Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pink Pancser

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Az ülőmunka jó szék nélkül öngyilkosság, jól tudja ezt Viktor gondoskodó barátnője is. Épp ezért meglepte Viktort egy jó kis irodaszékkel, ami sajnos pár hét után magától leliftezett. Szerviz széket rendbe hoz, szék hazakerül, Viktor örül. Szék újra leereszt. A sztori végén meg kiderül,…..
Miközben ezeket a sorokat írom, mellettem van - az amúgy tökéletesen helytálló - Hüvej telefonom, a töltő csatlakozója már rongyosra lett használva, csak bizonyos szögben bedugva működik, éppen tölt. Épphogy hazaértem vele, már rá is kellett dugni a töltőre, holott tegnap töltöttem fel. Ennek…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
Pink Pancser 2018.08.20 17:18:25
Több tucat fajta Li-Ion akkumulátor kapható, áruk ötszáz forinttól akár ötezer forintig is terjed. Bár a kapacitás jellemzően fel van tüntetve, ez sokszor valótlan, így nehéz eldönteni, melyik is lenne a jó választás. Az olcsók között is vannak jó kapacitásúak és a legdrágábbak között is vannak csak…..
Pink Pancser 2017.11.19 10:50:04
@Kinai cuccok blog: Itt általában csak a gyári adatokat lehet megnézni, a tesztelés nem egyszerű. Én aksis fúróhoz csináltam olyan aksit amiben cserélhetőek a cellák és amivel tudom figyelni az áramot/feszültséget (persze csak kisütésnél, töltési adatokat meg vagy elhisszük vagy nem).
Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként.…..
Meglepő milyen telefonok kerültek az e havi listába...
Pink Pancser 2017.11.13 21:59:17
@Gyuláné Csikós: Most rose red színben akciós (99USD), ami a regisztrációnál kapott 50 pontot felhasználva 1 dollárral csökkenthető. A szállítás legyen priority line EU Express (5,7 USD) így bár lassan jön, de áfa és vámmentesen. Ez így 28500 körül jön ki. Fizetni pedig paypa-al érdemes, mert bár megbízható a Gearbest, de nem árt ha van egy kis plusz vásárlói védelem :)

www.gearbest.com/cell-phones/pp_685216.html?wid=11

@morden2 én is pont ezt a telefont akartam amlíteni, mert 30000 alatt most nincs jobb!
Emeletes házban laksz? Nincs lift? Ha eleged van abból, hogy a szűk lépcsőházban szerencsétlenkedj, miközben a biciklidet cipeled le és fel, akkor itt a megoldás. Egy bőröv kell csupán hozzá, meg némi kézügyesség:..
Pink Pancser 2017.09.19 16:56:14
Elöljáróban annyit, hogy egy adott termék vagy szolgáltatás minőségének javítása, akkor történhet meg ha a vevők és felhasználók visszajelzést adnak róla. Ezért, és mivel szórakoztat is, még a teljesen reménytelen MÁV vagy Posta esetében is élek a visszajelzés lehetőségével.   A cím kissé…..
Az elmúlt napokban az igazságérzetemet lúdbőr borítja, a tollaimat meg szálanként tépem ki körömcsipesszel, hogy végre ne nézzen minden újságíró és politikus madárnak. Azért vagyok mérges, mert az etikusság nem filozófiai, vagy erkölcsi fogalom lett, hanem egy kis biléta a kommunikációs kalapban,…..
Az Unic UC46 névre hallgató hordozható projektor az az  okoskütyü, amit elég csak egyszer kipróbálnod ahhoz, hogy soha többet ne akarj nélküle élni. Maga az eszköz kisebb méretű, mint egy iPad, s a pillekönnyű súly is csak előnyére válik. A stílusos kivitel, a különleges élek bizony szemrevaló…..
Egy 26650-es, négy 18650-es és három 14500-as akkumulátort fogok bemutatni. Mindegyikük Li-Ion technológiával készült, ebből következik hogy 3.7V feszültségűek. Elsősorban lámpákban használják őket, vagy olyan eszközökben ahol a tápellátást erre a feszültségre tervezték. Friss 18650-es Li-Ion aksi…..
Pink Pancser 2017.01.06 13:56:00
@Kinai cuccok blog: Memóriakártyát és pendrive-t is szabad venni ebay-ról, csak meg kell keresni a megbízható eladókat (prohardveren van rá fórum, de mindenki kb ugyanattól a két eladótól vásárol). És érdemes sandisk termékeket venni, mert azokat a gyártónál beregisztrálva lesz rá garancia is. És igen, működik is!
Egyébként a rendes 18650-es aksik mekkora árammal terhelhetők?
JogÁsz Szöveg(nem)értés 2016.12.10 21:02:02
Kétségbeejtőek a PISA felmérések eredményei: óriási baj van diákjaink szövegértésével. De még talán ennél is nagyobb a baj, amikor egy magasan képzett bíróról derül ki ugyanez. Ha ez a bíró a saját „munkaeszközének”, a Btk-nak a szövegét sem képes helyesen értelmezni. Ez történt a Szegedi…..
Emberek vagyunk és halandók. Ergo a hibák kiszámíthatatlan forgatókönyve mindig ott lebeg fejünk felett akár Damoklész kardja és a legváratlanabb pillanatokban képes végzetes és mély sebet ütni érzékeny lelkünkön. A számítástechnika területére vetítve ezt a rémisztő árnyékot, azzal kell…..
Már elég régóta a Sades Cataclysm névre keresztelt egerét használtam, és úgy voltam vele, hogy ki kellene próbálni valami újabb olcsóságot. A Sades-szel mindig az volt a bajom, hogy ahogy én fogom, úgy az előre gombot nem érem el, nyúlnom kell érte mindig. Most kipróbáltam egy…..
Úgy látszik, a TV2-nél sem igazán számít, hogy érvénytelen volt a kvótanépszavazás, hogy a választópolgárok fele  sem ment el, vagy hogy megközelítőleg sem szavaztak soha ennyien érvénytelenül, mint október másodikán, a Tényekben inkább arra a 98 százalékra összpontosítanak, amire a Fidesz is…..
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
Még jó, hogy Északi Pályaudvar nincs a városban! Tisztelt MÁV-START Ügyfélszolgálat! Egy pénztárnál váltott retúrjegynek a fel nem használt visszaúti részét szerettem volna visszaváltani, Budapesten. A jegy Mezőtúrról szólt a Keleti pályaudvarig. Először a Nyugati pályaudvaron próbáltam…..
krízispr A vízről prédikálni 2016.08.31 07:32:57
A kutyapárt kampányából a jó hírnevéért aggódó Fővárosi Vízművek nyerheti a legtöbbet. Most már tudják, hogy képtelenek hatékonyan és következetesen reagálni egy kommunikációs válsághelyzetre. Átkeretezni nem így kell. Ne a sajtónak üzengessenek, ne őket oktatgassák ki, hanem ENGEM, a fogyasztót…..
Hát szerintem kevés ember állná meg, hogy ne folyamatos szitokszavakkal cifrázva mesélje el a sztorit arról, hogy a zavaró jelenség, ami miatt szervizbe vitte a gépét, szóval az a rohadt idegesítő kis izé nem hiba, hanem sajátosság. Tudod, mit csinálj a sajátosságoddal -…..
Pink Pancser 2016.08.05 15:09:06
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: A Dell gyárt jó gépeket. A HP is. Még a Lenovo is. Csak azok nem a 160.000-es kategóriában vannak.

@szmoker (Homo Trollicus): 6 éves HP elitebookban meghalt a wifi (user error miatt). Poénból rákérdeztem HP ügyfélszolgálatnál, hogy mit lehet tenni. Küldtek egyet :)
Steve megoldása kissé abszurd számlaintézős helyzetére nem biztos, hogy a legelőremutatóbb, de az tuti, hogy a legadekvátabb. Reméljük a Telenortól sikerül majd megtudnunk, hogy mi a logika, az igazság és az élet abban, hogy a számlájukat a saját ügyfélszolgálatukon nem, egy mezei…..
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..
Pink Pancser 2016.07.15 14:22:20
@telkoe: Igen ilyen is van. Jellemzően viszont ezeket a szoftvereket kevésbé lopják. Illetve az illegális másolathoz ezek a szolgáltatások nem járnak, így az "okozott kár" sem annyi :) Vagy példának ott a microsoft, akinek ugye sok termékét másolják. Tiszta Win7 beszart egy frissítéstől (állandó kékhalál, még csökkentett módban is) . Írtam nekik, hogy akkor most mi van? A válasz megjött 3 hét múlva: Ha nem sikerül csökkentett módban indítani akkor telepítsem újra. Ez ugye az a terméktámogatás amiért fizettem a program megvásárlásakor...
Egyébként használok SAP-ot, ott tényleg jól működik a támogatás.
Se köpni, se bunkózni nem szép dolog, de ezt kezelni - pláne egy minden bizonnyal ittas, tehát nem teljesen beszámítható állapotú személy esetében - épp egy biztonsági szakembernek kéne a legjobban tudnia.  Kedves Homár! A tegnapi este a Klikk gasztróbisztró előtt történt egy eset, ami feltette…..