Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lombozódó

0 bejegyzést írt és 512 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán új minisztere a Szaniszló Ferenci értelemben vett nemzeti-keresztény kretenizmus jeles képviselője...
Magyarország 2010 óta majdnem 50 hellyel került hátrébb a sajtószabadság helyzete alapján. Üzenet Seehofernek: az Orbánok, Trumpok nem megbízható szövetségesek. A magyar miniszterelnök mint emancipunci: a nők alkalmatlanok a politikai pályára...
Szájer József Fidesz-politikus szerint az ellenzék 7:1 arányban uralja a hazai médiapiacot. Az Európa-parlamenti képviselő e meglepő kijelentést nem itthoni fogyasztásra szánta, számítva arra, hogy Brüsszelben úgyse néznek utána az ennek ellenmondó részleteknek. Megjegyzése felhördülést váltott ki…..
Morvai Krisztina, a Jobbik egykori köztársasági elnök-jelöltje, jelenlegi EP képviselője méretes léptekkel tart a Fideszbe. Előbb a Magyar Időkben comming outolt, hogy neki igazából a kormánypárt politikája a legmegfelelőbb. Még ugyanebben a lapszámban méltatta őt a Fidesz házi sajtósa Bayer Zsolt,…..
lombozódó 2017.11.25 17:30:47
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Tényleg mikor is volt ügyvéd , majd bíró???..........Jogászi tevékenysége
Elsősorban a büntetőjog egyes „határterületeit” kutatja. Így foglalkozott a „visszamenőleges igazságtétellel”, az abortusz kérdésével, a sértett jogaival a büntetőeljárásban, a HIV pozitív illetve AIDS beteg emberek méltóságával és jogaival, a gyermekek bántalmazásával, szexuális kizsákmányolásával, a prostitúció és nőkereskedelem problémájával valamint a nőkkel szembeni diszkriminációval és a családon belüli erőszakkal. A fenti témakörökkel a Női és Gyermekjogi Kutató és Oktató Központ vezetőjeként foglalkozott. Szintén vizsgálta egyes multinacionális cégek magyar munkavállalókkal szembeni jogsértéseit...........................hu.wikipedia.org/wiki/Morvai_Krisztina
Piroslap Üzletasszony-völgy 2010.09.10 06:33:00
Egri olvasónk komoly írással számolt be Orosz Istvánné ex-SZDSZ-es, Fidesz-képviselőnő pálfordulásairól, üzelmeiről (ilyen írásokat másoktól is szívesen látunk):Utolsó ténykedéseként Sólyom László korábbi köztársasági elnök október 3-ára írta ki a helyhatósági…..
Szerző: Németh Ákos Teljesen elképesztő Hende Csaba Vas megye 1-es választókerület országgyűlési képviselőjének reakciója a Markusovszky Kórházzal felmerült panaszokkal kapcsolatban.  Pár napja a „Kórházi Sztorik” több döbbenetes esetet hozott nyilvánosságra amit felkapott a sajtó is.    Mikor a…..
lombozódó 2017.10.23 17:33:24
A hivatalos ötvenhatos programsorozat idén a Stefánia-palotában tartott ünnepséggel indult október 19-én, a katonai hagyományokat ápoló társadalmi szervezetek képviselőinek tartott rendezvénnyel. Vargha Tamás államtitkár (a képen) nyitóbeszédében férfias határozottsággal közölte a hallgatósággal,…..
Orbán helyettese felszólította Orbán volt helyettesét, gondolja át a hűség fogalmát...
lombozódó 2017.10.08 22:33:04
@Bela Kesz: Semjénke a leggyengébb láncszem. ANTIKERESZTÉNY, Isten óvj tőle, mert lehet, hogy sátánista
Soha nem voltak aktuálisabb Ady sorai: fülünkbe forró ólmot öntsetek! Inkább, mint Orbán ámokfutását hallgatni a kéthetenkénti észosztáskor a Fidesz-rádióban...
lombozódó 2017.10.07 13:49:39
@Le Orme 2: AMIT NEM ÉRTESZ AZ AZÉRT NE IDÉZD BE. Hátha sokan elolvasták már és elsőre meg is értették. Értem én, hogy a tudás anyja az ismétlés, de ne itt gyakorolj
  Duplatesi óra Egerben, az Úr 2017. évében.Felavatták a futópályát, de kivezényelték a diákokat tapsolni a Szentmarjay Stadionba. Egy érintett anyuka írt nekünk illetve az olvasóknak egy beszámolót: 8-9. órában kivezényelve a gimisek, mert kell a biodíszlet! A Szentmarjay stadionban "kedvenc"…..
lombozódó 2017.10.01 17:39:53
@conchita wurst: tényleg. Nekem a szökőkút a kedvencem :-) JA ÉS AZ NYITOTT USZODÁT KI NE FELEDJEM.
lombozódó 2017.10.01 22:28:11
@tudorok: ettől még nem lesz tömegsport. FUTNI A KULTURÁLT NÉPKERT -ben is lehet.
A napokban elhatároztam, hogy hazaugrok pár napra különböző elintéznivalók és családlátogatás miatt Magyarországra. Találtam is szuperolcsó repjegyeket október elejére, úgyhogy lefoglaltam őket, és már csak azt kellett elintéznem, hogy eljuthassak a svéd lakástól a repülőig (vonat és buszjegy) és a…..
Aki a napokban keresi fel a magyar állami vasúttársaság személyszállítási részlegének honlapját, hogy ott Start Klub kártyájának megújításáról, vagy éppen első megvásárlásáról gondoskodhasson, az alábbi üzenettel találja szembe magát:  Tisztelt Utasaink! Az 50%-os kedvezményt biztosító START KLUB…..
Bár 7 éve van hatalmon a Fidesz és eljött már a Kánaán, de Rozika néni, a Fidesz-közeli nyugdíjas szerint  „Zokogok nagy búsan / Nagyon vékony a pénztárca / Csak csirkelábra futja.”..
Ha még nem unják rettenetesen a Demcsák-ügyet, íme egy újabb adalék. A Bors iparági pletykákra hivatkozva azt írja, hogy idén több százmilliót költött az ATV az őszi műsoraik indulása előtt reklámra. Ezt bárki láthatja, aki szétnéz Budapesten, tele van minden a csatorna óriásplakátjaival. Ezeken…..
lombozódó 2017.09.22 14:20:42
@Gitram: bulvárosodik
Újabb bizonyíték arra, mennyire nem értik Orbán csatlósai a valódi világ működését. Lehet keménykedni egy nemzetieskedő markatingblöff alapján, de ha veszteséget okozol egy cégnek, annak következményei lesznek...
lombozódó 2017.08.28 21:02:55
@Hajdú Peter: Istenem, de hülye vagy.
Soros György mehet a kukába, hiszen új ellenség tűnt fel a magyar kormány horizontján, a holland nagykövet Gajus Scheltema személyében. A Magyarországról éppen távozó diplomata rendesen beolvasott az Orbán-kormánynak, és ezt nem tűrhette Szijjártó Péter, úgyhogy konzultációra hazarendelte a…..
lombozódó 2017.08.27 14:28:59
@nick papagiorgo: Nem kért elnézést. / szövegértés ????? /
Mészáros Csaba cége ez év elején az összeomlás szélére került, de egy tizenötmilliárdos állami üzlet úgy tűnt kihúzza a csávából. Viszont az állami tulajdonban lévő Volánbusz nem kapta meg határidőre a megrendelt 180 új csuklós buszát. Az illetékesek ahelyett, hogy szerződést bontottak volna és…..
lombozódó 2017.08.25 16:47:13
lombozódó 2017.08.25 16:48:55
@==T==: Akkor más volt a maffia koncepció. Le volt tiltva.
A kormánypári politikusok úgy félnek a néha-néha közelükben felbukkanó, számukra nem annyira kedves újságíróktól, mint az ördög a tömjénfüsttől. Felemelő látványt nyújtanak, amidőn  sértődött, de fenséges arckifejezéssel vonulnak szótlanul, és a feltett kérdésekre csupán megvetően vakkantanak néha…..
lombozódó 2017.08.21 20:21:37
@johnny77: Tényleg? Hát ezt sem tudják errefelé. Küldj körlevelet.
lombozódó 2017.08.21 20:23:08
@Zorka Selmeci: Ital is volt bőven ??
A harsogó idegengyűlölőpropaganda miatt nem tudják, kinek higgyenek: Orbánnak vagy Ferenc pápának...
lombozódó 2017.08.17 15:12:49
@káposzta: Nem csinálnak ők hülyét magukból, mert eredendően azok.
  A világ (jó, csalok: szerintem) legrövidebb liftje Pest szívében látható, a Parlament tőszomszédságában -- az általa leküzdött magasság 20 cm körüli. *** S hol másutt is hirdethetné méltóbb helyen a mérnöki tervezés diadalát, mint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala…..
lombozódó 2017.08.11 14:36:55
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
lombozódó 2017.08.03 20:28:28
@Netuddki.: Ne erőlködj úgy sem érti.
Régen jártam már az Omszki tónál a kutyámmal, ezért gondoltam kimegyünk egy rövid időre. A főútról a parkolón át érkeztem a tóhoz, ahol semmilyen tiltó táblát nem láttam arra vonatkozóan, hogy az egész területre nem lehet bemenni kutyával. Rövid séta után, a műúton egy Városrendészet feliratú…..
lombozódó 2017.07.30 14:55:35
@pancel: Nem kell szájkosár.
Igazolni nem köteles magát ezeknek a semmilyen szervezeteknek / ezek már túltengenek és játsszák az agyukat, nem hatóságok , felesleges ingyenélők / a rendőrnek hitelt érdemlően igen. ha megtagadja előállíthatják. / vagy az is szórakozik kicsit /
Bár még csak most kezdődött a FINA-világbajnokság, azaz a vizes vébé, mégis kísérletet teszek arra, hogy megállapítsam, nyer-e ezzel Magyarország - avagy értelmetlen pénzszórás volt a rendezés. Mindenekelőtt szögezzük le, Magyarország 2021-re kapta meg a rendezés jogát, azonban a mexikói Guadalajara…..
lombozódó 2017.07.18 16:16:20
@$pi$: Járj utána megteheted, találsz hozzá anyagot Forrást.
Most látni már, alakul az új ellenségkép az Index. Egyszerű, ne olvasd , olvass mást megteheted.