Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mama P

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó olvasni, hogy MamaK kérdésére ilyen „vita” alakult ki. Örülök, hogy megosztjátok velünk a véleményeteket! Köszönjük!Nyugis szombat lévén, van egy kis időm nekem is írni (vigyázat, ritkán írok, de akkor sokat). A kialakult beszélgetés kapcsán témám is van.…..
Egy picit visszamegyek a történetben. Mióta együtt vagyunk a MamaK-val, többször szóba került, hogy jó lenne egy gyerek. Nem tudtuk hogy hogyan, egy volt a biztos, mégpedig, hogy én nem élem túl, hogy a párom szeretkezik valakivel (hívhatnám dugásnak is a lényeget tekítve, de…..
Mi is a szeretet? Élet értelme? Nyilván nem én fogom megoldani ezt a két nagyon összetett kérdést, hiszen ez sok, sok okos és szenzitív embernek sem sikerült még. De legalább gondolkodtam rajta én is. Ma sokat, szokszor.MamaK el van keseredve a baba miatt. Tudom, hogy így…..
A szülés viszonylag simán ment. Viszonylag. Leszámítva, hogy nem lehet felkészülni arra, hogy mennyire fáj a vajúdás a párodnak és milyen sűrűn fáj, meg hogy mennyire szíven üt, hogy azt mondják négy óra vajúdás után, hogy császározni kell. Belegondolva, volt…..
MálnaHab Születés 2011.06.07 20:34:08
Mivel kezdjem? Mama K sokszor mondta, hogy írjak, írjak, mert fontos az is, hogy én mit érezek. Mindig tudtam, hogy igaza van, csak nekem kevéssé beszédesek az újjaim. Meg a lelkem. Én csak vagyok, a legtöbbször. Mintha ott sem lennék. Ez sokszor hátrány. Általában az. De nem a…..