Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Svábhegyi Rém O..O

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
Alaptanulság: A sikert el kell ismerni. A fórumban lelehet írni, hogy ilyen ciki a zenekar, meg hogy nyálas, és aki ezt szeretné a TNT zenéjébe belelátni, azt ez a videó sem fogja meggyőzni. Tény viszont, hogy Ákosék megtöltötték az Arénát. A közönség nem volt átverve. Még…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.25 02:46:45
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.25 17:25:19
@Nevem Earl: Szar lehet ex-rockerként egy picsa miatt nyálas koncertekre járni.Részvétem,még ha nem is érted,hogy miért...
Majd egyszer talán.
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.26 14:43:12
@Nevem Earl: Te nekem ne magyarázz birka!Özvegyet akarsz a csajból csinálni?Hamar a sitten végzed,te szar alak ha engem fenyegetsz!
Képzeljétek el azt, hogy épp az iPhone-otokon beszéltek, erre odajön egy idősebb férfi és a gyereke, kezében szintén egy iPhone-nal, és elkezdenek szisztematikusan verni. Gondolom ti is kíváncsiak lennétek, hogy mi történik.Az 52 éves, egyesült államokbeli baseball-játékvezető,…..
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
Több mint három éve forgatunk már Dáviddal, bár eleinte még rendszertelenül, alkalmi jelleggel: kezdetben nem is hívták Attraktornak a sorozatunkat, sőt, szó sem volt sorozatról. Annyi történt, hogy meghívót kapunk a világ legnagyobb repülőjének, az Antonov 225-ösnek a…..
Obi-Wan Kenobit a birodalmi seregek megölték az Alderaan melletti tűzharcban, Obi-Wan a Galaktikus Birodalom elleni támadások egy részének értelmi szerzője volt és a Birodalom egyik legkeresettebb embere volt - jelentette be Vader Nagyúr. A mondatot és egy egész cikket a Galactic…..
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.18 10:02:43
@Cyberbird: Válaszolnál,hogy mi értelme van a közösségi oldalaknak?
Valami olyasmi lehet,mint sorozatot nézni?Kinn ülni a padon fejkendős öregasszonyokkal,hogy kivel mi van,válnak a Juciék?A Béla meg terhes?
Talán még a VV-t is megnézi az ilyen,hátha lát egy idegen fütyköst.Köszi,én sem venném fel!!
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.18 10:26:42
@Cyberbird: Értem.Ha neked ez szórakozás,jó érzés és nem sajnálod rá az idődet akkor csináld.
De nem szabad elfelejtened,hogy ezáltal egy hatalmas adatbázis részévé válsz,ami az állambiztonság,rendvédelem és általában az összes titkosszolgálat alapvető tájékozódási pontja.Természetesen mivel publikus,kicsiben a munkaadó cégek is hasonló módon használják.
Mielőtt regisztrálunk egy ilyen oldalra,legyünk tisztában az ár/érték aránnyal!
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Ahogy a Fidesz népszerűségi mutatója szabad szemmel láthatóan zuhan a semmi közepe felé, úgy élednek az önjelölt ellenzéki kormányváltók. Az igaz, hogy Orbán messziről még királynak látszik, de ha közelről szemléljük akkor világos, hogy béka nőtt a homlokára, és…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.17 11:36:30
@Peripetia: Fasisztákra hálistennek már nem is tudsz,hiszen kihullottak a parlamentből.Hacsak az utódpárt LMP-t oda nem soroljuk.Persze a náci izraelbarát lappangás a legtöbb pártban megtalálható,egyedül a Jobbikot kivéve.De sajnos a népirtók ügyesen vegyülnek és lappanganak minden szinten.
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.16 17:57:06
@moncayo: Nem rossz.Vagy zoltai valami klezmert,miközben fitymákból font hullahopp-karikázik.
Nem egyszer, nem kétszer, voltam szerelmes is, próbáltam egyszer borítani, hogy akkor váljunk el, mert én nem tudok vele élni, mást szeretek. ezt elk*rtam... Több mint egy évtizede kötöttem egy házasságot, amit nem igazán akartam, de mivel jött a gyerek, úgy éreztem nem…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.16 18:32:57
@Nard: Fiatal még,sok kis ficánkát végignyálazhatna még.Bár tartok tőle,hogy egészen mást fog mostanában nyalogatni pár évig a sitten.Bár származását ismerve nemigen okoz neki gondot nemi identitásának ideiglenes módosítása. :) Mélyzsidóknál nem ügy az ilyesmi,akárcsak a helyesírás...
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.16 12:11:30
@kalandfereg: Népek barátsága.Ez jó,de pontosítsunk: a jó barátokat még közelebb hozza,az ellenségeket még jobban eltávolítja egymástól.Ez a lényege,a jó öreg rasszizmus.
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.14 20:40:37
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.15 10:47:32
@Con Storm: "Nem a rasszista magatartás a megoldás, hanem a jogkövető!" Erről a cigányokat győzze meg!De addig marad a "kutyaharapást szőrivel" és az "oldd meg a saját módszereivel,amit megért" eszköze.
 Két régi háver is visszatér ma: Jancsi bácsi és Styxx. Utóbbinak köszönjük a mesét.   KI KIVEL KÚR? Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie,…..
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.14 13:50:25
@mement: Mert nincs lenyúlás.Használat van.Aki persze a vörös- és dávidcsillagot részesíti előnyben az nem tudom miért sír a többi szabadon használható jelképért.Ott van,a tiéd is,ha tetszik.
@hollario: Gondolkodástól? Bizony,távol állsz tőle,szépöcsém! :)
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.14 14:04:25
@ComLo: nálad? Akkor ezt megtiszteltetésnek veszem! :)
@mement: A te szemedben? Rendkívüli módom érdekel mindenkit a te szemed.Hidd el! :)))
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.14 14:18:52
@mement: Nagy ügy,a maszop+szadesz simán ledózeroltatta az egész ügetőt,hogy odategyen egy "bótot". Akkor is így recsegtetek?
Nem lehet a kedvenc strandom a fenékpusztai strand, a kedvenc lángosozóm a fenékpusztai – még az sem állná meg a helyét, ha azt mondanám, hogy megvadulok a fenéki vízibicikli-kölcsönzőért. Mert ezek nem léteznek. Gyakorlatilag maga a település sem létezik. Ugyanakkor…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.14 12:24:28
Szociológusokra és pszichológusokra vára feladat, hogy kiderítsék: ha Magyarországon a köztér rendbetétele a feladat, az illetékesek miért rögtön egy kandeláberes Disneylandet akarnak megvalósítani.   Ez történt a Margit híd budai hídfőjénél is, ahol a felújítás…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.13 16:08:36
Kettős Mérce Csak a tüntetés 2011.05.09 06:56:00
Az elmúlt hónapok egyik legszórakoztatóbb eseménye a rendvédelmi dolgozó tüntetése volt pénteken. Egy látványos demonstráció és Pintér Sándor tökös kiállása ritka pillanata volt ennek az országnak. Valahol az ember azt érezte, van érdekvédelem és munkavállalói jog is még…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.10 16:32:20
@elBandy: Javaslom,nézz körül a világban és talán még a félhülye tekinteteddel is észreveszed,hogy ki az az izraeli náci csürhe.Aztán persze nyalhatod tovább a seggüket,nyilván érdeked fűződik hozzá.
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.11 18:59:46
@elBandy: Gratulálok.Ha a te értékrended szerint én vagyok a náci,akkor büszke is vagyok rá.Szerencsétlen.
Olvasónk történetéből kiderül, hogy egy felelőtlen családtag hitelfelvételei könnyen tönkre tehetik az egész család életét.A mi történetünk elég kusza és nagyon kíváncsi lennék mikor lesz vége és mi lesz a végkifejlete, mert ilyen körülmények között nem lehet már…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.12 00:59:28
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
A Svábhegyi Rém O..O 2011.05.10 20:02:19
@tölgyes: Miből? Hogyan lehettünk volna akkor Európa cigánykeltetője? Erre ment el az ifjúságod,a életed és a gyerekeid jövője.Ezért menekül innen minden jóravaló ember.
A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek. "Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" - kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz…..
hogyvolt VV4 - 4X142 2011.05.08 16:10:00
Utolsó öfi, utolsó balhé, utolsó leszarom Évától. Az utolsó kínzó kérdés, miért volt Jerzsi zsinórtangában az utolsó vacsorán? Utolsó feladatok. Utolsó előtti poszt a VV4-ről. Sokadik kávé, bajnok a Milan. Az ég is ezt siratja, ezért esik egész nap, én mondom. A Villában…..