Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thegoddamnbatman

0 bejegyzést írt és 476 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
thegoddamnbatman 2018.04.11 18:23:56
@sixx:
@sixx: Bocs, hogy pont a getziládáról szóló cikkbe trollkodok bele, Offtopik:
Láttam a Falconos játékos írásod az indexen. A PARSEC NEM IDŐ HANEM TÁVOLSÁG EGYSÉG! Ezt Lucas is elbaszta anno, mert menőt akart Ford szájába adni, de 1 parsec = ~3,2617 fényév (ami szintén távolság!)
Tehát a Kessel Run-t kevesebb, mint 12 parsec alatt nem gyorsulással, hanem rövidítéssel lehet megtenni!
Remélem, ezt végre tisztázzák a Solo filmben is.
Bocs mégegyszer az offért:)
  Vannak ikonikus, megkerülhetetlen műsortípusok a tévében, olyanok, amikkel elméletileg nem lehet tévedni. Ilyenek a tehetségkutatók és a valóságshow-k, amik, ha nem égeted ki a formátumot idő előtt, megbízhatóan hozzák a célcsoportot, és ha abszolút nézőszámban nem is, de arányaiban a nézettségi…..
Márciusban érkezik a Netflixre az Iron Fist, a Marvel következő olyan sorozata, ami egy vadi új szuperhőst mutat be, mire végleg összeáll egy újabb sorozatban a mini-Bosszúállók Jessica Jonesszal, Luke Cage-dzsel és Daredevillel. Eddig meglehetősen kevés infó szivárgott ki az Iron Fistról, aminek…..
thegoddamnbatman 2017.01.30 18:13:28
Kezdjük azzal, hogy nem olvastam a Preacher képregényeket. Egyet sem. Azt tudom, hogy miről szól, meg azt is, hogy mekkora becsben van tartva, de mivel nem vagyok képregényolvasó (az egy The Walking Dead kivételével), így nem került fel a polcomra/gépemre. A sorozatnak ennek megfelelően nem úgy…..
thegoddamnbatman 2016.06.16 19:06:25
@ErrorFlynn: Így van. Az entitás keresi az ideális gazdatestet, mindegy, hogy melyik vallás, úgyis mind ugyanannak az igazságnak a különböző értelmezései. De ha jól emlékszem, a képregényben már rögtön elsőre Jessie-be száll bele a Genezis és közben kinyírja az egész felekezetet. (A Tom Cruise-os jó poén volt:)
A Batman v Superman megjelenése előtt, meg persze a solo filmje híreinek tükrében, ideje megismernünk Diana Prince, alias Wonder Woman (Csodanő) személyét és történetét! Azzal, hogy miképp alakult az idő múlásával a hősnő ábrázolása már találkozhattatok a blogon (ITT), szóval most inkább a karakter…..
Ha valaki eddig azért panaszkodott a The Walking Deadre, hogy nincs benne elég zombi, a hatodik évad nyitórésze után elégedetten dőlhet hátra, mert annyi zombit soha nem láttunk a tévében (de szerintem filmen is csak a Z világháborúban), amennyit a Greg Nicotero rendezte…..
A$AP Rocky - Long. Live. ASAP(A$AP Worldwide) Amikor hiphopról beszélgetek emberekkel, mindig rá kell jönnöm, hogy akármilyen sokat hallgatok, valamiért elenyésző azoknak a lemezeknek a száma, amik összességében is megállják a helyüket. Persze, létezik Doggystyle, Slim Shady…..
Újabban divat eltt feltámasztani a régi jó dolgokat a '90-es évekből: az X-akták és a Twin Peaks után jön a Kaliforniába jöttem! A Will Smith karrierjét beindító sitcomot, amiben egy neveletlen…..
thegoddamnbatman 2015.08.14 11:31:13
Mivel Chad Hodge a jövőben nem akar a franchise-zal foglalkozni, ha a Fox tényleg akar egy újabb évadot az eredetileg csak egy évadosra tervezett, limitált epizódszámú, azaz minisorozatból, ahhoz új showrunnert…..
A hátrahagyottak az HBO tavalyi évének egyik nagyszabású sorozata volt egy olyan világról, amiből egyszer csak eltűnt a lakosság 2 százaléka, azaz 140 millió ember. A történet azokról szól, akik itt maradtak, és igyekeznek élni tovább az életüket vagy megfejtést találni a…..
thegoddamnbatman 2015.08.06 16:54:44
 Lucy Lane, Lois Lane karakterének húgát alakítja majd a CBS képregénysorozatában, amit ugyanaz a Greg Gerlanti hozott tető alá, akinek az Arrow-t és a The Flash-t köszönhetjük a The CW-n. Tatum legutóbb a Witches of East Endben szerepelt, a Supergirlben is visszatérő karaktert…..
thegoddamnbatman 2015.08.06 16:48:00
@teszt123456789: kik köszönik? :) ez egy vélemény csupán, tudod, olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van. mindenesetre köszönöm, hogy időt szántál rá, hogy megköszöndd nekem, te egy csodálatos ember lehetsz.
amúgy meg is tudnám indokolni, bár minek... :)
Ez egy múlt heti poszt, de mivel az itthon hétfő este bemutatott második évadról az olvasói levelek alapján sokan szeretnének olvasni, és valamiért pont ezt a posztot nem lelték meg, kénytelenek vagyunk kiemelni, hátha így mindenkinek jobb lesz. Az a baj a True Detective második…..
thegoddamnbatman 2015.06.16 12:27:17
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
aeon flux boba fett mozi? 2015.05.05 08:59:00
Azt már ugye tudjuk, hogy az első önálló Star Wars-antológiamozi a Rogue One lesz Gareth Edwards rendezésében, amelyben a Halálcsillag tervrajzaiért folyik majd az élet-halál harc. A 2018-ra tervezett második moziról viszont eddig csak annyit tudtunk meg, hogy éppen a napokban…..
thegoddamnbatman 2015.05.05 11:40:21
Ultimate Marvel Avengers #44 2015.04.30 18:30:35
Új megjelenés! Ez a nap is elérkezett végre: itt a Végső Ütközés, a klasszikus Marvel-univerzum és az Újvilág összeolvadásának kezdete az egyik központi cím, az Avengers (egyelőre) utolsó számában! Ebben a sorozatban legutóbb a 41. számban kapott nagyobb szerepet az…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ha tényleg több lesz, mint csak egy pilot a kultikus Preacher-képregények tévéadaptációjából, akkor az nem csak Seth Rogannek - na meg az eredeti sztorinak- hanem a remek színészválasztásnak is köszönhető. A Deadline írja, hogy a badass ír vámpír,…..
A Netflix egyik új húzása, hogy feléleszt pár régi rajzfilmet, amit kifejezetten gyerekeknek szánnak. Ilyen az Inspector Gadget (itthon Gógyi felügyelő), amihez elkészült az első trailer. És ez így óriási csalódás, mert pont a Netflixtől - pláne a zseniális BoJack Horseman…..
thegoddamnbatman 2015.03.26 09:10:42
..
thegoddamnbatman 2015.03.25 10:59:41
@ProMixer04: én is rá tippeltem..
Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg - harsogja a Bors. A Blikk szerint ugyanis Shrek örökös magyar hangját azért rúgták ki a Jóban Rosszban tévésorozatból (ahol…..
(A Music FM reakcióját a poszt végén olvashatják.) A Kettős Mérce blog a Gumiszoba blogra hivatkozva írt arról, hogy a Music Fm Önindító nevű műsorában az eredetileg is eléggé nőgyűlölő "Szőke, vagy gyereket szeretnél tőle? nevű játék szerda reggel "Szőke, vagy…..
A VV7 második helyezettjének nem vizionáltunk túl nyugodt napokat a villalét utáni időszakra, és még mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem Fanni mohó ölében képzeltük el, hanem menekülés közben, a sarkában a villába való beköltözéskor lepattintott csajával és annak…..
A Film Ink nevű ausztrál magazin címlapjára került a nemsokára érkező Daredevil főhőse, akinek hogy is mondjam, elég takarékos lett a kosztümje, legalábbis olyan, mintha a szemébe egy óriási kipát húzott volna, aztán magára meg egy párszáz forintos pólót. Értem, hogy…..