Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigusievich

3 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakunkon a negyeddöntők, az időm pedig véges, így egy cikkben foglalom össze gondolataim a korábban nem elemzett két mérkőzésről. Az eddigiektől eltérően a visszatekintés kimarad, hogy a bejegyzés hossza még emészthető legyen. Vágjunk is bele! Uruguay kezdőjében egy kényszerű de nagyon jelentős…..
Szinte pontosan négy év telt el 2014.07.08-a óta, mikor a világ talán legnagyobb futballnemzete megsemmisítő vereséget szenvedett egy csúcsformában játszó európai válogatottól. Azon az estén az ötszörös világbajnok, nyolcszoros Copa America bajnok Brazília hatvanezer hazai szurkolója zengte az ollét…..
Tengermély tisztelettel köszöntök újra minden önjelölt futball-szakbarbárt a foteledzők hasábjain! Elérkezett futball világbajnokság legjobb szakasza, én pedig ismét megpróbálom szakmaiatlan tippekkel győzelemre vezetni olvasóim az online tippjátékok véres csataterén.LET'S DO THIS! Oroszország…..
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szigusievich 2013.05.24 19:17:21
@lord75: Őszintén remélem, hogy minden amit leírsz csak mesteri szintre fejlesztett szarkazmus. De tényleg... Soha nem szeretnék veled és a hozzád hasonlóan "gondolkodókkal" egy bolygón élni.
Miután a harmadik Nikon-tele döglött be másfél év alatt a cégnél, úgy döntöttem, beadom a derekamat, megnézem, mit lehet kezdeni a saját, ősrégi szettemmel. Van egy Canon 350D-m, egy japán úton vettem valamikor közel nyolc éve, amikor Európában még nem is lehetett ilyet kapni,…..
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
szigusievich 2013.01.30 09:49:14
@Faszerkezet: Könnyen lehet, hogy így van. A sok logikátlan hülyeség felett azonban nem tudok napirendre térni. Olyan vezessen céget, akinek van tapasztalata az adott vállalat tevékenységi körében végzett munkával. Ennyi.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Belsőség Heti merítés 2012.12.02 10:27:17
Acél-vaddisznó Hazudhatnám, hogy órákig tudnék mesélni a kocsi stílusos formavilágáról és hihetetlen technikai megoldásairól, de nem teszem. Aki tervezte az minden bizonnyal egész sanyarú gyermekkorában csak építőkockákkal tudott játszani és ez rányomta bélyegét a…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
szigusievich 2012.04.15 21:49:47
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
szigusievich 2012.02.16 00:12:43
@pocaklakó minimanó: Végre valaki. :)
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
Attila küldte be az alábbi panaszt, melyben arról ír, hogy a Zalaegerszegtől Budapestre tartó gyorsvonat Győrben annyira megtelik, hogy utána már csak komoly harc árán lehet bárkinek is felszállnia. Ez a hering-jelenség ismeretes, főleg a diákokkal zsúfolt csúcsidőben, vasárnap…..
szigusievich 2011.12.02 00:03:00
@ZBR: Olcsó?

Azzal egyetértek, hogy ha senki sem fizet a szolgáltatásért, akkor ne is várjunk színvonalat (BKV tipikus esete) de jelen esetben mit nevezünk szolgáltatásnak?

Hulladék vonatok, röhejes menetidők és ehhez képest is GIGANTIKUS többórás késések, nem működő klíma, fos fűtés, undorító mellékhelyiség. Ezzez képest egy
Budapest - Nyíregyháza IC 4700 forintba kerül. Mióta van kocsim, azzal járok... Mindig van utitárs, ha négyen megyünk ki lehet hozni ~3000 forintból autópálya díjjal együtt, kénylemesen, csendben, késés nélkül.
A múlt pénteki szmogriadónak már a kihirdetése is szabálytalan volt, hiszen nem hagytak felkészülési időt az embereknek. Tamás mindezek ellenére reggel tájékozódott és jogkövető állampolgárként meghozta a szükséges áldozatot, autóját otthon hagyta. A média hangos volt …..
szigusievich 2011.11.15 01:32:41
@egyhatosmotor: azzal okozol veszélyhelyzetet, hogy nem veszed figyelembe a környezeted...

értem én, hogy nem te vagy a hunyó, mert ha mindenki betartaná a szabályokat akkor nem állna fenn a probléma. de nem tartja.

balesetveszélyes helyzetet teremtesz, ha fékezésre, irányváltásra készteted a környezetedben közlekedőket.

akik így gondolkoznak mint te, azok:
- kijönnek eléd amikor te vagy az egyetlen autó akit el kellene engedni (fékezésre kényszerítenek)
- kijönnek eléd a pályán 100zal megelőzni egy buszt (fékezésre kényszerítenek)
- indokolatlanul 60nal közlekednek 90km/h-s sebesség korlát mellett (előznöd kell)
- felkapcsolva hagyják a ködlámpát hátul akkor is, ha már beérte őket egy autó (teljesen elvakít)
- a járdával párhuzamosan úgy parkolnak, hogy 3 autó helyét foglalják el akaratlanul
- akkor kapcsolnak egyesbe a zöldnél, amikor már az előttük haladó kb 10 méterre van

ezen tevékenységek nem büntethetőek. sajnos...
pedig az ilyen sofőrök rengeteg balesetet okoznak. többet mint azok akik normális tempóban, dinamikusan szeretnének közlekedni (boyracerek, tahók, trollok, közúti versenyzők nincsenek felmentve, ti is barmok vagytok!)

Ákos voltam.
szigusievich 2011.11.15 08:39:41
@Perillustris: a kérdés jogos, nyilván én nem tudom megítélni... de erősen kétlem hogy minden 60nal tötymörgő autósnak nyomós oka van rá :)
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Több tízezer embert várnak arra a demonstrációra, amelyet szeptember 18-án tartanak a budapesti Műegyetem rakparton a Zöld Pardon megmentéséért. A tüntetésen a magyar könnyűzenei élet szereplői is színpadra lépnek, hogy tiltakozzanak a szórakozóhely bezárása ellen. A…..
szigusievich 2011.09.06 22:21:31
@karosszékely: Az. egyébként jómagam soha nem voltam a helyen, lehetséges hogy nem pont a Dokk az hanem valamelyik másik szórakozóhely, de a zaj elviselhetetlen.

A lépcsőházban szezonkezdéskor kiragasztották az önkormányzati számot, amin a csendháborítást bejelenthetjük, három eladó lakás van jelenleg a mi oldalunkon egy új építésű gyönyörű modern társasházban. :D

Szerintem ezzel mindent elmondtam.
szigusievich 2011.09.06 22:25:48
@karosszékely: Ja azthiszem elbeszéltünk egymás mellett. Én fiatal vagyok, voltam már ott, jól éreztem magam.

Őszinténszólva más szempontok szerint nem értékeltem a helyet, azt tudom hogy az a pár koncert amin ott voltam életemben jó volt. Máshol nemnagyon van ilyen. :)
Több ízben jelentettük már, hogy a Rádiótaxi sofőrjei nem annyira szeretik a Budapesten belül 2777 forintért bárhova akciót. Anti kifigyelte, hogy már az operátorok sem küldenek autót, ha kedvezményesen szeretne utazni az ügyfél, minthogy nincs aki ennyiért…..
szigusievich 2011.09.06 19:19:01
@imittto: azért ennyire ne sarkítsd a dolgot, lehet egy autó állapotából következtetni a futásteljesítményre. Ha pontosan nem is lehet megmondani, de azért egy 400.000ret futott autót visszateker 97re az vagy bátor vagy idióta. Kárpitozás, újrabőrözés, fényezés, krómkeretek felnik stb. karcmentesítése meg kb kerül ma már annyiba mint amennyivel többet kap az autóért ha tekertet. :)

Egyébként értem az álláspontod, rengeteg a kamuverda az országban de "kicsit" felnagyítottad a problémát. :D