Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korni1010

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki elit környéken és új építésű lakásban szeretne lakni a fővárosban, azon belül is a budai II. kerületben, mondjuk a Rózsadombon, annak minimum a 60-70 milliós ártól felfelé kell körülnéznie. Ha családdal és nagyobb igényekkel költözne, akkor inkább 100 millió körül, vagy a felett talál új,…..
A hurráoptimista pozitivizmus manapság tort ül a józan ész felett. Ennek „örömére” egyre többször kell(ene) a megmentő álláskeresési segítő szerepét elvállalnom, és hát nem szoktam… Amikor én az álláskereséshez való hozzáállásról beszélek, annak nem sok köze van a hurrápozitivizmushoz. A gyakorlati…..
Ezt állítja a Borsnak a színész egyik barátja, aki elég riasztó képet fest Rékasi állapotáról, miközben ő nem nagyon nyilatkozik a sajtónak. Rékasi tavaly nyáron, robogóbalesetben sérült meg, a lábát többször meg kellett műteni. A problémát az okozza, hogy a nyílt sebbe kórokozók juthatnak, és ezt…..
korni1010 2016.07.17 16:58:10
@zati: "A magánélete az ő dolga..." Igazat adnék Neked, ha nem tájékoztattak volna minket, az "Olvasó Közönség"-et a megcsalás, a megcsalás utáni huza-vona, a válás, az újrakezdés MINDEN mozzanatáról. Sokszor úgy, hogy maguk a résztvevők nyilatkoztak. Hol címlapon volt, hogy hol tartanak, hol a TV-ben nyilatkoztak...Persze, persze, voltak paparazzi fotók is, de a történetről az Ő nyilatkozataik alapján tudok. Mióta nálunk is divat a bulvár sajtó, média cirkusz bulvár műsorokkal, azóta kérdés, hogy a sztárok magánélete kinek a dolga...Nekem furcsa, amikor intim titkaikról - beleértve a megcsalást, a válást - nyilatkoznak. Rékasi-Pikali a mai napig állandóan címlapon van, lelkesen nyilatkoznak hol arról, hogy hol laknak, hol a betegápolásról, stb. Én nem akarok ítélkezni ezzel kapcsolatban se pro se kontra. A sorozatot, amire utaltál, azt pedig nem nézem, nem azonosítom semmilyen karakterrel Rékasit.
Fentebb elmélkedtem pár sort, amit megbántam, mert olyan mintha ítélkeznék, és arról szeretnék már leszokni...
Ha létezik gondolatsor, mely maximálisan ellentétes a romapop műfaj szellemiségével az ez: "Nem is vagyok akkora király, a gádzsik elkerülnek, hétvégente nem mulatok, legfeljebb leugrom a hörpintőbe a turkálós Budmil mackómban." Na, az efféle plebejus rinyálás DJ Mikitől is fényévekre áll. Sőt,…..
Van az úgy, hogy az ember előbb fojtaná magát egy árvíz sújtotta menyétmenhely vízébe, mint hogy rábírja magát, hogy lebotorkáljon a húsz méterre lévő éjjelnappaliba. Nos, ma mélyen átéltem ezt az érzést. Ilyen helyzetekben adódik a kérdés: vajon mit lehet összedobni a hűtőben megbúvó…..
Bár a kérdés abszurdnak tűnik, a nyírfa (Betula) fajok fő összetevői között nem találjuk meg a nyírfacukrot, kémiai nevén a xilitet (angolul xilitol). Miért nevezték el mégis erről a fáról, és tényleg annyira előnyös-e használata, mint amilyennek a reklámok állítják? A…..
korni1010 2014.09.11 19:12:50
@fordulo_bogyo: Ez fontos info. Volt egy ilyen sejtésem, pedig nem vagyok sem biológus, sem vegyész. Nem rajongok a mesterségek dolgokért...és egészen eddig nem tudtam eldönteni, hogy akkor a xilit a nyírfában van-e vagy mi a szösz...
Az is zavart, hogy néhány dobozon homályos a megfogalmazás, xilit alapú édesítőszer, stb...nem értettem miért nem nyírfacukor és kész.
A mesterséges dolgokkal szemben a természeteseket preferálom. Legfeljebb kevesebbet eszem belőlük.
Ki tudja mi fog még kiderülni a xiliről...
Modorosblog Nyugdíjasország 2013.11.24 17:59:58
Azt mondják, Abszurdisztán meg Mutyisztán. Szerintem nem. Szerintem inkább Nyugdíjasország, házmesterország, feljelentőország. De komolyan, ha egyszer, nagyon ritkán is valami pozitív dolog létrejön Magyarországon - ha valamire, végre, büszkék is lehetünk, akkor azt azonnal…..