Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hölgyválasz

0 bejegyzést írt és 2713 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első táblázat első érdemi oszlopából az derül ki, hogy melyik egyetemre hány államilag teljesen támogatott helyet hirdettek meg. (A további oszlopok a fizetős keretekről szólnak. Persze, gondolom, csak bizonyos pontszám felett tölthetőek fel, hiszen még egy fizetős helyre is…..
hölgyválasz 2012.01.23 09:44:35
@Corry:

Egyetértek Corrym! Ez a jelenség egyébként nem áll meg a versenyszféránál, állami intézményeknél is megfigyelhető a tendencia.

[mindig szerettem az avatarodat, jó újra látni ezt a kis mosolygós, joviális feje(de)t :)]
hölgyválasz 2012.01.23 09:53:00
@Vitáz van Bánegressy:

:)

Ezért biztos rád borítanák az asztalt, sztem ui. nem gondolják, hogy a művészet az az ő tunyaságuk lenne, sőt, egyes elszállt alakjuk még arról is meg van győződve, hogy képes a történelem folyását is alakítani!:)
Kulka János megvan?
Agyzaj Csapdába ejtve 2011.11.07 17:35:00
Lassan elszakad a cérna, nincs tovább... Kollégáimmal együtt kezdjük úgy érezni magunkat, mint az az egér, akire lesújtott a csapda, ám nem halt bele, még küzd az életéért, s e véres küzdelem közben hátulról egy megtermett kan készül meghágni őt kéjes vigyorral rút…..
hölgyválasz 2011.11.07 20:29:27
@daito:

Az egykulcsos adó idióta magyarázata jut eszembe, amit minden fideszes politikus szó szerint, egyformán szajkózott:

"Aki 10x annyit dolgozik, az adózzon csak 10x annyit."

Namármost, fent említett tanártól simán elvárják a többszörös teljesítményt, ugyanakkor 1 fillérrel sem kap többet, sőt, továbbra is az államnak kell kiegészítenie a fizetését, hogy ne kevesebbet!

És akkor felmerül a kérdés: A parlamenti tagok pl. 10x annyit üléseznek, 10x többet nyomogatják a gombot, 10x annyi bizottságban ülnek, hogy nekik kijárjon az a több 10 ezer havi plusz?!?
Hogy is van ez?
Egy disznóság, ami itt megy, most már én is azt mondom!
hölgyválasz 2011.11.07 20:35:19
@Én is akarok kommentelni:

A poszt konkrétan a tanárokról beszélt. Továbbá 1 adott tanárról, olyanról, akinek egyetemi végzettsége van. Ha tetszik, ha nem, más bértábla.
Még csak érintőlegesen sem lett emlegetve más szakma. Nem, ne dögöljön meg se a szomszédod, se más mentős, tűzoltó, se senki.
hölgyválasz 2011.11.07 20:37:42
@Én is akarok kommentelni:

Figyi, én már rég mondom: hatékonyan úgy lehetne betartani az államnak, ha elszabotálnának pl. egy érettségit. Persze össznépi szinten.
Azt hiszem, a 252 forint körüli CHF árfolyam kellően extrém ahhoz, hogy ebbe a blogba kerüljön be a devizahitelesek ellehetetlenülése. Valaha, a pénzügyi és gazdasági világválság előtt nem sokkal 170-es árfolyamon lehetett igen kedvező kamatozású frankhitelhez jutni. Vagyis…..
Kumin szerint Ki szivárgott? 2011.06.11 15:35:00
Emlékszem, amikor 2008-ban D. Bányász Gergő az m1 Híradó műsorvezetője lett, és Baló György ez alkalomból arról faggatta, hogy kivel szeretne leginkább a stúdióban beszélgetni, azt a választ adta, hogy azzal az emberrel, aki kiszivárogtatta az őszödi beszédet. Tökéletes…..
Az idei szauna-világbajnoság gyászosan ért véget. A döntő egyik résztvevője, név szerint Vlagyimir Ladizsenszkij orosz versenyző elhunyt. Valószínűleg súlyos égési sérülései okozták halálát, mint ahogy az jól kivehető a blikk.hu sokkoló fotóin (18+). A verseny másik…..
Egy iráni férfi, Madzsid Movahidi még 2004-ben öntött le savval egy lányt, aki nem akart feleségül menni hozzá. A súlyosan megcsonkított nő a tárgyaláson úgy vélekedett, a férfit meg kell büntetni, hogy a hozzá hasonlók is megtanulják: nem önthetnek savat a lányok…..
hölgyválasz 2011.06.03 22:23:50
@malacz69 eurofanyalgó:

Ki állította az ellenkezőjét?
Mármint hogy én általában is azt tartanám helyesnek, ha a károsult, vagy annak hozzátartozója tegyen igazságot?
Nem mondtam ilyet.
Teoretikus vita folyik _egy adott_ esetről.
Elképzeltem ezt a szörnyűséget saját berkeimen belül, és igen, ilyen indulatos érzést váltott ki belőlem. De ennyi és nem több.

Adja Ég, hogy soha ne legyen kontrollja!
hölgyválasz 2011.06.03 23:23:47
@malacz69 eurofanyalgó:

Mirűű beszééész? Mi a fenét nem lehet érteni azon, amit mondtam?
És minek akarsz a számba adni olyat, amit viszont nem?

Mint ahogy itt még rajtam kívül vagy 100-an, érzésekről írtam, és nem bírói megfontolásokról, nem jogrendszerről, nem paragrafusokról!

Tartom, hogy aki ilyen súlyos cselekményt követ el, qurvára meg kell bűnhődnie! - csak hogy értsd, nyilván nem az én 2 kezem, vagyis jelen esetben, szerencsétlen nő kacsói által - de ha a kőkemény retorziót a bírói ítélet nem igazolja, akkor nem sok szart ér az a jogbiztonság.

A döntés nyilván a bíró, bíróság dolga, de attól még lehessen már véleménye a mindenkori áldozatnak, vagy hozzátartózóinak is!
Sovány kis vigasz elképzelniük, mit tennének, ha...
A turbósított fantázia még egyetlen elítéltet, egyetlen tárgyalóteremben sem tudott kicsinálni.
hogyvolt Alekosz - 1x01 2011.05.11 14:10:00
És elkezdődött. Szerelem a legfölsőbb szinteken, az atléta testű, atlétatrikós Alekosszal. Hogyvoltozzuk, hogyne, ki nem hagytuk volna a világ semmi kincséért sem. És ha valaki eddig azt hitte volna, megy ez már nekem rutinból, akkor bevallom, percek óta bénultan bámulom a…..
w A keselyű még él 2011.04.19 07:30:00
Az a legszarabb ebben a cintányéros, cigányzenés, pörgekalapos maszturbációban, hogy lehetne helyette valami értelmeset is csinálni akár. Vagy legalább mellette. Valamit csak úgy bolondságból, valamit, ami kivételesen, a változatosság kedvéért nem kizárólag a Fidesznek jó,…..
hölgyválasz 2011.04.21 17:50:59
@Neel Armstrong:

Nekem ugyan békén maradt a gyomrom, (a savam se buggyant gégefőmre) de bizonyos vegetatív funkciók azért sorra beindultak a cikk olvastán.
Felgyorsult a pulzusom, (dolgozott a szívizom ezerrel) szaporább lett a légzésem, pórusaimat a hirtelen idegesség párája lepte el, ez hasonlatos a gutaütéses vs. infarktusos tünetcsoporthoz, nem tudom eldönteni, melyik a jobb.

Ez a hazug árul(kod)ó, ha csendben maradt volna, és nem mocskolódik Brüsszelben, most nagy valószínűséggel nincs kutakodás a múltjában, és talán sosem kerül elő ez az Admirálon(?) elkövetett, komenistáék kegyeiért esdeklő, undorító nyalás.

De legalább most ne reszketne oly látványosan a demokráciáért!

Remélem, van a fidesz táján egy perfekt angol-német, aki hibátlanul lefordítja, és külföldre is juttatja e jellemtelen csoroszlya önvallomását!
Lássák már, milyen minőségű emberek tolják az észt Brüsszelben!

Kedves Neel, határozottan boldogít kitartó jelenléted, végre egy fajsúlyos kommentelő, akit - bármennyire is akar az itteni törzsgárda könnyednek és lesajnálónak tünni - biz' komolyan kell venni, s akiről ezen "falkatagok" izzadtságszagú próbálkozásai úgy pattannak le, mint.... na ez viszont a Te asztalod, zseniálisak a hasonlataid!:)
Hiába, a szellemi fölény...

Kényelmes állapot az enyém, mert magam itt csak olvasok, írni nem szokásom, de ez az újabb Heller- ügy megint úgy felb@szott, hogy ezúttal kivételt tettem, s persze így van módom arra is, hogy alábbit üzenjem:

További kitartást Neked, kösz, hogy az én filozófiámat, értékrendemet, véleményemet is közvetíted!

Üdv.
hölgyválasz 2011.04.22 11:12:09
@pfúj:

Gyere pfúj kedves mellém, mielőtt még elmennél...!

Nyugi van.

"azt elárulod nekem, hogy közelebbről mi volt az, ami ilyen mély benyomást tett rád fórumtársunk itteni munkásságából, amiben saját értékrendedet láttad visszaköszönni?"

Nem, nem árulom el. Sőt azt sem, miben nem osztom véleményét. Magánügy.

Fent sorolt, Neel hozzászólásaira kihegyezett kritikád, a kettős mérce iskolapéldája. Annak ismeretében pláne, amit volt módom megtapasztalni egyes malaczka – ha már őt is ide méltóztattál citálni – elleni csörtéidben, ahol érvelés helyett, kizárólag cirkalmas anyázást produkáltál.

Ha magadba nem is nézel, azért tégy egy kis erőszakot józanságodon, és belakott lesállásodból ugyan vess már egy pillantást "sajátjaidra” is! Kutakodj náluk mélyenszántó érvek, érdemi gondolatok után, s ha vannak ilyenek, de arra nem találsz Neel-től hasonló színvonalú válaszokat, na akkor gyere vissza – de hozzá! - kötekedni! (Eleve elfogultsággal persze kihívás a cucc, egy mentális macera, de azért nem reménytelen.)

E rezümével válaszomat lezártnak tekintem.

Viszont 1-2 észrevételem még volna:

Ne aggasszon, ha valakinek itt rajtad kívül is van cerebruma és stílusa. Neelnek akad mindkettő, igaz, másként él vele. Pallérozott elméjéből bizonyára telne másra, ő inkább direktbe nyomja, nem a pfúj féle cizellált, olykor költőiséggel fuzionált agresszióval operál. (bár ahogy @Neel Armstrong: idézte, szellemi szférákat alulról szagoló soraid is igazolják, azért te sem tudsz ebben konzekvens lenni)

Gyávának tűnsz.

Mert mily érdekes, engem találtál meg, mint könnyű prédát, elérkezettnek láttad a pillanatot, hogy újra előugorj a sötétből, pont azzal a vehemenciával, ahogy anno Malaczra, Várúrra, fájdalom, mostanság csak az egyetlen szegény Xasara vetődnöd szokás, (előbbiek, joggal elunták itt) meg sem lepődök, ismerem technikádat. Ellenben furcsa mód, Armstrong fórumtársat kerülöd, egyetlen kommentjére sem reagáltál, noha lázítanak gondolatai. (Nyilván követted, másként hogyan is kritizálhatnád?)
Érvelhettél volna, tán meggyőzőbben, mint a többiek, mégsem tetted. Vajh miért? Csak nem tartasz verbális erejétől?
Még a végén valaki lemosná a grandiózus Pfújt!?

Nos, ha kérhetném, az ő szavait, rajta kérd számon. Nekem pedig hagyd meg szépen azt a jogot, hogy üdvözöljem jelenlétét. Te az itteni massza elemi része vagy, így át sem érezheted, mitől üdítő, ha valaki más színeket lát, és - miközben idegei húrján tucatnyian ropják - van is türelme értekezni a prizma fénytöréséről. (Már amennyiben a partnernek is van némi affinitása ilyesmin lamentálni.)

"mindezek persze költői kérdések. hisz milyen választ is várhatnék valakitől, aki még malackában is képes meglátni az írói és emberi nagyságot. nemigaz?"

Ha tetszik, ha nem, ezt a választ kaptad.

Te! Nálad ez valami freudi tünet?
Milyen érzés ömlött szét benned, miközben Malaczot iderángattad?
Ez a l'art pour l'art, 2 in 1 taplóság nem válik dicséretedre, de azért egészségedre!

Ui: További izmozásra se ingerenciám, se időm, szemben a naphosszat itt lógókkal, én kénytelen vagyok munkával tölteni ezen órákat, de pfúj, veled pár perces kivételt tettem, mert L'Oreal!

(Ja, ennek a Ródeó gyereknek meg szólj már oda, - tán rád hallgat - öblögessen, mielőtt megnyikkan!)
A liberalizmus európai bölcsőjében komoly lépésre szánták el magukat a bölcs kormányzat tagjai, és végre keményen ráléptek arra az útra, mely az iskolát megpróbálja eredeti funkciójába visszavezetni. Kitiltja a brit kormány a mobiltelefonokat az iskolai tantermekből,…..
hogyvolt VV4 - 4x107 2011.04.03 16:10:00
Felvirradt a nagy nap, mikor kiderül, melyik amazon megy, melyik marad. Az esemény fontosságát és társadalmi hatását azt hiszem, nem túlzás a brit trónörökös közelgő esküvőjéhez hasonlítani, ha nem vasárnap lenne, munkaszüneti napot rendeltek volna el nálunk is. Bármi…..
hölgyválasz 2011.04.03 21:59:16
@elek1:

Ezen a fórumon lehet, hogy Gigiről nem volt, csak inkább semleges vélemény, de hogy annyian nem utálták itt, mint Évát, az biztos!
hölgyválasz 2011.04.03 22:06:28
@beacska:

No, csak azt ne hidd, hogy te élvezhetőbb vagy...
hölgyválasz 2011.04.03 22:24:30
@Peter_Cs:

Kívánok neked egy ilyen barátnőt, esetleg élettársat, vagy feleséget!
Majd meglátnám, mennyire élveznéd akár csak 1 hét után!:)
Agyzaj Törd a fejed! 6. 2011.03.31 19:57:00
Álmodtam az éjjel... Azt álmodtam, hogy kalózok raboltak el, és halálra ítéltek, mert bűnösnek találtak a matematika területén mutatott frusztráló túlképzettségemben. Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkem... Az ítélet halál - mondták az ő bűzös, rothadó fogú…..
hölgyválasz 2011.04.02 06:34:25
@malacz69 eurofanyalgó:

Bocs Malaczka, na mostmár nyugodtan, itthonról.
Látom, a kérdésed a "szabadulás" esélyét firtatja.
Hát nyilván annyi lesz, amennyi a 100%-ból megmarad az általam írt 17% levonása után, azaz 83%.

A százalékok előzetes számításomnál természetesen elnagyoltak, hiszen 33,33...% az 1 dobozra jutó esélyek száma, ezért az a bizonyos 66 ( az 1+1 C vitaminos ) na az is 66,66... % lenne. De sztem ennek nincs jelentősége.
A 15+13 -as doboznál is volt egy kis lazaságom, hisz ott is csak hozzávetőlegesnek jelöltem az 50%-ot, holott egy osztással, pontos eredményre lehetne jutni, de hát úgy gondoltam, ne tökölök vele, úgyis a logikája a lényeg.
Még szerencse, hogy nem kapunk rá jegyet, igaz Walterom?:)
hogyvolt VV4 - 4x103 2011.03.30 15:00:00
Hogy a franc essen bele ebbe az órabazgatásba, meg vagyok zavarodva, mint a szőke női sofőr a körforgalom előtti harmincas táblánál. Felkelek én a szokott időben, vekker nélkül, ahogy szoktam, aztán szédelgek egész nap eltévedve a felborult tér-idő kontinuumban, vissza a…..
hölgyválasz 2011.03.30 22:31:41
@Ancilla:

maximális egyetértésem!
Éva egy impertinens tuskó.
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..
hölgyválasz 2011.03.10 20:46:03
@Hódos Hajnalka:

Nagyon remélem, hogy kíméletlenül beveted, ha kell!
hölgyválasz 2011.03.10 21:01:33
@Hódos Hajnalka:

Helyes!:)
hölgyválasz 2011.03.11 13:46:03
@mézescsók:

Tökéletes látlelet erről a sunyi, ostoba alkeszról!

És igen, én is aszondom: Hajrá Béci!
hogyvolt VV4 - 4X75 2011.03.02 15:00:00
Élni jó, játszani jó, én meg amúgy is szeretek pacsálni a homokozóban, kerek, nem kerek, megünnepeljük a 75. posztot. Kisjubileumot tartunk, gyertek játszani! Az ajándék egy különleges élmény, sixx jóvoltából. A nyertes jutalma, hogy bemehet a Villa kameracrossba. Velem.Úgy…..
hölgyválasz 2011.03.02 21:30:34
@Lanois:

Láblóbálás ívben...
Esetében, szinte marginális kérdés, tortáján ez csak egy savanykás habocska:)
De hagyjuk, látom elszánt vagy:)
És a világért sem akarnálak megbántani.

És mégis mozog a Föld, maradjunk ennyiben:)
hölgyválasz 2011.03.02 21:34:01
@Hódos Hajnalka:

Jó hogy itt vagy Hajni!
Már rég meg akartam írni Neked, hogy egy zseni vagy!:))))
Hangosan röhögök, amikor olvaslak, esküszöm jobb vagy, mint maga a műsor!

( ezren mondhatták már Neked, de én csak nemrég lettem olvasód, úgyhogy köszi én is a derűs perceket!)
hölgyválasz 2011.03.02 21:46:20
@Hannibal22:

Hajajj....!

Mea culpa, mea maxima culpa!
Hogy milyen igazad van!:)

Bocsika Hajnika, nem degradálásnak szántam!:)
hogyvolt VV4 - 4X73 és 4x74 2011.03.01 15:15:00
Szörnyű álmom volt, izzadtan ébredtem, aztán kifújtam magam és arra gondoltam, őrület, hogy a betegség mit ki nem hoz belőlem, azt álmodni, hogy ezzel a nevetséges középpályás sorral, hogy Flamini-Gattuso-Van Bommel vezetni lehet a Serie-A-t, és három nullra lehet győzni a San…..
hölgyválasz 2011.03.01 22:18:47
@Trevlovics:

Az már igaz...
Céget, bankot könnyebb bedönteni, mint Aleknak bármelyik villanőt az ágyba...

@villanat- nyugiszoba:

Örülök, hogy elmédben pont olyan rend uralkodik, mint enyémben, elkerülnek mindennemű aKopaliptikus képzetek!

@gibson:

Lehetséges.
Ezt aligha tudom megítélni, nem rég kezdtem nézni.
Azt viszont már sikerült átlátnom, hogy Éva egy impertinens sárkány, Alekosz egy tudálékosz tudatlan faszkalap, Anikó egy szép arcú nullácska, Szandika a józan paraszti ész bajnoka, Dzsörzi, bár szerény képességű, de jóindulatú, Laci néha benáculó fajta, Gigi és Béci akik a legintelligensebben viselik el ezt az egész brancsot és helyzetet. Kihagytam valakit?
hölgyválasz 2011.03.01 22:21:17
@hölgyválasz:

már ha az "intelligencia" fogalmát egyáltalán felemlegethetjük a VV és szereplőinek esetében.
hogyvolt VV4 - 4X65 2011.02.18 13:00:00
Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a…..
hölgyválasz 2011.02.18 19:49:46
@genevieve:

Alekosznak, az anitiférfinak, mindösszesen 8 általánosa van. És ehhez még jó nagy arca.

Láttuk, mire ment azzal a nagy zsenialitásával a sulis héten...
Mesterkélt stílusa meg egyenesen szánalmas.
Ezt a pasast Olivér hozta fel és tartotta életben, erre az idiótára, az un. humorára csak Olivér volt vevő, az ő nagy röhögései által jöttek át - már ha átjöttek - "viccei" és hitte el a naiv néző, hogy híjjnyemá', de humoros is ez az Alek!

Lilu nem csak hogy rémesen néz ki, de hasonlóan színvonaltalan, mint kedvence Alekosz, látható, hogy ez jön be neki, egyébként felháborító, amilyen részrehajlóan vezeti a műsort!

Az meg hogy Gigit megbüntetik, a köpködő némbert meg nem, hát azt sem lehet minősíteni!
hölgyválasz 2011.02.18 20:04:15
@mocskosmacska:

Mert kiugrabugrált a házból, mikor Béci elindult a párbajra.
Megbocsájthatatlan bűn, nemde?
Agyzaj A kevesebb több 2011.02.05 09:46:00
A magyar médiaszabályozás több sebből vérzik. Leginkább a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) összetétele, megválasztásának időtartama és a törvénykezés néhány gumiszabálya veri ki a biztosítékot. Például az a törvényi előírás, miszerint „a…..
hölgyválasz 2011.02.05 21:02:02
@Walter Melone:

Nem értek egyet Walterom.

Még azzal együtt sem, hogy anno, a tizenéveseket meghazudtolóan ügyes kezű Bátyám (kalandregényes ismeretei alapján) meg olyan míves, berakott nyelú coltot bütykölt össze , amivel annak rendje és módja szerint, simán átlőtte a konyhai dupla ablakunkat!:)
Mi előbb röhögtünk, aztán meg fostunk, mi lesz ebből, mit szólnak majd a Szüleink.
Jóatyánk persze tette a kötelességét, kalapáccsal kiverte mindkettőt, - ugye meglehetősen bizarr és kínos is lett volna magyarázkodni az üvegesnél - aztán, bár az infarktus kerülgette, de kellő önuralmat tanúsítva, a Bátyámat már csak kezeivel kalapálta meg, fő büntetésként pedig elkobozta a csodás remekművet.
hölgyválasz 2011.02.06 20:38:19
@Én is akarok kommentelni:

Én úgy tudom, hogy éves szintre értendő az a 20% , és ez egyáltalán nem mindegy.

Ha mondjuk történik hazánkban egy tömegszerencsétlenség, bármilyen katasztrófa, akkor ez nyilván olyan prioritást követel, minek folytán a 20 %-ot egyszerűen nem lehetne betartani!
Kiosztották a félévi biziket, s egyeseknek bizony a lelki pofonokat is mellé. Nem mintha használna, de kijár - gondolják sokan jogosan. A többiek többsége pedig oly tanácstalan, mint Chon-Bendit egy Kárpátia koncert tömegében elvegyülten. Hát nekik a következőket tudom javasolni…..
Kigondoltam DúsVíz® 2011.01.23 08:08:00
DúsVíz® A Tudománytól. Az Életnek.Fontos Önnek az egészsége?Statisztikai adatok alapján elsők vagyunk a szív- és érrendszeri betegségekben, és a halálesetek túlnyomó többsége hibás életmódra vezethető vissza.Tudja Ön, hogy mi az egészséges életmód legfőbb…..
hölgyválasz 2011.01.24 10:56:54
@büdösmackó:

Hogy te mekkora paraszt vagy!
Na ide se jövök többet!
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
hölgyválasz 2011.01.23 18:58:23
@tölgyes:

Nagyjából én is a semmi ágán ücsörgök, minthogy eddig még csak szóba sem elegyedtem Önnel, kedves Tölgyes, bár ha erre soxor lett is volna ingerenciám!

Tegnap végre engedtem e vegetatív kényszernek, megszólítottam Kegyelmedet, ami szavaimat érintetlenül (azaz inkább olvasatlanul) nyelte be az azóta írt hsz-ek örvénye, tehát idehozom újra, csak hogy láthassa, van még legalább 1 darab/nő támogatója, aki feltétlen számít az Ön itteni munkásságára!

Íme:

"hölgyválasz holgyi.freeblog.hu
2011.01.22. 20:55:03"

"Kedves Tölgyes Uram, örömmel látom, hogy újra teljes gőzzel a vártán, s mintha csak jobb és jobb lenne a megszokott, vártnál!

Ahogy elismerő egyetértéssel bólogatva, Váruram, Leninem megszólalásait, józan érveit is rendre elolvasom, úgy az Önét sem hagynám ki semmiért!

"Tölgyesnek" címezni 1 db. hsz-t, praktikus és időtakarékos megoldás részemről, hisz ebből tömören megfogalmazódik saját álláspontom is.
Tehát kedves Úr, utólag és már előre megköszönöm helyettem is vívott - ámbár szélmalmosnak tűnő - harcait!

Üdv, és csak kitartás!:)"

Nos, remélem, elismerő zöngéim ezúttal eljutnak tisztelt fileihez!
hölgyválasz 2011.01.23 21:26:15
@tölgyes:

"Mai napság nem divat a velem való egyetértés.."

Biztosíthatom Önt nézetei iránt való mély elkötelezettségemről, szilárd jellem vagyok, akit nem sodornak trendek, már persze ha eltekintünk a miniszoknya-tűsarkú kombináció fel-felbukkanó divatirányzatától, amit viszont sosem vetettem meg.

Kérem, ne engedje elcsavarni itt a fejét, - érzékelem enyhe vertigoját - szükség van, lesz még józan gógyijára!:)

Üdv.
w Magyar Gyermek XIII. 2011.01.23 07:38:14
Strasbourg, West-Balkán, löszfal - gyerekeknek. ..
hölgyválasz 2011.01.23 20:39:39
Még nem mondtam, de szellemes és hasznos kísérlet - vagy ezen a stádiumon már túljutottál? - ez a Lap, tetszik.

@Tóta W. Árpád:

Nono! Akkor sem ennéd meg, ha a lókolbász fele annyiba kerülne, mint a desznyóból kanyarított?
(Mondjuk én sem veszek/eszek soha. Valamiért idegenkedem tőle...Pedig úgy hírlik, finom.)

Az Orbános cikk kifejezetten korrekt.

A pénzhamisításnál meg az jutott eszembe, biztos lenne az a hülye, aki zokszó nélkül átvesz egy ilyet, elvégre színe, szaga, mérete ugyanaz:)

Mennyivel praktikusabb lenne, ha a japcsi Gólyák nem az állomás, inkább a Föld szemetét terítenék szét az Univerzumba(n), ha csak a javát képező, korunk nagy diadalára, az eldobható pelenkákra gondolunk, már egy pöttyet kijjebb is vakaródzhatnánk a sz@rból:)
Tanulságos, de egyben blogíróként csalódást keltő volt tegnap az index címlapján szereplő blogokat olvasgatni Orbán Viktor európai parlamenti szerepléséről.Íme a kora délutáni állapot sorban:Tóta W. Lesznek egy testtéOrbánnak össze kell szerelnie hasadt személyiségét, mert…..
hölgyválasz 2011.01.22 18:28:33
@ripők:

Nos, kétségeimet - ez a Ripők hülyének néz, s csak vak(u) cinizmusát villantgatja felém - ezennel hátrahagyom, és egy óvatos "köszi"-t csak megkockáztatok.
Aztán lelked rajta...
hölgyválasz 2011.01.22 19:19:24
@ripők:

Ámen!:)
hölgyválasz 2011.01.22 20:01:37
@ripők:

Még a feltételezést is visszautasítom, hogy tevőleges részese lehetnék bármilyen justizmordnak!:)
Kigondoltam A Marianna-árok 2011.01.13 07:21:00
Soha még ember ilyen mélyre nem süllyedt. Sötét és dermesztő hely. Itt gyűlik össze az óceánok szemete, ide szállnak alá az oszlásnak indult, büdös bálnatetemek és a tengeri élőlények ürülék-gombócai. Az bölcs anyatermészet így gondoskodik arról, hogy a strandon…..
hölgyválasz 2011.01.22 19:29:01
@ripők:

Ez nagyon jóóó !:DDD

( Bekukkantottam kicsit, szétnézni Nálad...)

Üdv.
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
hölgyválasz 2011.01.08 14:27:09
Kedves Hebrencsek!

Mélyen leköteleznétek, ha a böngészőn nyitnátok egy másik ablakot, és megnéznétek a hírtv tegnapi híradójának első, mindössze 5 perces részletét!

Segítek:
www.hirtv.hu/view/videoview/hirado

Nem tudom, az M1 pont így, ezen momentumokról tudósított-e, (azt már meg se kérdem, az ATV épp melyikeket) de ha igen és láttátok, akkor nincs mit tenni, csak lemondóan elcsodálkozni :

hogy a fenébe nincs semmiféle jó érzés, büszkeség bennetek, hogy itt egy magyar M.elnök, aki nem csak gazdaságunkat, de önbecsülésünket is talpra akarja állítani, akinek nem csak vér van a pucájában, de szeretete és elszántsága is végre kiállni ezért a megtépázott, évtizedekig lealázott országért, a benne lévő nyomorgókért?!
Érdemes Barozzo válaszára is odafigyelni...!

Lesújtó még csak elképzelnem is, mi lett volna itt, ha Gyurcsányék kerülnek hatalomra...
Ő, (vagy Mesterházy?) vajon hogyan nyitotta volna meg az első eu-s napot?
Hát nem ilyen szavakkal, naná hogy nem!
Lenne itt bármilyen ügy, bármilyen botrány?
Persze, hogy semmilyen!
Dagonyázás, nyugi lenne. (Bajnait kérem kihagyni a gondolatmenetből, nem ő jött volna vissza!)
Se IMF, (hisz továbbveregették volna a csalánt unokáink izéjével) se médiatörvény, se alkotmányozás, se multiadóztatási cirkusz nem lenne.
Sajtó által elhallgatott, dicsőséges némaságban telnének újbóli, gatyamadzag szorított napjaink, éveink, ez a bevett és elvárt magyar metódus ugyan kit érdekelne a külföldön, elvégre Mo. csak hozná a szokásos gyarmatias formáját.
Na, hát ennek van vége.
Végre!