Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerek Ferkó

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek éjjel meg szerettem volna nézni valamit a Jobbik Facebook csoportjában, de nem találtam sehol se. Bevallom férfiasan először azt hittem, hogy kitiltottak, mert túl sokat lázadtam a szittyák ellen.Így felkúsztam a Jobbik honlapjára és a Facebook-ból kijelentkeztem. Az…..
Kerek Ferkó 2011.05.28 12:40:26
@aadam: "A Jobbik nem demokratikus"

És ezt te döntötted el vagy mondták neked? pf :-DD
Kerek Ferkó 2011.05.28 12:43:59
@Gerzsonka: TücsökBook van e?Van nincs köztük egy normális programozó?:-)))
Reggel óta visszafoglalták Barcelona főterét a rendőröktől a Democracia Real Ya aktivistái, a rendszer megváltoztatásért tüntető valódi demokráciát követelő mozgalom tagjai. Őket azért verte ki (szó szerint) a rendőség a térről, mert holnap a Barcelona BL döntött játszik,…..
 Nagy reményekkel és őszinte csalódással zárult számomra a Fidesz kormányzásának első esztendeje. Azzal együtt is, hogy tudom magamról: megátalkodott utópista vagyok, olyan elképzeléseket dédelgetek államról, társadalomról, közéletről, amelyek csekély realitással…..
Kerek Ferkó 2011.05.27 16:13:03
@personal non grata: Teljesen ingyenes jó tanács volt, öcsém.Neked is jó volna a valóságba kilépni(fészbúkon,belváros romkocsmán kívülre), mert esetleg meglepetés fog érni.
Kerek Ferkó 2011.05.27 18:34:50
@personal non grata: Nem lepődtem meg, hozod az átlag libbant szintet, kocsmával vagy kocsma nélkül. :)

@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Nem tudsz olvasni?Mondtam ,hogy nekik IS szar lesz.Kit védenek majd szakasits dédunokáját?GyuRTsányt?:) Pf :DDDD
Kerek Ferkó 2011.05.27 18:46:44
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Jah Ferenc most gründol magának pártot, majd a fityeszt viszi el egy véres forradalom, elég sci-fi eddig...
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
Nincs jó jó hírünk a világban. Lehetne ezen kárörvendeni, hogy úgy kell nekik, maguknak csinálták, de ez mégis csak baj, mert a szégyen mindannyiunké.A magyarországi szélsőjobb, a vele szövetségben levő egypárti kormánnyal, folyamatosan lejáratja saját hazáját.…..
Kerek Ferkó 2011.05.27 12:20:20
Alekosz kedd este szembesítette múltjával Barbarát, aki partnerkereső oldalon kínálta bájait. A Bors megtudta, a másik két arajelölt "sem makulátlan erkölcsű úrilány". Sebestyén Balázs az RTL Klub nézőit kérte információgyűjtésre. Barbaráról már kiderült, hogy…..
Proszektúra Madách a nekrofil 2011.05.23 19:04:00
A mai nap Pörzse Sándor az Országházban Alföldi Róbertnak azt a magatartását tette szóvá, hogy orális szexet kívánt egy jobbik közeli kísérleti tévé hölgyriporterénekPörzse a sajtóból már jól ismert azon esetről beszélt, amikor Alföldi a Nemzeti Színház előtt tartott…..
Kerek Ferkó 2011.05.24 14:13:07
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
Egy éve dübörög a Nemzeti Együttműködés Kétharmada és az Elszámoltatási Kormánybiztos, de még most sem tudjuk, hogy az "elmúltnyolcév" (@copyright by Szijjártó) legnagyobb biznisze, az autópálya építések körül mi volt a helyzet. Ha szimaton nem csal,…..
Kerek Ferkó 2011.05.23 15:37:52
@tede: " Lehet, hogy tényleg az a megoldás, hogy az állam szépen vonuljon ki mindenhonnan, ahonnan csak lehet és bízza rá a piacra. "

Most következik az ,hogy szélesíted a tudásod és bepötyögöd a keresőbe, hogy "természetes monopólium". Második lépésként kidugod a fejed a valóságba.
Tegnap tárgyalóasztalhoz ült Pintér Sándor belügyminiszter és a fegyveres és rendvédelmi dolgozók nemrég megalakult sztrájkbizottsága, az tárgyalás után pedig szakértői egyeztetés kezdődött. Hogy pontosan miről egyeztettek, arról nem nyilatkoztak ... nem véletlenül.…..
Kerek Ferkó 2011.05.19 20:12:37
@Dracon: A helsinki bizottsággal meg a "független" ügyvédek ingyenes jogsegélyével annyira nem vágnák fel...
Kerek Ferkó 2011.05.19 20:18:08
@Dracon: Elég szomorú tény lenne ha egy rendőr is igénybe venné a helsinki bizottságot, azért mindenek van határa.
A heol.hu (2011. május 18, 19:29) beszámolója szerint egri látogatása során Gyurcsány Ferencet hangos bekiabálásokkal fogadta húsz-huszonöt ember, közülük egy nő többször leköpte a szocialista politikust. Az írás címe is ez: Leköpték Gyurcsányt Egerben.Bár Gyurcsány…..
Kerek Ferkó 2011.05.19 14:55:39
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
A vastag zokni nem törvényszerű, de ez esetben Kanadáról van szó, ahova azért nem árt. A Kanadai Téli Túlélőkészlet névre hallgató, kiváló diplomáciai ajándékcsomag négy, eleve magas színvonalú design mellett készülő terméket foglal magába: Lumberjack zokni, három üveg…..
Kerek Ferkó 2011.05.17 22:38:08
@Biscione: Nálunk?Attól függ, fővárosban: egy menő gumicipő,húgy, kutyaszar, hajléktalan ellen és sok sok készpénz.Vidéken egy fél kiló uborka amit viccből,csínytevésből el lehet lopatni magunktól, vagy egy gyümölcsfa amit ki lehet vágni derékban amíg mi rohanunk.
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Kerek Ferkó 2011.05.17 22:30:55
@Cateran: Nem csak nő volt.Vajákos ember-férfi, vajákos asszony-ez meg egyértelmű :) .
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Lehet, hogy az enyhe paranoia jele a kormány balfaszságát látni mindenben, de mégis eszembe jutott, hogy Wolf Kati csalódást keltő 22. helyezése az eurovíziós dalfesztivál szombati döntőjében igenis a magyar diplomácia műve. Elvégre néhány napja azt lehetett hallani, hogy a…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Kerek Ferkó 2011.05.14 19:40:57
@Wackwaryou: Várjál, majd a taszosok vagy a indexesek túrnak pár fotót amin náci kárlendítést végeznek a fasiszta disznók!
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Kerek Ferkó 2011.05.06 22:06:11
@Megfigyelo: Ezeket gondolom hitelt érdemlően tudod bizonyítani.Mondjuk ami tény, hogy körülbelül tízszeresen torolták meg csak ezt az egy esetet.Gondolkodj már el, ha megy...
Kerek Ferkó 2011.05.06 22:17:05
@Megfigyelo: Tudom, csak egy példát hoztam a sok közül, ami kapcsolódik is a dologhoz,de egy ritka szánalmas jelenség vagy meg a gondolkodásmódod, ezt azért még meg kellett jegyeznem.
Kerek Ferkó 2011.05.06 22:33:13
@Megfigyelo: Fájdalom, de ez bizony semmit nem változtat a dolgokon.
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
Kerek Ferkó 2011.05.02 15:55:16
@lecsekkoltam: Persze ,épp ezért nem hasonlíthatod össze, mert villámgyorsan hiteltelenné válik a mondandó.

Itt a rendőrt kiröhögik, fenyegetik , nem jár el, a hülye főnökei, hülye parancsaival kell foglalkozni, nem a kettős mérce nélküli rendteremtéssel.

Jah, mert azt hiszed a bölcs amerikai nép, a rendőri felügyelet nélkül is így viselkedne :D .
Há ' peeersze ;-DD .
Kerek Ferkó 2011.05.02 17:12:29
@ds3: Nekem nem ezt nem kell megemlíteni, ez természetes.Látom nálad nem.Nem tudsz kibújni a rossz szocializáltságod mögül,mondanám ,hogy sajnállak ,de nem.
Kerek Ferkó 2011.05.02 17:15:00
@Kalmár: Ott nem beszéli le a rendőr az embert a feljelentésről, hogy jobb legyen a statisztika.Hiába próbálsz már napok óta ezzel a rossz dumával téríteni.:))) Nevetséges vagy.
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Kerek Ferkó 2011.04.29 20:18:54
@Etniez: Pont Wasst idézel?

Ezeknek ő olyan mint Göbbels vagy Himmler.
Kerek Ferkó 2011.04.29 20:37:06
@Dour (the sociopathic): Egyértelmű; a svábok nácikok mint magyarok....amatőr!
Kerek Ferkó 2011.04.29 21:14:49
@Dour (the sociopathic): Csak ironizálgatok a nagy nácikozás közeppette, már átvette a cigány folklór is ahogy olvasom, gondolom meg is tudják tölteni tartalommal a szót.

Azt hiszem most van az a pont ahol a nácizás végérvényesen lezuhant a hibbant zsidózás szintjére.
Így hangzik az Orbán-doktrína. Pintér Sándor már tavaly év végén elszólta magát egy fórumon, hogy az elszegényedő társadalom miatt olyan jelenségek lesznek az országban, amelyekkel a Rendőrség nem fog tudni megbirkózni. A gyöngyöspatai balhéra válaszul most…..
Kerek Ferkó 2011.04.29 14:06:56
@VUVUZELLANÉNI: talán nem mennének oda és nem várná, üdvözölné őket a többség(! ez milyen már?), ha nem lennének talpig tücsökmaskarában devlázó, antiszociális egyedek...talán...

Lehet egyébként a részeg agyatlan úgy volt a cigánysorral, hogy "Rómában viselkedj úgy mint a rómaik" .
  Ahogy az várható volt, Gyöngyöspatán a nagypénteki felfordulással még nem értük el a mélypontot. Tegnap éjjel tettlegességig fajult a hevesi településen kialakult feszültség, a körülmények meglehetősen zavarosak, annyit lehet tudni, hogy többeket is mentő vitt el.…..
Kerek Ferkó 2011.04.28 21:20:41
@Kalmár: Jó, akkor beszéljél továbbra is másról.Alapvető hozzáállásról és gyakorlatról van szó öreg, alapvető felbírod ezt fogni?Bűnöző=megy a börtönbe,rendőr=kijön és intézkedik.Ilyen apróságok.Na ha ez megvan akkor jöhetnek a felzárkóztatási kísérletek.Tudod a házat is az alapoknál kezdjük.
Kerek Ferkó 2011.04.28 21:26:38
Kerek Ferkó 2011.04.28 21:59:41
@Tiltsuk Bea: Másoknak meg más tapasztalatai vannak, tartsd szerencsének magad.Jah és tartsd tiszteletben mások tapasztalatok útján kialakult érzéseit.Semmit, az ég világon nem érsz a példálózgatásoddal csak szólok, nagyon szép meg minden, de a kutyát nem érdekli Gyöngyöspatán meg még x helyen az országban, ahol egy jól körülhatárolható csoport viselkedésével van komolyan probléma és aki az ilyen viselkedést "nem ítél el, és nem mondja azt, hogy erre a reakció szinte már önvédelem (csakúgy mint a férje által terrorizált feleség reakciója, aki konyhakést ragad), az él szerintem egy szatyorban, de minimum a saját fejében."

;)