Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruhabűnözés

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
disrupt Így gyűlölnek ők 2014.05.02 10:32:02
Amerikai statisztikai adatok a gyűlölet-bűncselekményekről, amelyek Magyarországon egyszerűen nem is léteznek. Aki az elmúlt pár napot nem a világtól elzárva, remete módjára töltötte, valószínűleg hallotta a hírt, hogy egy amerikai kosárlabda csapat, a Los Angeles Clippers…..
ruhabűnözés 2014.05.03 19:40:37
Téved a cikkíró, van egy ilyen összefoglaló gyűjtemény a magyarországi gyűlölet-bűncselekményekről, ráadásul elég részletes. Ezen a linken érhető el: kuruc.info/t/35/

8 éve (tehát 2920 napja) működik, és azt írja, hogy cikkek száma: 11309. Tegyük fel, hogy minden egyes cikk 1-1 gyűlölet-bűncselekményt takar. Akkor ez azt jelenti, hogy naponta 4 db történik. És biztosak lehetünk benne, hogy ennél nyilván sokkal több történik. Elképesztő, nem?
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Ott áll előttem egy méterre VV Aurelio, és hosszasan méreget. A tekintete elég fura, mintha keresne valamit, összeráncolt szemöldökkel, láthatóan nagyon koncentrálva matat egyik kezével a nadrágjában. Édes istenem, gondolom magamban, és önkéntelenül jobban a homlokomba húzom…..
ruhabűnözés 2014.04.15 02:14:39
@szbszig: Jaja, kb. annyira, amilyen mély átéléssel, csodálattal, és tisztelettel írta meg a cikkét sixx...
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..
ruhabűnözés 2013.03.18 00:21:15
@Alonee: hulladék az anyád, aki a világra szart.
Számos korábbi próbálkozás után elkészült a fidesz-magyar értelmező szótár, amely segít az átlagpolgároknak eligazodni a kormánypárt sajátos nyelvezetében, ugyanakkor bonyolultnak tűnő kifejezések értelmezésében is támpontot nyújt.     Írjon be egy szót…..
A TV2 nagy igyekezetében, hogy naponta jelentkező valóságshow-ja, sz Összeesküvők ne pont olyan legyen, mint a másik adóé, a villát rezidenciának nevezik, a párbajt összecsapásnak és így tovább, nem mintha nem lehetne egy pillanat alatt megkülönböztetni a műsort a Való…..
ruhabűnözés 2011.10.17 14:10:16
@csoko20: A baj csak az, hogy nem lenne büntetés számukra. Önszorgalomból megtennél. Elég csak a homár kolosira gondolni...
Mert nálam egyértelmű a kínálat. Kötött menüből dolgozok: Egy, másfél és két óra masszázs közül választhatsz. Krémmel, vagy olajjal, esetleg csúszkával. Alsóneműben leszek, de a felső levetését kérheted.  A végén kézi levezetést, vagy francia kényeztetést…..
ruhabűnözés 2011.10.07 23:28:18
@Martian:

:D De legalább Bikák tejét fejnék!

Ehelyett olyan "önjelölt szánalmas és lúzer" picsikutyákéit fejik, akik ahelyett, hogy egy normális seggből-szájbát is mosolyogva vállaló, oragazmust színlelő, de minimum kölcsönös franciás szolgáltatót keresnének, inkább a kényeskedő, szabályrendszereket felállító, cérnakeszkesztyűben-kétujjal-faszverős (a.k.a. Péter Anna) szolgáltatót választják. Stikában legalább ujjaznának, nem baj, ha száraz, de rácsapnak a kezükre. Közben meg azzal hitegetik magukat, hogy ők csak ártatlan masszázsra járnak... Egy olyan emberhez, aki meg azzal hitegeti magát, hogy egy ártatlan masszőr. Végül is zsák meg a folt esete...
ruhabűnözés 2011.10.09 03:05:39
@Anselmo: van erre egy nagyon találó mondás! (remélem nem volt még)

"Aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák!"
ruhabűnözés 2011.10.09 03:06:14
Ki mondja meg a pondrónak, hogy pondró? - tette fel a kérdést egy masszőrhölgy az előző posztban. Mivel nem akadt jelentkező, megkérdeztük néhány kedves ismerős szolgáltatót, vállalná-e? Kitana vállalta, ezért felkértük: mondja el, mivel húzzák ki a gyufát a kedves vendégek…..
ruhabűnözés 2011.10.08 02:32:38
www.beszamolok.com/lap/masszazs/index.php?lid=176949

Gyerekek, itt az adatlapja! Miért kurvázza mindenki szegénykét, hisz ez csak egy tehén!
A múlt héten a VV5 nyerte a tévés valóságshow-versenyt, persze ez nem nagy meglepetés, de azért nézzük a számokat. A szeptember 16-i beszavazóshow-val induló Összeesküvők első heti eseményeit átlagosan háromszázezer 18-49 év közötti néző követte figyelemmel.Ez hétfő és…..
ruhabűnözés 2011.09.27 16:45:20
IDDQD Post-it tetris 2011.09.26 23:29:04
A nagy francia postit-háború idény nyáron tört ki, zajlott le, majd múlt el, és merült feledésbe néhány nap alatt. A Ubisoft Monteruil és a szembeszomszéd BNP Bank munkatársai napokig szórakoztatták egymást, az utcába betévedőket, meg az internet népét azzal, hogy színes…..
ruhabűnözés 2011.09.27 15:31:42
@OkoskaTo:rp: még ennél is pontosabban: www.oriaskijelzo.hu/
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
ruhabűnözés 2011.08.18 16:39:02
@Világszám: "4 nap múlva mások ellopják a termést."

És már mezőőr sincs, aki megállítaná őket, mivel kirúgták. Ez a kemény.
Belsőség A Mladoniczky 2011.05.22 09:26:10
Ez a sztori mindenkinek kötelező. Akinek volt autója a rendszerváltás előtt, annak emlékezni, akinek nem volt autója, vagy talán nem is élt, annak tudni. Mai cikkünk blogposztja...
ruhabűnözés 2011.05.23 03:26:18
Kedves Csikós Úr! Ha a nappalidba beviszed a politikát, akkor miért kell azon csodálkozni, ha a meghívottak egy része politizálni fog? A cikk egy ÁVH-s karakternek a bemutatása, a leadben, majd a szövegében többször is, valamint a címkéi között is szerepel ez a nem titkolt kifejezés.

El kell fogadni, és nagyon is helyénvaló, hogy van néhány ember, aki az ÁVH kapcsán megfogalmazza saját hozzászólását egy olyan cikk után, ahol erre lehetőség van. Sőt, továbbmegyek: elég nagy baj lenne, ha nem születtek volna ilyen vélemények is! Ezek a megnyilvánulások viszont nem vonnak le semmit a cikk értékéből.

Egyébként meg miért van az, hogy mindenki olyan nagy jelentőséget tulajdonít szimpla kommenteknek, és kommentelőknek? Sosem értettem, miért kell pl. a cikkírónak utólagosan holmi "kommentekben" magyarázni a bizonyítványt. A nagy többség úgyis A Cikket olvassa el, és csak egy töredék veszi a fáradtságot, hogy végignyálazza a kommenteket.

Ez az élet rendje; születik egy novella, egy cikk, és születnek rá reakciók. Én nagyon is helyesnek tartom, hogy egy történetesen nagyon jó cikkhez hozzászólnak több, mint 100-an. Emellett viszont azt is borzasztóan helyesnek tartom, hogy a több tucat pozitív hozzászóló mellett van kettő, nevezetesen pl. "Bartolomeo Mazzini", vagy "Ranalt", akik zárójelben megemlítik, hogy nem kellene azért mindenáron piedesztálra emelni egy exávh-s sofőrt.

Ettől még Csikós írása egy nagyon jó korrajz marad. Hiteles megjelenítése egy olyan érdekes személynek, mely sokak számára szerethető öregúr, mások szemében viszont egy "hörgő féreg", mint Tevan Úr szemében az egyszeri vélemény-nyilvánító kommentelő...
A Viasat3 valóságshowjába ezen a héten beköltöző Jankóczky Attilát személyi titkárnak aposztrofálja a műsor, ami persze lehet, hogy tavaly októberben igaz is volt, de előtte belekóstolt a színészetbe is, már ha az imdb.com olvasói szerint minden idők legrosszabb filmjének…..
ruhabűnözés 2011.05.13 16:16:24
www.borsonline.hu/news.php?hid=19855

A gyanútlan Horváth Éva akkorát kapott a Cool Tv élő adásában, hogy az eget is cimbalomnak nézte. Vendége, Jankóczky Attila egy színpadi pofont igyekezett bemutatni, ám a próbálkozás olyan élethűre sikerült, hogy az egykori szépségkirálynô az ütés után jó néhány másodpercig nem tért magához a meglepetéstől.
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
ruhabűnözés 2011.05.13 16:07:11
Akkor most elmondom az igazságot. Az az igazság, hogy eddig csak lézengtünk Kamuton, őgyelegtünk, ismerkedtünk, próbáltuk felvenni a ritmust, eltanulni a helyi tájszólást, a vidám népszokásokat, beépülni, nem kilógni a sorból. Aztán kiderült, hogy tájszólás, az itt nincs,…..
ruhabűnözés 2011.05.13 02:46:15
Az E-Kereskedelmi törvény pontosan meghatározza a szerzői jogot sértő  tartalmakért való felelősséget, és az eltávolítási kötelezettséget.  Az alábbi ügyben a jogsértő felhasználó nem éppen a törvény szerint jár el.Kedves Zugügyvéd! A téma banális:…..
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
ruhabűnözés 2011.04.29 23:27:05
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
ruhabűnözés 2011.04.28 15:51:45