Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trebor

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Többet kéne telefonálni 2007.11.12 09:34:00
Nem tudni pontosan, mi indította a T-Comot arra, hogy egy társadalmi célúnak álcázott imidzskampányal rukkoljon elő. Talán a magentatúladagolás miatt érzett bűnbánat vagy a vezetékes telefonvonalak radikális megcsappanása késztette őket erre a lépésre, de az is lehet, hogy…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Azért naponta fél órában olyan, mintha meghúznánk egy flakon erdei fenyő illatú Bref Powert (Hanna Sural ajánlásával, persze), de fél perces videókká hígítva nincs is jobb ennél egy szürke délelőtt. A Youtube segítségével ráadásul egyetlen kattintással lezárhatjuk a minden…..
Egy kolléga hívta fel figyelmünket arra, hogy az NBC minap indult új zenei tehetségkutatójában egy magyar csaj is feltünt, leszedtük legott a Grease - You Are The One We Want című reality első két epizódját, és megnéztük. Bár ne tettük volna. A 10 millió dolláros…..
comment:com Egy korszak lezárul 2006.12.29 10:04:00
Van aki azért nézi a Helyszínelőket, mert szeretné látni, hogyan roncsolja egy pisztolygolyó szarrá az áldozat agyát színesben, sokkolóan hiteles hangokkal aláfestve (nekik javasoljuk az Apocalypto című Mel Gibson ótvart is), és van aki odáig van Will Petersen visszafogott, mégis…..
trebor 2006.12.30 19:15:04
trebor 2006.12.30 19:15:42
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Sokat élcelődtünk David "The Hoff" Hasselhoff karrierjén, tulajdonképpen addig lesz kiapadhatatlan humorforrás, míg valahol, valamilyen minőségében megjelenik, elég csak a csehszlovák teremfutballista frizurára vagy az általa teljesen komolyan gondolt videóklipekre…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..