Regisztráció Blogot indítok
Adatok
santiago_segura

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kakasné Pethő Ágota részére Tisztelt Hölgyem!Meglepetéssel olvastam  nyílt levelét egy napokban feltárt súlyos környezetszennyezéssel kapcsolatban. Öntől,mint környezetvédőtől én azt várnám, hogy  tiltakozik a környezet súlyos károsítása ellen! Nem ezt teszi,…..
Az idősek világnapja alkalmából meglepetéssel készültek a kerületi szocialisták a sportcsarnokban tartott rendezvényre ellátogató szépkorúaknak. Immár több éve nagy érdeklődés mellett kerül megrendezésre a kerületi NYÉVE szervezésében az idősek világnapi rendezvény,…..
Az országos tendenciának megfelelően a kerületben is el kezdte bedarálni a Fidesz a Jobbikot. A "nemzeti radikálisoknak" szánt baráti gesztusok után, a Fidesz végképp nekiment a Jobbiknak, és a bolsevikok "legszebb" történelmi hagyományait felelevenítve - ahogy azt tette az MDF-fel,…..
Tovább folytatódik a dr. Tóth és a TH18 kft. által sújtott társasház kálváriája. A mai napon ismét kikapcsolták a villanyt a társasház 30-as számú lépcsőházában. A ház neve lassan országosan ismertté válik. Lapunk mellett már országos napi és hetilapok is megírták a…..
  Véget ért az EU-csúcs, és megszületett a megállapodás az Európai Unió költségvetéséről, és azon belül a fejlesztési támogatások sorsáról is. A magyar kormányfő ünnepel, és azt mondja, végül jól jártunk. Valóban így van-e?   Orbán Viktor szerint „soha…..
"Súlyos adósságokba hajszolt bele panellakás-tulajdonosokat egy önkormányzati cég, ám a vezetői jutalom eddig sohasem maradt el. Röghöz kötötték a Havanna lakótelep egyik háztömbjének ezerötszáz lakóját azzal, hogy a közös képviseletüket ellátó önkormányzati cég több…..
santiago_segura 2013.02.07 22:32:24
@feherszilvi: Hagyjad már magad "feherszilvi! A Polgárok házában agitálj "Szilvikém" ne itt.
Megdöbbentő levelet kapott szerkesztőségünk. A Városgazda Nonprofit Zrt. egyik volt munkavállalója arról tájékoztatott minket, hogy 2012. december 31-én sms-ben rúgták ki munkahelyéről. Az ügy külön pikantériája, hogy a felmondó sms-t küldő cég humánpolitikai vezetője,…..
Mindig örömmel tölt el minket, hogy a körülöttünk lévő Tündérmesében a változások újabb és újabb nyerteseit fedezzük fel, és megbizonyosodhatunk, hogy nemcsak a Fidelitasoknak, az oligarcháknak és Simicska Lajoséknak jött be az élet, hanem a kisvállalkozók közül is…..
santiago_segura 2012.09.17 16:33:48
@strongdong: strongdong! Mulattat a szegények látványa a zaciknál? Olyan szocialista választó formák? Mondd, mikor adtad el az emberségedet egy kiló narancsért? Szánnivalóan bűzlik az idehányt véleményed, undort kelt minden jóérzésű emberben.
A közpénzek helyes elköltéséről igen furcsa elképzelései vannak a kormányzó Fidesznek, ahogy egykor erről sok hírbe hozott szocialista és szabad demokrata politikusnak is volt. Minden esetre ilyen szervezett magánosításról akkor nem beszélhettünk, melyet mostanra…..
Csak a legelvetemültebbek gondolhatták, hogy az Üllői úti Street Art projekt gépezetébe homokszem kerülhet! Csakis a legelvetemültebbek gondolhatták azt, hogy a kerületünkbe kilátogató Ughy Attila polgármesternek csak addig érdekes ez az egész story, amíg sikerül egy-két markáns…..
Lőrinci Magazin Súlyos mondatok 2012.07.17 00:27:00
Nem az első, és nem is az utolsó hajmeresztő mondat hagyta már el a fideszes városvezetés száját, de a mai talán vízválasztónak tekinthető minőségében és mélységében is. Történt ugyanis, hogy a Havanna lakótelepen levő Csontváry utcai társasház környékén történt…..
Mivel nem volt hajlandó lemondani, visszahívhatják a XVIII. kerületi önkormányzat egyik bizottságának elnöki posztját betöltő MSZP-s képviselőt a testületben többségben lévő helyi fideszesek, írja a nepszava.hu Mindezt nem is titkoltan politikai bosszúnak szánják amiatt, hogy…..
A Lőrinci Magazin egyik felháborodott olvasója juttatott el a szerkesztőségünkbe egy olyan képet amely arról árulkodik, hogy Lévai István Zoltán, aki a pestszentlőrinci Fidesz elnöke, egyben a kerület polgármester-helyettese rokkant parkolóban állt csaknem három órán…..
Az örökifjú Szaniszló Sándor újabb nyílt levéllel igyekszik sarokba szorítani az álláshalmozásai kapcsán meglehetőseiben leterhelt Ughy Attila polgármestert. Sőt, képekkel illusztrálja állításait. A levél kapcsán nekünk pedig az jut eszünkbe, hogy a tavalyi év mintha végig…..
Sokak kívánsága teljesülhetett, amikor Ughy polgármester bejelentette, hogy a kerület élére áll a nemzeti légitársaság ötletének. Minket is felvillanyzott a hír, és igyekeztünk minél több részletet megtudni az érintettektől.A koncepció lényege, hogy a 18. kerület vezetése…..
 Alig két hónappal azután, hogy a tiltakozó diákok és szüleik véleményén átlépve az Evangélikus egyház 99 évre megszerezte a Hunyadi Gimnáziumot, könnyen lehet, hogy veszélybe került az egyetlen oda járó állami gondozott gyermek tanuláshoz való joga.Információink…..
Szaniszló Sándor, az MSzP nevében kereste meg szerkesztőségünket. Tekintettel az ügy jelentőségére, teret engedünk a levélnek:"Tisztelt Szerkesztőség!Kérem, hogy szíveskedjenek biztosítani a nyilvánosságot a Bókay kertben tapasztalható fejleményekkel kapcsolatban.Mint az…..
"Nem kell félteni tőlünk a demokráciát....azoknak az embereknek, akik féltik tőlünk a demokráciát, nyugodtan mondhatjuk, hogy mi tudjuk, mi a demokrácia igazi értelme", mert - mint hozzátette - "mi küzdöttünk ezért a demokráciáért, mi nem ajándékba kaptuk a…..
"A polgármester módosító javaslatára a képviselő-testület úgy döntött: az utcanév-változtatást – a Jobbik általános javaslatával szemben – csak abban az esetben támogatja, ha azzal az érintett, állandó lakcímmel bejelentett lakosok több mint 50 százaléka…..
santiago_segura 2011.11.10 16:57:24
@Hígagyú: Maxi egyetértés! Kit kukáznak még ki ezek a szerencsétlenek?
Sikerült megszereznünk a Városkép című kerületi kiadvány decemberi, karácsonyi különszámának szerkesztői kommentárokkal tűzdelt kefelenyomatát. Ízelítő a tartalomból:Nyitólap - Súlyos örökséget rejt a pártállami múlt (Lévai István Zoltán alpolgármester egy 32 évvel…..
Lőrinci Magazin Útbaigazítás 2011.11.09 15:43:00
Útbaigazítás. Ez a címe LIZ becenévvel bíró kedves olvasónknak, aki beküldte műalkotását. Elmondása szerint: "Az önkormányzati állásokat kapó zalaegerszegi, tuzséri, isaszegi bevándorlóknak bizonyára ez lehetett az utolsó kedves emlékük szülőföldjükről, mielőtt az…..