Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tésasszony

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát vége a projekt manager kurzusnak, nagyon élveztem. Tényleg nagyon élveztem, ennél jobban nem tudnám megfogalmazni. Nagyon sok mindent köszönhetek az egésznek (és főleg az ams-nek -a munkaügyi hivatalnak-, hogy kifizette szó nélkül), jó társaságot, szuper hétköznapokat,…..
Tündér Lili ma debütált a Theater an der Wienben, Bécs második operaházában. Szerepe szerint egy kis bölcsist alakított, akit apa először vitt be a dolgozójába. Nagy átéléssel játszott, a jelenetben több fehérruhás férfiszereplő és egy nő közreműködésével múlatja az…..
Az első királylányos ruha Egyébként az én hálóingem, eddig mindig csak kirángatta a fiókból, és végigvonszolta a lakáson, de mostanra rádöbbent az értékére. Azóta naponta felveszi, illeg-billeg, és lefényképezteti magát...
Ez a húsz már olyan nagy szám, hogy kezdem elveszteni a fonalat.  Mindig arról írok, hogy mennyire jól kommunikál, de azért az elmúlt hónapban egy kis feszültséget is felfedezni véltem nála a szavak hiányából kifolyólag. Ha mutogat valamit, és én kitalálom, nagyon hálás…..
Előretolt helyőrség Csalódottan 2013.09.05 21:14:03
Hogy idáig milyen hosszú utat jártam be, el nem tudjátok képzelni. És annyira jó lenne néha elérkezni valahová, nem a célba, á, csak valahová, útmenti fogadóba, vagy mittudomén egy benzinkúthoz, ahol meg tudják erősíteni, hogy jófelé megyek. De nem, visszabasznak…..
Azt hiszem, ezt a két szót, hogy barátságos, meg hogy bécsi, még nem írtam le egy mondatban, de hát mindenből van első.Az úgy volt, hogy pénteken tartották az egyetemen a Promotiot, vagyis az ünnepélyes doktori avatást, amire a szüleim is eljöttek, meg persze TB. Sajnos senki más,…..
Rendberaktam a pénztárcám ma, és ezt találtam: Vettem valamit majdnem 8 euróért (kalap), meg valami mást 15-ért (ruha), és 4 eurót fizettem. Meg vagyok elégedve.        ..
Előretolt helyőrség 2012 2012.01.02 12:34:00
Hm, illett volna már tegnap, vagy tegnap előtt írnom arról, hogy köszönjük szépen minden kedves olvasónknak a (hah, már többéves) bizalmat, és hogy reméljük, az új évben is velünk tartanak, mert nekünk a blogolás nagy öröm, a kommentek meg még inkább. De ehhez kellett volna…..
Előretolt helyőrség Lucázó 2011.12.13 19:32:00
Gyere pajtás menjünk el,Szent Lucát köszöntsük fel!Ha mi oda elmegyünk,mennyországot elnyerünk.Luca, Luca kitty-kotty,tojjanak a tyúkok,Luca, Luca, kitty-kotty,nénémasszony, litty-lotty,tikjaik, lúdjaik jó tojók legyenek! Nem megyek most Tszm-re, de gondolatban jól megmondtam…..
Tésasszony 2011.12.20 23:18:02
@Mikaél: ez miért olyan nagyon érdekes? Ha őszinte akarok lenni, ma én is mostam és takarítottam. Szerintem ez nagyon megnyugtató és kellemes dolog! Nem?
Nemrég jelentkeztem egy operába színésznek, pontosabban igazán arra a szerepre jelentkeztem, amelyik a főszereplő alteregója és van egy (vagy több) rész a darabban, ahol meztelenül kell táncolnia, vagy táncot imitálnia, vagy gőzöm sincs mit kell csinálni, de nekem mindenképpen…..
Ülök a kádban, nyitva az ajtó. Egyszer csak megjelenik egy vidám lány, kezében a tölcsérrel amivel a sót kell beletölteni a mosogatógépbe. Belép a fürdőbe és - olyan arckifejezéssel mintha egy szanaszét szakadt, festékes, kinyúlt nyakú, általam munkáspólónak gondolt…..
Maga a szemgolyó egy kb. 2,4 cm átmérőjű, 7,5 g súlyú, szinte tökéletes gömb. Fala három rétegből áll: külső, rostos réteg, amelynek két része a szem fehérjét adó ínhártya és az abba elöl óraüvegszerűen illeszkedő, tökéletesen átlátszó szaruhártya. A középső…..
Nem szoktam kávézni. Soha. Akik velem életvitelszerűen egy háztartásban laktak, laknak, azok pontosan tudják ezt. Nálam nincs olyan, hogy reggeli kávé, meg melóhelyre megérkezünk kávé, meg cigiszünet kávé, meg ebédszünet kávé, meg mindjárt vége a melónak kávé, meg…..
Mostanában leszoktam a hánytatásról, elég macerás volt. Vendégségben meg mindig vigyázni kellett, hogy nehogy meghallják. Nem beszélve a nyilvános vécékről. Oda az ember még hányni se szívesen megy be.Szóval áttértem a szőlő+víz+kávé kombóra, ami eddig meglepően jól…..
Nem mondhatni, hogy nagyon eredeti vagyok, tudom, hogy ezzel van tele a net, hogy biotakarítás, meg otthon készült kozmetikumok.De mi is haladunk az árral, ha úgy látjuk, jó móka, és értelme is van. Egyébként most csak a házi kencefizékrol akartam írni, de idekívánkozott…..
Vettem egy kosárlabdát, ma már játszottam egy órát.Az első kosárNa úgyhogy mától ezt a sportot is űzöm.Akik erre járnak, ezentúl sportolhatnak is.Simán le tudok ugrani egy sámliról.Amíg én játszottam N.H.-né egy könyvet olvasott, szóval kitaláltuk, hogy majd sokszor lejön…..
Elmentem a szabómhoz, (N.H.-né szerint egy igazi férfinak saját szabója van), hogy csináljon nekem egy frakkot, húgom esküvőjére. Újra le kellett venni a méreteimet, mert a gatya olyan bő volt, hogy az tarthatatlan. A főnök egyébként nem a szabó, hanem az öreg nő akit Oscarra…..