Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epitkezes1

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van ember, aki VHS kazettákra született, akkor az Christopher Lambert. A francia felmenőkkel rendelkező színész gyakorlatilag a karrierjének kezdeti időszakát leszámítva, a Tarzan, valamint a Luc Besson-féle Metró kitérőket nem számolva, csupa olyan alkotásban szerepelt, amikről már messziről…..
epitkezes1 2020.03.24 17:22:52
Úgy kezdődött, hogy Zsolt mellettem ült a padban. És mivel a Lövölde tér és a Népköztársaság útja között kicsi a távolság, nagyon gyorsan rácsatlakoztunk a lemezt-kazettára másolós túrákra, ami leginkább a Newport (Szív utca) - Labiritmus (Lenin körút) - Solaris (Szent István körút) közötti…..
Rengeteg olyan hely van New Yorkban, ahová érdemes lehet elmenni burgerezni, viszont nem mindegyikbe jut el az ember. A Salvation viszont közel volt a szállásunkhoz és a listán is szerepelt, szóval nem is volt kérdés a látogatásunk...
A címben szereplő sztori akár egy vicc kezdete is lehetne, de most nem az, ugyanis mindez velem történt meg, mégpedig nem máshol, mint a Komló és Tehénben, Budaörsön...
Hozzávalók: 4 tojásfehérje 1 egész tojás ízlés szerint zöldségek, pl hagyma/gomba/paprika, de akár sonkát is rakhatsz bele só, bors, petrezselyem, oregano pici olíva olaj/kókuszzsír a sütéshez A zöldségeket leszeleteljük és kevés zsiradékon átpirítjuk egy serpenyőben/palacsinta sütőben.…..
epitkezes1 2017.03.01 20:12:08
Ez a tél elég hidegre sikeredett itthon, érthető, ha sokan húznának el most már melegedni egy kicsit. Ez sem lehetetlen, akár már a jövő hétre vannak olcsó jegyek igazán fasza és meleg helyekre is. Összegyűjtöttünk 7 igazán kedvező lehetőséget februártól áprilisig. Na ennyire érdemes korán…..
Aki azt mondja, hogy volt már egyszer a Spirit Food a blog hasábjain az nem téved, azonban most egy másik helyen, ámde azonos ízekkel támadnak a burgerek és bagettek - én pedig erre az új lokációra látogattam el...
Serényi Zsolt neve nélkül nem igazán lehet elkezdeni ennek a postnak a megírását. A tetovált séf ezernyi helyről lehet ismert, én legutóbb a Terminalban ettem a főztjéből, most pedig alanyi jogon nyitott egy saját barbecue helyet, ahol lassú tűzön, füstön süti a húsokat...
Még egyetlenegy karórát sem rendeltem Kínából. Soha. Pedig már millió egy kommentet olvastam arról, hogy milyen király órák vannak, pár ezresért sokszor egészen korrekt darabokat kapni. Na, hát most bepótoltam két ember éves rendelését is egyszerre, beszereztem ugyanis 11…..
A krémest (meg persze külföldi unokatestvéreit főleg) eleve a legfantasztikusabb desszertként tartom számon. És most rátaláltam a legjobbra...
Másfél hónap van már csak hátra az évből, és a Friday's sem maradt tétlen, felpakolt pár friss tételt az étlapjára, melyeket most én is jól megteszteltem. Az első ilyen volt a Two Bleu Bacon burger, melyben minden a kéksajtról szólt: helyet kapott benne egy kéksajtos öntet,…..
Már három hónap is eltelt azóta, hogy utoljára jelentkeztem a Bamba Hírmondóval, hogy mi is történik a házunk táján. Ugye ez az a burgerező, amelyben én vagyok az étlapért a felelős, és azokat a burgereket tudjátok megkóstolni, melyek az én fejemből pattantak ki. Nemrég volt egy erősebb…..
Nem is tudom, hogy mikor jártam utoljára a Kertész utcában egy jó evési szándékkal, de most ennek a kényszerű hiatusnak a végére pontot tettem, ráadásul nem is akárhogy. Már akkor meglepetés várt, amikor beléptem az ajtón, ugyanis a földszinten még csak apróbb jelek…..
Paksi Endre vezetésével a heavy metal átvette az uralmat a MAHASZ albumlistája felett. Múlt héten jelent meg az Ossian Lélekerő című lemeze, ami annyira lázba hozta a rajongókat, hogy a régebbi lemezeket is vették, mintha ingyen adnák. Az első hat helyen csak Ossian van, de lejjebb…..
epitkezes1 2015.04.25 20:57:22
A Showtime-on mutatnak 2016-ban 9 teljesen új Twin Peaks-epizódot, írja a Variety. Az 1991-ben, brutálisan korán befejeződött tévésorozat fontosságát fölösleges kiemelni, még az Index minden idők legjobb tévésorozatait vizsgáló cikkében is első helyen végzett David Lynch…..
epitkezes1 2014.10.06 20:32:08
Gringos Amigos, 1123 Budapest, Alkotás utca 47. - gasztro / étterem teszt és kritika Hogy mennyire autentikus ez a mexikói gyorsétterem azt nem tudom, de azt igen, hogy helyben, az orrod előtt sütik ki a tortilla tésztáját. Ez pedig nagy ritkaság, mert az esetek nagy részében (még az…..
Kapanyél Raklap a kertben 2013.09.11 10:00:00
Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb „építőanyaga” lett a raklap; minden magára kicsit is adó ezermester fel tud mutatni legalább egy, raklapból saját kezűleg lefűrészelt polcocskát a lakásában. Teljesen érthető a lelkesedés: a raklap még újan sem drága, használtat meg…..
epitkezes1 2013.09.12 15:01:50
Közel két éves kihagyás után ma este tér vissza Erdei Zsolt a szorítóba Monacóban. A Millió Dolláros Szuper Négyes nevű torna keretén belül Denis Grachev ellen öklözik majd Zsolti, mely a torna nyitó körének felel meg, a másik ágon Edwin Rodriguez és Ezequiel…..
epitkezes1 2013.03.30 22:34:19
"Julia Pardoe angol írónő 1840-ben megemlítette, hogy angol szalonokban ő a pesti boltosok cégtábláinál értéktelenebb képeket látott ararny keretbe foglalva. (A  cégérekből ma szép gyűjteményt őriz a Kiscelli Múzeum.)" - írja Török András Budapest könyvében. Izgalmas,…..
epitkezes1 2013.02.23 20:58:59
Idén lett 75 éves  Ray Ben, ezért piacra dobja (ez olyan profin hangzik) új, Legends kollekcióját. Az unalomig ismert Round, és főleg az Aviator mellett helyet kaptak izgis modellek is, mint a Laramy és a Meteor. Azoknak sem kell elszontyolodniuk akiknek az uncsi Rpund vagy Aviator…..
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
Megint kaptunk egy navit tesztre. Látszólag semmi újdonság a nagyobb képernyőn kívül, kezdetben így éreztem. Aztán jött a Spanyolország-próba... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..