre lent maradok! És ezt lehetőleg úgy érjem el, h. akinek van affinitása rá, azok közül minél többet húzzak magammal! Mindenkinek vannak mély és magas pontjai, nekem is, miért a Tietek a jobb, miért kell kiemelni? Nem tudom, h. ez a blog a megfelelő választ tudja e adni a kérdéseitekre... Ezt a részét tényleg nem értem, de ha erre az a válasz, h. Ti megmondtátok, h. nem fogom érteni, akkor igazából nincs is jelentősége számomra onnantól kezdve! Két különböző nézetet vallunk! Ti nem értetek engem, és szerintetek én nem értelek titeket. Ezt vagy úgy lehet feloldani, h. közelítjük egymáshoz a nézeteket, v. békén hagyjuk egymást!
Keli29 2012.02.08 13:44:03
@Leningrad: @Schrödinger'sCat:
Értem, h. Bencének szólt a komment, ez teljesen egyértelmű volt, még ha nem is rögtön az elején, de átjön egy idő után.

Egyszerűen az a helyzet, hogy ti másmilyen részt emeltek ki a blogból, mint én! De azt korántsem állítanám, h. a tietek, v. az enyém lenne az értelmes és a másiké a fanatikus...
Az én szememben ti sem értitek az én hozzáállásomat, mert fanatikusnak mondjátok, a tietek viszont az én szemeben túl puha, bizonytalan és vekengős (minden bántás nélkül)- ez volt a bajom ruskyy-val is -, aminek biztos meg van az oka. Nekem ez a véleményem, lehet nem így van, de ez látszik!
Én innentől OFF-olnám ezt a témát, mert a csontot már meg is ettük, nemcsak lerágtuk! Jöhet a következő téma...! ;)