Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monó

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
monó 2012.03.01 12:39:14
Az Aranypart ma esti adásában Levi, az Éden hotelből átmentett jászkarajenői futballkapus a trash televíziózás legendás alakjai közé emelkedik majd egy olyan hányásos mutatvánnyal, amihez hasonlót nem nagyon tudunk felidézni hirtelen, pedig nekünk is volt már kalandunk…..
monó 2011.09.01 20:41:34
Az Aranypart mai hogyvoltjának egyik kommentelője vette észre, hogy bizony, a nyulával az első adásban beköltöző Bekinek már ott figyel a kezén az a tetoválás, amit "spontán" készíttetett Siófokon, két nappal később, egy másik lakó társaságában. Amikor bemennek a…..
A jelenleg országosan már közel 33%-os elérésű Digi Sport csatorna március 14-én elindította társcsatornáját Digi Sport Plus néven. Az idén második évfordulóját ünneplő Digi Sportot bár futballprofilú sportadóként ismerhették meg a nézők, mostantól azonban a Digi Sport…..
A Blikk úgy tudja, hogy megállapodott a TV2 az MTV-vel arról, hogy a köztévé kölcsönadja nekik Gundel Takács Gábort a BL idejére. A megállapodás értelmében a sportriporter lesz a műsorvezetője a TV2 Bajnokok Ligája-közvetítéseinek, de munkahelye továbbra is a Magyar Televízió…..
Nahát, egyre több a verekedés a Joshi Bharat show-ban is, csodálkozik rá a Bors. Nem is ez a vicces, hanem az, hogy Joshi azt nyilatkozta a bulvárlapnak, hogy szerinte nem nézőcsalogatásról van szó. Ráadásul ő maga is hüledezve néz: "Ártatlannak tűnő beszélgetések fajulnak…..
Hogy ne érjen az a vád, miszerint Nando csak félmeztelenül érdekel, itt egy videó, ahol más oldaláról is megismerhetjük. A spanyol Fundación Talita egy olyan szervezet, amely Down-kóros gyermekeket segít. Évek óta csinálnak naptárakat, melyekben ismert emberekkel…..
A szótlan szájtátás tipikus esete áll fenn még mindig nálam.Röviden és velősen: WTF??! (Az első úriember Derek Jeter, a New York Yankees baseball csapatából.)..
Kommentek között már nézhettétek, de kiteszem ide is a Gladiátor-sorozat folytatását, ezúttal a kedvenc ételekkel. Az a legjobb, amikor a mama főztjét dícsérik, mint Roger, Nalbi és Hal, meg persze Verda, aki a madridi családi étteremben szeret enni. Eddig is volt egy olyan gyanúm,…..
Ahonen visszatér! 2009.03.09 15:42:00
Janne Ahonen, a modernkori síugrás egyik legnagyobb alakja bejelentette, hogy visszatér a versenyzéshez. Az ötszörös négysáncverseny győztes finn ugyancsak öt világbajnoki címet nyert, olimpiai aranya azonban nincs; alighanem ezen szeretne változtatni. Annyi bizonyos, hogy nem lesz…..
Tudom, hogy annak idején a sörösüveges félmondatommal sokatok haragját kivívtam, ezért elhatároztam, sürgősen kiengesztelem mindazokat akik nem csak Williams lányoknak teniszéért rajonganak. Asszem sikerülni fog:)   INDAFOTO.slideshow.run({…..
monó 2009.02.20 23:12:56
@Lindike1: Egyetértek veled! PETRAAAAAAAA! Nagyon "ki vagyunk éhezve" már jó kis képekre! Segítsd meg nőtársaidat!
Marian Cozma Első levelem 2009.02.11 08:43:00
Szia!Marian Cozma vagyok, kézilabdázó.Ismerjük egymást, a barátod vagyok. Vasárnap egy távoli világba költöztem. Hirtelen történt velem minden, meghasadt a szívem, búcsúzni sem maradt időm. Még csak pár napja, hogy távol vagyok, s máris tollat kellett ragadnom, mert a…..
  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/bordin/golovin/feed", "width":"500", "height":"500", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu"…..
Hát nem könnyű egy világelső élete. Teniszezik több mint 10 órát egy Grand Slam torna utolsó két fordulójában, majd ünneplés helyett megvigasztalja a pódiumon zokogó korábbi bajnokot, emelgeti a dögnehéz kupát, majd újra emelgeti tizenöt további hivatalos fotózáson,…..
Nem kell megijedni, nem lesz drasztikus a változás, csak előkerül két régi kedvenc és új évadokkal jön egy másik, szóval csupa jó hírünk van sorozatrajongóknak. Február 17-én este 9-kor kerül adásba a House 3. évadának első két epizódja, és ebből rendszert is csinál az…..
monó 2009.02.06 15:25:12
@sixx: Köszönöm! Akkor már nem kell sokáig várnom! És várható hogy 2-é bontják vagy lenyomják 1-ben?
Februárról április elejére tolódik az Ally McBeal 3. évad megjelenése. A hét legjobb híre, hogy márciusban jön a Tűzvonalban 1. évada a Moképtől. Árat még nem tudtak mondani és az extrákról sem kaptunk részletes infókat, egyelőre annyi tuti, hogy fotógaléria lesz…..
Amióta vége, azon agyalok, hogy találok-e jobb szót arra, ami történt annál, hogy elbaszta.Továbbá, hogy ezt le lehet-e írni egy ilyen blogban.Nem találtam.Leírtam.Szóval Rog nagyon.Azt hiszem, bárki más ellen simán behúzta volna, háromban.Na jó esetleg négyben.És akkor azt, ami…..