Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gregfine

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Gregfine 2011.05.22 10:49:52
@b.f.:
Ez mennyiszer megkapom.. csak azt nem értem miért?
Hányszor láttatok már rendőrt 30-as 40-es táblával a kezében vagy a hóna alatt? (Kivétel közlekedési baleset mert ott már láttam)
A KRESZ táblák kihelyezésének a bürokráciájában van szerepük, de nem a rendőrség helyezi ki a táblát az útépítésnél és nem is ők szedik le.

Valamint a kis-rendőrnek -az az akit néha leköpnek- sebességméréskor nincs érdeke abban, hogy ilyen helyre álljon.. nem motiválja, hogy minél többet mérjen(lehet van ilyen, de az hülye).
Nekem muszáj sebességet mérnem közlekedési létemre és már most tudom hogy köv. héten hová van tervezve, pedig utálom, mert csak bosszant, hogy a sok külföldi rendszámos 290-el is mehet és őt nem érdekli. Ez ellen lépne fel inkább a kormány, lehet többet nyerne rajta mint a nyugdíjasokon.

Még1 gondolat ha visszahívnak ezreket, az ő munkájukat miből fogják fedezni? Értem ezt azon, hogy most sincs pénz üzemanyagra, felszerelésre, fegyveranyagra, egyenruhára, vízdíjra stb.
De inkább ezt nem is írom, mert vontod75 leírta, hogy figyelnek (hozzá kellett járulnunk) és nem szabad kimondani az igazat, mert hamarabb találom magam a reálpiacon mint gondolnám.. és lehet pont Gyurma73 helyére megyek. :P