Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vittore.

274 bejegyzést írt és 884 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzésben szereplő étterem és ételleírások kitaláltak, a valósággal való bárminemű hasonlóságuk csak a véletlen műve. Megtörtént a legrosszabb, ami egy a függetlenségére kényes étterem kritikussal történhetett: az étkezés után, amikor fizetésre került a sor, a tulajdonos azt üzente, hogy a…..
Vittore. 2021.10.15 20:38:59
@Benikuty: Köszönöm, érdekelne nagyon.
  Néma csönd honol,Sziklaszirtbe hasít kabócazene (Vihar Judit fordítása) Nézzük, mi köze is lehet a haikunak a budapesti Salt étterem ételeihez, Tóth Szilárd séf miniatürizált, ámbátor sok összetevős étel műremekeihez. A konyhának is van költészete, ez talán nem újdonság. Éppen ezért nem…..
Egészen beleszerettem az általam elkészített kajáim posztolásába. Itt egy újabb, amit most közkinccsé teszek. Eleinte csak az volt a tervem, hogy majd a szabadnapjaimon kezdek kotyvasztani a konyhámban, de ma este, munka után hazaérve rájöttem, hogy megint nem ettem semmi normálisat napközben. A…..
Az autóduda használata a mindennapos autóvezetői rutin része, a nagy kérdés, hogy általánosságban az indulatok vagy inkább a tudatosság határozza-e meg a mozdulatot, amikor lezser eleganciával, vagy éppen vérben forgó szemekkel rátenyerelünk a kormány közepére. Nehéz persze nem megértőnek lenni,…..
Új MÁV blog Mi a havidíjas SEO? 2021.03.20 22:07:39
A havidíjas SEO előnye, hogy minden hónapban tervezhető költséggel gondoskodhatunk a keresőoptimalizálási feladatainkról. Ilyenkor a SEO szakértő ugyanis rendszeres megbízást kap, hogy hónapról-hónapra hozzon jobb Google találati lista helyezéseket. A rendszerességért cserébe pedig olcsóbb díjakra…..
Bécsben készülnek a nyitásra, hogy szép lassan visszatérjen minden a régi kerékvágásba. Ennek első lépéseként engedélyezik az éttermek látogatását, majd következnek a szórakozóhelyek, és végül a teljes nyitás. Lépésenként, de azért elérjük a teljes szabadságot. A rossz idő Bécs éjszaki életét is…..
A SEO PowerSuite Rank Tracker helyezésellenőrző eszköze nem csak a találati listákon elért helyezéseket vizsgálja meg, hanem akár a kulcsszókutatásra is használható. Kiválóan működik a magyar nyelvű kifejezésekkel, és nem csak a Google helyezéseket értékeli, hanem a mobilos vagy a Google Térképek…..
1902. A Bukovina területén élő kilenc etnikai csoport saját viseletében. Felső sor: hegyvidéki ruszin (hucul), magyar, cigány. Középső sor: orosz-lipován, zsidó, lengyel, német. Alsó sor: román, ukrán..
Vittore. 2020.10.11 13:11:09
@kugi: Szerintem az nem a védelem miatt volt, hanem hogy a kicsi is "vezethessen". Autós biztonságról az 1990-es évek előtt alig beszélhetünk, ez egyaránt vonatkozik az autó merevítésére, de az utasok biztonságára is.
A bejegyzéshez tartozó képen azt láthatjuk, amint perzsák macskákat dobálnak a pelusiumi csatában. Mégis hogyan fajult idáig a helyzet, hogy csatamezőkön cirmosokkal dobálóznak? A háborúk történetében nem egyedi eset, hogy a felek állatokat használnak fel arra, hogy a félelmetesebbnek…..
A szövegírás (SEO szövegírás) minősége alapvető faktor a keresőoptimalizálás és az online marketing során, mivel a Google kiemelten figyeli ezt a tartalom megítélése során. Bár a kisebb versennyel rendelkező területeken a gyengébb anyagokkal is labdába lehet rúgni, az előny csak addig tart, míg meg…..
Összegyűjtöttük az önvezető autók legújabb és legérdekesebb híreit. Íme az összefoglaló, hogy mi történt a piacon az elmúlt időszakban. Önvezető autók Utah útjain Salt Lake City szenátusa elfogadta a törvényt, mely engedélyezi az önvezető autók megjelenését a felügyelete alá tartozó utakon. Az…..
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Vittore. 2019.01.31 01:07:12
Nem értem, mi tart itt vissza bárkit, hogy kitanuljátok a gázszerelő szakmát?

www.gazszereloiskola.hu/

Gázszerelő okj tanfolyam okj képzés ideje: 1 félév TANMŰHELLYEL!

KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG A TANFOLYAM IDEJE ALATT !

Gázkészülék szereéő képzés részletfizetése:
Gázszerelő tanfolyam díja: 450.000.-Ft
Gázszerelő vizsgadíj: 80.000.-Ft /Befizetendő a vizsgára jelentkezéskor/
A teljes összeg kifizetése esetén 10.000.-Ft kedvezményt adunk.

-------------

Na most ha ez a gázszerelő, akkor 450 ezerből megvan a csilliárdos álomszakma. Ha nem ez a gázszerelő képzés, gondolom akkor sem 25 millió egy képzés. Még egyszer megkérdem, mi tartja vissza bármelyik kommentelőt, hogy elvégezze a képzést fél év alatt, s utána durván megkeresse magát?
Na egy újabb rákfenéjéhez érkeztünk a magyar autósoknak, majd a kommentekben ti elmondjátok, hogy külföldön is ennyire hülyék az autóvezetők? A követési távolság számomra olyan dolog, amit pont a legkönnyebb betartani. Oké, néha elbambulsz, és közelebb mész egy autóshoz, de amúgy miért nehéz…..
Vittore. 2019.01.29 22:13:01
@csárlszbrunzol: erről is írni akarok. Ez a nyomja a paraszt mikor előzöl jellemzően a most 60 éves és idősebb generáció szokása. Nem tudom, mi történhetett a 80as években, de ez valahogyan bennük van.
Vittore. 2019.01.29 22:27:14
@csárlszbrunzol: igen, amikor mész a 8as új, 110-es szakaszán. 2 sáv, forgalom mundjuk alig, aztán a helyi agronomus Renault Thaliaval beáll a seggedbe. Nem előz, csak pont olyan közel jön, hogy kényelmetlen legyen neked. Így lehet levezetni akár tíz kilométereket, folyton a papírt figyelve, aki nem tűnik túl élettel telinek. Kellett idő, míg rájöttem az ilyen kezelésére: nagyon lassan sebességet csökkenteni, míg be nem előz. Ekkor kb. érzésre adni neki 2 perc előnyt, majd mehet a normál tempó.
Vittore. 2019.01.30 11:02:10
@sure_shot: Én ha nyálkás, latyakos, havas vagy jeges az út, indulás után rögtön végzek egy-két fékpróbát. Néha szólok a feleségemnek, néha nem, ha nem, akkor mindig mérges a hirtelen fékezéskor :)
Nemrég jöttem haza Ausztriából, s még az odafelé úton rögtön a határ után mögém érkezett egy P-s rendszámú BMW szabadidő-autó. Egy huszonéves srác vezette, mellette a szőke barátnője, az autón tetőcsomagtartó. Minden együtt volt tehát egy klasszikus tahó BMW-s sztereotípiára, s a sofőr nem is…..
Vittore. 2019.01.28 13:18:44
@megvagyhadnagy: Pont két hónapja mondta a pékségben az eladónő, hogy a lánya ennyiért jár át mosogatni. Azt nem tudom, be van-e jelentve, vagy feketén dolgozik valami étterembe.
Vittore. 2019.01.28 13:19:46
@netrunner71: Ez is igaz. Mindig pislogok, hogy Ausztriában betartják a sebességet az osztrákok, a határon átlépve meg tolják neki. Biztos összefüggésben van azzal, hogy Magyarországon fix traffipaxok alig vannak, a mobil mérés meg eléggé eseti.
Vittore. 2019.01.28 13:54:30
@Labasmaz: pont erről a témáról is írni terveztem, amikor a román, de ezek szerint bolgár vendégmunkások mennek haza Magyarországon át. Majdnem minden balesetek ezek az emberek okoznak az M5-ösön meg a 4-esen. Ha megengeded, felhasználom a kommented is a bejegyzésben.