Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WalterSzabo

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, talán múlt héten azt mondtuk, hogy a Porsche Design pendrive-ja a lehető legjobb, legszebb, stb. Itt is érvényesül azonban az a szabály, hogy nem kell több, csak kevesebb. A PKparis cég elkészítette a lehető legkisebb testű USB 3.0 tárolót. A K1, ahogyan nevezik, alumíniumból…..
WalterSzabo 2013.10.18 15:35:43
@Eltévelyedés: szerintem ez olyan kicsi, hogy a pénztárca egyik hátsó zsebében simán megpihen
KütyüMánia Canon 5D Mark III 2012.04.02 23:16:00
Már nagyon régóta vártam, hogy megérkezzen az e-mail, hogy átvehetem az új fényképezőgépemet, hiszen 2009 óta ugyanaz a gép van nálam és valljuk be, egy friss termék újra meghozza az ember kedvét a fotózáshoz. Előre be kell vallanom, hogy nem vagyok profi fotós, és bizonyára…..
A dubstep imádott és gyűlölt hülyegyereke, Skrillex a legendás Doors tagjaival készített közös számot és klipet, a Justice újfent remek videójában egyebek mellett meztelen nők is láthatók, a Sólstafir zenéjére egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át,…..
WalterSzabo 2012.01.22 19:01:07
@ElPadre: Nagyon érett zene! Ha azt mondják, valami Led Zeppelin kiadatlan, én elhiszem! Justice!!
Justice – Audio, Video, Disco(Ed Banger)Mivel nem szeretnék elemzést írni felgyorsult világunkról, azt, hogy napjainkban négy év nagyon hosszú idő a popzenében vegyük simán axiómának. Ha ehhez hozzátesszük, hogy egy olyan zenekarról van szó, ami az elektronikus zenei…..
WalterSzabo 2011.10.30 15:17:11
@geek: ugyanígy voltam ezzel :) Szerencsére már minden rendben van. Nagyon menő album! Még annyit szeretnék mondani, hogy az különbözteti meg az igazi művészeket, mint a justice a david guettától, hogy képesek úgy Teljesen újat mutatni, hogy a minőség megmarad! Éljen.
 Helóka Nyalóka,bocsássatok meg, csak anyukám eltiltott a blogolástól, mert hakapeszű maki voltam és becsúszott pár rossz jegy. Gondoltam kárpótlásul beszámolok kicsit a zenei ízlésemről. Először is tudni kell, hogy tévhit, miszerint én ezeket a modern elektromos zenéket…..
"Visszatérni rosszabb, mint elmenni, hiszen egy kör zárul be mögöttünk." Victor HugoMiújság veletek? Nekem becsúszott 2 hete egy négyes matekból, úgyhogy anyukám eltiltott a számítózástól. Szerencse, hogy fel vagyok mentve tesiből, mert ott tuti sok rossz jegyem lenne…..
Múlt évben sajnos a szüleim elfelejtették, hogy születésnapom van, de idén azzal kárpótolnak, hogy elmehetek a pajtikkal bulizni egy jót! Aki a "pajtik" kategóriába sorolja magát, annak a következő információkat fogom rendelkezésére bocsátani:Mikor indul a partí?A…..
 (Humoros Cikk következik, ha nem bírod ne olvasd el xD) Bizonyára tudjátok, hogy nagy mókaművész vagyok, egyik kedvelt elfoglaltságom a viccmesélés. Ezt a cikket azért írom, hogy mosolyt csaljak az iskolától meggyengült nebulók arcára (LOL van olyan, akinek nem jön be a…..
Sokan kérdezik tőlem, hogy mi a barátnőszerzés titka. Jó kérdés, mivel még sosem volt barátnőm, a lányok általában ignorálnak, kinevetnek és nem állnak szóba velem. Sebaj, mert idén nyáron megvolt életem első csőrözése egy lánnyal. Éppen a csillagásztáborban voltam,…..
Ma éppen egy öreg nénit segítettem át a zebrán, amikor valaki megfogja a vállamat (szerencsére nem azt, amiben érszűkületem van) és rámköszön: "Szia Walti, ezer éve nem láttalak" Két dolog jutott eszembe: Először is ne nevezzen Waltinak, hiszen én aztat nem…..
Hellóbelló mindenki!Bizonyára tudjátok, hogy vasárnap (Szeptember 11.) szülinapom van. Szeretném ezt minden barátommal (és rajongómmal xD) megünnepelni. Anyukám azt mondta, hogy mivel múlt évben sem jött el senki, ezért idén nem lehet Mc. Donaldsos zsúrom. Ez nem szomorított el,…..
Walter Szabó Élete [WSZÉ] Balett 2011.09.06 19:24:00
Április óta nem balettoztam, amit egy ritka gerincvelővírusnak köszönhettem :( Ma végre újra beléptem a "Balerina Tanoda" ajtaján. Anyukám beiratott, minden rendben ment, átöltöztem, anyukám csinált egy képet a bemelegítésről, aztán elindult az óra. Mondanom sem kell,…..
Sziamia mindenki,Hogy telt a hétvégétek? Nekem nagyon jó volt, szombaton voltam gyerekvasúton Imrik barátommal, jól szórakoztunk, bár volt egy kis baleset, bodzaszörpöt ittam, amiben menta volt, amire allergiás vagyok, úgyhogy a kútvölgyi korház ügyeletén kötöttem ki. Anyukám…..
Haligali,ma a pókokról szeretnék nektek beszélni és nem a facebookos pókokról xD Annyit pókoltok az elmőlt időben, hogy lassan én leszek a pókember! HihiVICCET FÉLRETÉVE:A pókok nagyon kedves állatok, ha egyszer 40 évesen elköltözök anyuéktól, biztos, hogy tartani fogok egyet.…..
 Sziasztok, nagyon örülök, hogy tetszik a blog, mi sem bizonyítja jobban, minthogy tegnap 100 IP címről olvasták, ami nem pite! Sok észrevételt kaptam a drótpostámba, ezekre most publikusan fogok válaszolni, elkerülendő az ismételt kérdéseket:1. Miért sötét a blog…..
Iskolakezdés... Sok gyerekben ez a nap félelmet kelt, de számomra az év azon pontja, amikor visszamehetek a pajtásaimhoz, akik valamiért egész nyáron nem hívtak vagy írtak vissza. Cangával mentem első nap a suliba, táskámmal, amiben egy üzenőfüzet, tollak, valamint aznapi uzsonnám…..
Először is készítek egy interjút magammal, hogy kicsit jobban megismerhessetek!Walter: Kedves Walter, hol laksz?Walter2: Szia Walter, én jelenleg Budapesten élek szüleimmel és 2 barátommal henrikkel és gézával (nevet) ezek madarak.Walter: Ebből azt következtetem, hogy te szereted az…..
"Brékó, brékó... Itt Walter Szabó, 17 éves, mindenre elszánt kópé beszél. Hallanak odaát?"  Ez a blog egy utazás lesz számotokra. Elkalauzollak titeket magammal a legizgalmasabb kalandjaimra ezen nagyszerű blog segítségével. Velem lehettek minden programomon,…..
Mit is mondjak. Számomra az Android telefonok egyenlőek voltak a szenvedéssel a túlkomplikáltsággal, minden eddigi kipróbált modellel csak a gondom volt, akadozott a rendszer, képtelen voltam használni a készülékeket. Sokan mondták, hogy csak moddolni, rootolni, testreszabni kell, de…..
WalterSzabo 2011.05.01 00:32:35
@Cs@tLós: Azért nekem nem 1mp az iPhone 4-en a töltés. Amikor pedig az iPhone-al akarok a spotlighthoz scrollolni, szinte mindig van egy kis akadás ami elég irritáló :). Lehet, hogy a cikk írója nem rakott ki 300 widgetet, mint a legtöbb android user. Persze meg vagyok elégedve az iPhone 4-el, de ez a galaxy jó alternatívának tűnik.