Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frw

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség - azmegb*ssza!- 2015.01.26 12:51:28
A címben szereplő szó volt az egyedüli, amit sokéves újságírói múlttal a hátam mögött képes voltam kommentben kiizzadni magamból e videó láttán. Szerintem egész jól kifejezi a látottakat. Andreas Martinsson kis műhelye csinálta a gépet és ő maga is vezeti. Szeretgeti,…..
Belsőség Heti merítés 2015.01.18 09:01:44
Mintha az első kocsid lenne - mi az a 480? Összegyűlt a pénzmag is, nosza: túrjuk a netet. Voltak ötleteim, ötleteink. A Volvo márka nem szerepelt köztük. Veretlen fél éves Nekem még semmi nem romlott el, és a szervíz előtörténet alapján ez 5 éve így van ennél a…..
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
 Bár Papp Tibi írja a Mini-standot, orvul odamerészkedtem, és üléspróbát vettem az új, ötajtós Miniben. Beültem előre, szabványosan beállítottam az ülést, korántsem fetrengősre, sokkal inkább biztonságosra. Ezzel a pozícióval sosem csalódok, így beférek magam mögé (bár…..
Frw 2014.10.03 20:56:38
Shenzeni közlekedési rendőrök igencsak kemény módszerrel kezdik leszoktatni a szabálytalankodó autóvezetőket a balesetveszélyes reflektor használatról. A 300 jüan (11 ezer forint) helyszíni bírság mellé egy rögtönzött "tréning" is jár. Az erről szóló hírt meg is…..
Frw 2014.08.06 18:24:52
Semmi nem történt a túrán, csak ami szokott. Győrig három részletben tolta a csapat (a Motordoki önmagában képviselt egy egészet), onnan jött a 85-ös út, annak minden kínjával. Építkezés-hegyek, sittszállító dömperek (nehogy kinyisd a plexit egy ilyen mögött, mert 5 baros…..
Frw 2014.07.11 14:28:42
@1127ccm: Alvázszám, motorszám (ha van :)).
Csak egy kis ízelítő, abból a 197 autóból, aminek java részét – reméljük – látjuk majd menni is: Chapron-karosszériás Hispano-Suiza H6, Bentley Speed Six, Lagonda T2 Compressor, Alfa Romeo 8C Zagato, Bentley Old No. 1 Special (a tavalyi év egyik nagy aukciós eladása), Jaguar…..
Frw 2014.07.10 13:37:15
Emlékszünk még a néhány évvel ezelőtti fővárosi közmondásra, miszerint mi zavarja leginkább a BKV-t abban, hogy jó szolgáltatást nyújtson? Az utasok. Úgy tűnik a BKK-t is zavarják azok, akikért vannak, ugyanis a legaljasabb utasellenes intézkedésre készülnek alakulásuk…..
Én mondtam! Na de most már gyere ki, SOFORT! Valamivel hét óra előtt értünk ki a Premier Outlet-területére és nem mondom, átfutott a fejünkön, hogy ez a mai buli halálra van ítélve. Szakadt az eső, a sildes sapkánkról arcunkba csöpögött a víz, amíg felraktuk a…..
A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam túljárok az eszén, és beszereztem egy aksitöltőt. Na de ahhoz helyváltoztatásra kellett volna bírni az aksit, ami sehogy sem akart magától bekövetkezni, így az internetet…..
Nagyon szerettem volna benne hinni, de néha elbizonytalanodtam. Márkafüggetlen találkozó, csak úgy, a semmiből? Majdhogynem spontán? Már csak hivatalból is bennem volt a félsz, hogy talán nem fog sikerülni. De Sipi meggyőzött, hogy tényleg erős volt az első Parkoló Parádé, és…..
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
Frw 2014.04.13 08:55:02
Március 21-én indul a Wheeler Dealers, magyarul Autókereskedők következő évada a Discovery Channelen. Ennek kapcsán lehetőséget kaptunk, hogy feltegyünk néhány kérdést a szereplőknek, Mike-nak és Eddnek. Úgy döntöttünk, kérdezzetek inkább ti, mi pedig közvetítjük ezeket a…..
Elvileg hírzárlat volt, arról volt szó, hogy tilos fényképezni. Azért becsúsztattam a kis gépet a hátizsákba, hátha mégis, Japánban sosem lehet tudni. Szüntelen hajlongások között minden kérdésre elhangzik egy-egy hai, vagyis igen, de azt nem tudom, hogy mondják a nemet. Amikor…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Belsőség Heti merítés 2013.08.11 08:45:23
Focus ST170 Természetesen érinti az összes hülye focus-os típushiba: gyújtótrafó, központi zár stb... utóbbiból gyakorlatilag már semmi nem működik, random nyitja zárja magát, se jobb se bal előről nem nyitja belülről a központit stb. Otthon guggolnak az első…..
Belsőség Gyertek mozizni! 2013.07.31 18:30:10
Ha te is:- jól érezted magad a tavalyi vetítéseken (például ezen, ezen, vagy ezen)- élvezted a Belsőség Találkozón a földön fekve/ülve/hasalva/guggolva filmezést- idegenkedsz a plázák zsúfoltságától, trendi hangulatától- szereted a régi filmeket- nosztalgiáznál egy…..
1943 óta sok víz lefolyt a Pó folyón: az akkori mókás ötlet mára legendává vált. 1943-ban került először szóba egy furcsa kis robogó megtervezése, amiből egy évvel később MP5 néven tényleg gép lett. Renzo Spolti és Vittorio Casini formaterve annyira rút volt, hogy Donald…..
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
Hát persze, hogy Kína India: nem is kell mást hozzá tenni, ennyi elég. Itt ez a gif, hosszú percekig bámulhatjuk ugyanazt a szituációt. Igen, jobb ezt nézni, mint elszenvedni. ..
...akkor kezdődik csak igazán! A Fospisztoly-projekt olyan nekünk Bandival, mint a késleltetett orgazmus. Eddig ment a motoszka a takaró alatt, de már ideje durrantani egy nagyot. Néhanapján ugyan szivárogtattunk pár fotót a Facebook-oldalunkon, ez leginkább azokban tartotta a reményt,…..
Az unatkozó netezők egyik kedvenc vitatémája, hogy a GIF fájlformátum nevét hogyan kell kimondani. Mindig azt az álláspontot képviseltem, hogy a magyar fonetikának megfelelően, de a fejlesztő CompuServe eloszlatta a bizonytalanságot, mintegy ellentmondva az elképzelésemnek. Helyesen…..
Frw 2013.03.23 09:40:46
Belsőség Heti merítés 2013.02.10 11:15:47
Első (tartós) szerelem ´95 Májusában ismerkedtünk meg, metál színű voltál,deréktájon széles fekete sávval ami kihangsúlyozta fekete bőrtetődet, krómozott lökhárítódon megcsillant a napsugár...így becéztelek:Indulj már te k..va. A fekete SAS ami nem hagy cserben! Nem…..
BMW Alpinas from Petrolicious on Vimeo. Mindezt Amerikában, a V8-ak és a sörétes puskák földrészén. Mélységesen megértjük ezt az embert, akin látszik, hogy őszintén szereti ezeket a gépeket. Csodás.Via Petrolicious, ami a világ jelenlegi legjobb autós blogja.…..