Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annazsanett

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedülálló lehetőség, most féláron kínálják ezt a luxus ingatlant Söjtörön. Az ingatlan egy luxus, minden igényt kielégítő családi házból és egy autókereskedésből áll. Söjtör község Zala megyében, a Zalaegerszegi járásban, az Észak-Göcseji-dombság peremén, a Válicka völgyében húzódik 3615…..
A Zsámbéki-medence délkeleti részében, Budapesttől egy karnyújtásnyira található Páty, ami számtalan látnivalót rejteget. Páty nevezettégei között találjuk a pátyi Pincehegyet, ami 200-nál is több présházzal büszkélkedhet. De számos tanösvény és kilátó is található a környéket. Pátyon eladó, a…..
Jó közlekedés, kedvező ingatlanárak, csendes utcák. Ez a Csepel-sziget, főváros egyik legváltozatosabb területe, amely egyaránt rendelkezik kertvárosias, falusias, vízparti, illetve lakótelepi és ipari városrészekkel. Az egyetlen kerület, amely a Csepel-szigeten fekszik, így nem tartozik a…..
A Mecsek szívében fekvő észak-baranyai város, a megye második legnépesebb települése egy bő évszázadon át a szénbányászatáról volt nevezetes. Komló fejlődésének egyik legfontosabb eleme napjainkban a gazdaság megerősödése, versenyképességének növekedése. Itt eladó ez a felújított, három szobás…..
Győr, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése. Műemlékekben gazdag városa. Érdemes betérni a szelíd környezetben fekvő, patinás városba, ahol természeti, kulturális, építészeti értékek sora ötvöződik egymással. Győr több mint egy város, ahol minden korcsoport megtalálja a neki való…..
Egerben, a Hajdúhegy lábánál eladó ez a páratlan panorámával rendelkező családi ház. Eger az egyik legélhetőbb vidéki város, mindössze 130 kilométerre Budapesttől. Az ezeréves történelem átjárja az egész települést.  A barokk környezet, a finom borok, az egri vár, Magyarország egyik legnagyobb…..
Székesfehérvár az egyik leggazdagabb történelmi múltú magyar város: a középkori Magyar Királyság egyik fővárosa, királyi székhely. Számos műemlékének és látnivalójának elsődleges lelőhelye a barokk óvárosa, ami igazi kuriózum. Európai jelentőségű gazdasági, vasúti és közúti csomópont, emellett az…..
A Tiszaderzsen megbújó családias luxusnyaraló elképesztő elhelyezkedésével és igényes, otthonos kialakításával könnyen az emberek szívébe lopja magát. Kukkantsunk be a házba! Elhelyezkedése A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, az Alföldön található. A vadvízi világa gyalog,…..
  Egyre nehezebb a Balaton északi partján üres építési telket találni. Az elmúlt években az ingatlanárak a Balatonnál is jelentősen emelkedtek, a pandémia hatására számos család helyezte át ide a második otthonát. Balatonalmádi Balatonalmádi nagy ütemben fejlődő, élettel teli üdülőváros…..
Zugló az egyik legfelkapotabb kerületek közé tartozik a fővárosban. Fő vonzereje a jelentős zöldövezete és a jól kiépített közlekedése: érinti a földalatti, a metró, áthalad rajta az 1-es villamos és a 7-es busz. Találunk itt a műemlék jellegű házaktól kezdve, a családi házas környékekig és persze…..
Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában járunk, ahol egy lenyűgöző lakást kínálnak kiadásra. Az azonnal költözhető lakás igényesen kivitelezett, a belső megjelenését belsőépítész álmodta meg. A lakás Baross utcában található ez a 78 négyzetméteres, azonnal költözhető, luxus lakás. A világos…..
Kép forrása: https://unsplash.com/@spacejoy Akár újépítésű házba költözünk, akár egy régebbi épületet újítunk fel, ma már elengedhetetlen, hogy jól legyen szigetelve. Több szempontot is fel tudunk sorolni, a legkézenfekvőbb, hogy nő a lakás komfortfokozata, kevesebb pénzt költünk fűtésre, hűtésre,…..
Idén tizenkettedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait, ahol a 2021-es év legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit értékelték. A döntést egy nyolc tagból álló zsűri hozta meg, akik elismerték többek között az év logisztikai fejlesztését, az év hotelprojektjét, és az év…..
Hurrá! Megvásároltuk az új, tökéletes otthonunkat és beköltözés előtt már csak a bútorozás van hátra. Ilyenkor a legfontosabb, hogy ne kapkodjunk, hagyjunk időt a tervezésre. Impulzus vásárlás helyett gondoljuk át, hogy milyen bútorokra lesz szükségünk és legfőképp, hogy a bútorok milyen…..
Terézváros, Budapest VI. kerülete a pesti oldalon található. A városrész jelentős kereskedelmi, idegenforgalmi és diplomáciai központja Budapestnek. Az egyre gyarapodó kereskedelmi és bankhálózat, korszerű üzletközpontok, utazási irodák, vendéglátóhelyek, színházak és egyéb művelődési és szórakozási…..
A Metrodom legújabb beruházása a Duna-part közvetlen szomszédságában épülő Metrodom River lakópark, amelyet a kiemelkedően jó lokáció és a lakóparkban elérhető egyedi szolgáltatások tesznek különlegessé. A XI. kerületi Budafoki úton épülő Metrodom River lakópark legfőbb vonzóereje kétségtelenül a…..
Egy új építésű lakás mindig jó befektetés. Most akár kedvezményesen is hozzájuthatsz álmaid otthonához a City Home L-M lakónegyedben és a Madarász38 lakóparkban! Már csak pár szabad lakás elérhető a Metrodom által kivitelezett épületekben. City Home L-M lakópark Budapest IX. kerületében épült…..
  A koronavírus járványt követő, az eddigiektől eltérő, sok szempontból mesterségesen előállított gazdasági válságra az ingatlanpiac is új típusú válaszokat adott. Olyan elgondolások lettek természetesek, amelyeket az eddig uralkodó ingatlanbefektetési főáram képviselői általában elvetendő…..
A IX. kerület Budapest pesti oldalán helyezkedik el, történelmi neve Ferencváros, ezt a nevet használja a kerület önkormányzata is. Az egyre sokasodó lakóépületek között gyönyörűen karbantartott, modern és békebeli parkok húzódnak meg. A kerület az utóbbi öt évben óriási fejlődésen ment keresztül. A…..
Járja be ön is a Metrodom Őrmező lakóparkot, a béke szigetén épülő okosotthonokat Újbudán, és tekintse meg a nyílt napon a prémium kategóriás lakásokat és szolgáltatásokat. A lakópark Budapest XI. kerületében található a Mikes Kelemen és az Őrmezei út között, ahol az otthonok a csendes, kertvárosi…..
Budapesten, a XI. kerületi Őrmezőn a Mikes Kelemen utca és az Őrmezei út közötti területen épül a Metrodom Őrmező lakópark. Az ide költözőket ősfás telek és valódi kertvárosi harmónia várja tiszta levegővel, a főváros egyik méltán legnépszerűbb kerületében. Elhelyezkedése  A környék…..
Az mára talán mindenki számára egyértelmű, hogy ha napelem kerül egy házra, akkor annak megnő az értéke, keresettebb lesz az ingatlanpiacon, könnyebben lehet eladni. De mennyi pénzt jelent ez konkrétan, mennyi a napelemes rendszerek ára és mennyivel lesz tőlük értékesebb az az ingatlan amire…..
A budai oldal egyik legszebb kerületében, a II. kerületben, kínálják ezt a klasszikus kialakítású álomotthont.  A II. kerület hegyes-dombos területen helyezkedik el, egyedülálló módon közel a belvároshoz, így könnyen az ország egyik legelőkelőbb lakó övezete lett. Itt található többek között a…..
A XIII. kerületi Madarász és Szobor utca sarkán épült fel a Metrodom Madarász38 lakópark, amely korszerűségének, felszereltségének és szolgáltatásainak köszönhetően a legnagyobb kényelmet nyújtja a belvároshoz közel, mégis zöldövezetben. Otthon, mindenhez közel A XIII. kerület, Budapest egyik…..
Újbuda a főváros legdinamikusabban fejlődő városrésze: ez azonban nem sokat mond annak, aki nem életvitelszerűen él ott. Török Dávid gyémántfokozatú ingatlanszakértőt kérdeztük a Viktória Ház projektjéről, akinek személyes kötődése is van a XI. kerülethez! Ha jól tudjuk személyesen is ismered a…..