Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fruzsii96

57 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor emlegettem már, hogy mennyire kedvelem a Reserved üzleteit, kínálatát, mert egyrészt gyakran találok náluk kedvemre való ruhadarabokat (többek között mókás, mintás pólókat), másrészt elég baráti az árfekvése. A tavaszi kollekciót Cara Delevingne szemlélteti. ..
Folytassuk a sort a kékbe öltözött hölgyekkel! Elöljáróban annyit megjegyeznék, hogy nagyszerű körnek nézünk elébe :) Amanda Seyfried Egy csodálatos Zac Posen estélyiben. Lenyűgöző! A hosszú lánc  nem megszokott pánt nélküli ruhákhoz, pedig mennyire jól…..
Végezetül a díjátadó legnépszerűbb színei, a natúr, a fáradt rózsaszín és a meghatározhatatlan, halvány színű ruhák következnek. Megan Fox Natúr színű, csipke Dolce & Gabbana ruhát viselt. Amennyire a ruha színe visszafogott volt, éppen annyira hangsúlyosak az…..
Fentről lefelé: Bald Rock, azaz kopasz szikla; Bald Rockhoz vezető út; elfelejtettem-hogy-mi-a-neve vízesés; illetve a kilátás hazafelé menet.:) ..
~ pictures of Australia Műfenyő:) 2013.01.07 03:55:21
És erre még jöttek a piros-fehér botnyalókák, mert hát legyen már valami ausztrál is!:) ..
Ez valami, amit elfelejtettem a bejegyzésemben megemlíteni, pedig szerintem marha jó!:D A Gold Coast kormány minden évben csinál egy versenyt, aminek a nyertese az, akinek a legjobban van feldíszítve a háza. A jelöltek címét minden évben közzé teszik, így bárki körbejárhat, és…..
~back to Australia 2013! 2013.01.07 03:04:31
Helló Magyarország!:)Kicsikét megint elmaradtam az írással, és ennek csupán egyetlen oka van, még pedig hogy lusta vagyok.:') De most itt vagyok, első bejegyzésem 2013-ban, ami azért elég durva!  Kezdetként remélem mindenkinek kellemesen telt a karácsonya, és hogy kibuliztátok…..
Az amerikai Elle magazin januári számában Jessica Biel híres divattervezők ruháiban, illetve cipőiben pózol. Ami külön érdekessége a képeknek az az, hogy szerepel rajtuk az adott összeállítást vagy a cipőt tervező dizájner is. Így Jessicán kívül találkozhatunk Christian…..
~back to Australia Négy hónapja! 2012.11.26 10:41:05
Sziasztook!:)El sem tudom hinni, de ma vagyunk itt már kerek négy hónapja! Egyszerűen észrevehetetlenül elment ez a pár hónap, azt hiszem mire magamhoz térek már a ferihegyi reptéren fogok ácsorogni.:)  Nos, mivel igen rég írtam, igyekszem bepótolni a dolgot... Pontosan egy hét…..
fruzsii96 2012.12.03 05:19:23
@Zsofia99: Hát még semmi sem biztos.:) Egyelőre 13 hónapra van vízumunk, de hogy utána mi lesz... még senki sem tudja.:')
Ezt pedig csak azért, hogy lássátok hogy milyen barna vagyok:$ ..
Abban az aránylag magas épületben lakunk.:) ..
Alessandra Ambrosio és kislánya, a három éves Anja közösen népszerűsítik a London Fog 2012-es téli kollekcióját. A képek célja, hogy meghitt pillanatokat örökítsenek meg - és valljuk be, ez sikerült is. Alessandra elmondta, hogy nagyon élvezte a közös fotózást, Anja pedig…..
..
Nagyon nagy álmom, hogy egyszer delfinekkel ússzak,és remélem, hogy ez itt sikerülni is fog.:) ..
~back to Australia Ez meg az... 2012.10.24 11:58:24
Helló mindenki!:) Gondoltam jövök, szórakoztatom kicsit a nagyérdeműt, jobb dolgom nem lévén.:')  Tulajdonképpen az az igazság, hogy lenne jobb dolgom is... Azaz hogy angolra kéne "házit" csinálnom, de hát az várhat!:D Mondjuk most mintha kicsit bekeményítettek volna,…..
Donna Karan 2013-as resort kollekcióját Karlie Kloss fogja népszerűsíteni. A kampányhoz készült divatfotók csodálatosak lettek, amolyan tündéres hangulatúak. Karlie-t valami földön túli fény öleli körbe, az általa viselt ruhák pedig légiesen könnyedek és igazán…..
fruzsii96 2012.10.17 13:24:53