Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paszmazo

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Verik a férfiakat. Ugyan nem a megszokott módon, ám annál inkább. Sokan tudják. Mégsem beszélnek róla. Pedig nem tabu téma. Egyszerűen csak azért, mert ciki. No meg azért, mert nem tudnak ezzel mit kezdeni. Sem a feministák, sem a családbarátok. A bántalmazott férfiak minden fiókból kilógnak. A…..
paszmazo 2017.03.14 21:01:15
@mildi: de van
Retteg a Fidesz a Momentumtól...
paszmazo 2017.03.13 16:57:49
@Ballib cenzúrázók réme 25:
a nácik is sokan voltak, mint a FideSS hívők.
Hirdették, hogy általuk eljön egy jobb világ.
......hogy más lett a világ általuk, az biztos
De csak szenvedést okoztak és pusztulást hoztak saját népükre is.
....mint a FideSS.....
Azt hiszem már mindannyian életünkben legalább egyszer belefutottunk a nyilvános szoptatás témájába. Néhány hónapja történt az az eset, mikor egy szoptató anyát kiküldtek a nyugatis mekiből. No, több sem kellett az anyák társadalmának, másnap tucatnyian lepték el a gyorséttermet kellően éhes…..
Nem könnyű manapság nagyot gurítani az animációs filmek műfajában, a Laika Stúdiónak azonban sikerült. Minden különösebb felhajtás nélkül érkezett meg a mozikba a Kubó és a varázshúrok című alkotás, olyannyira, hogy én is csak a lelkendező kritikákra kaptam fel a fejem,…..
Smoking Barrels Showgirls (1995) 2016.09.03 06:00:00
Minden idők egyik legrosszabb filmje. Azért ezért a címért nagyon keményen meg kellett dolgoznia mindenkinek, aki részese volt a 90-es évek talán leglátványosabb buktájának. Karrierek törtek ketté, legendák hulltak a porba, mert Hollywood kegyetlen, egyetlen óriási hiba miatt…..
paszmazo 2016.09.04 20:17:44
Na és közben mindenkit igyekszik hülyének nézni a nem kedves kormánypárt. Jó, persze van olyan számottevő kisebbség az országban akik szerint nagyon helyes ha ti lopjátok el a közpénzt, csak mert azt olyan ügyesen megmagyarázzátok el nekik. A józan eszét használó azonban komolyan elgondolkozik mikor…..
paszmazo 2016.08.05 18:19:24
@Larry Silverstein: Egyet? Haha
Látta már Pintér Sándor rendőrségét akcióban? És akkor, amikor nem igazoltatnak, vagy nem a trafi mögött ülve mérik rendőrautóból a sebességet, vagy amikor nem Felcsút környékén drónozó újságírót igazoltatnak, vagy amikor nem plakáttépő politikai aktivistát állítanak elő az utcán?  Most itt a…..
paszmazo 2016.05.03 21:14:54
@SAndrás: te mit néztél??
Több százmilliárd forint stadionokra, ürességtől kongó arénákra, anyagilag teljesen fenntarthatatlan állapotok. A működtetés költségei végső soron jó eséllyel a központi büdzsét terhelik majd, tehát ha hirtelen nem kezdenek el tömegével járni a focimeccsekre, akkor a magyar adófizetőknek kell majd…..
paszmazo 2016.04.14 17:29:59
@Kivlov: Ja, ha egyszer majdnem éhenhaltál, akkor soha többé nem ehetsz rendesen??
Bocs, ez a hasonlat lehet, neked túl bonyolult.
Ha bekerülsz egy kórházba, akkor majd rájössz, hogy lett volna jobb helye is a pénznek, amiből stadiont építettek.
Most nem szabad elgyengülni. Most kell igazán európainak, embernek és magyarnak lenni. Ha az Olvasó azt hiszi, most kell igazán migránsozni, gyűlölködni, akkor súlyosan téved. A menekültek éppen az elől menekültek, ami Párizsban történt. Kedvez a politikai széljárás a…..
A jobhopperekre meglehetősen káros és misztikus lényekként tekintenek, a kiválasztók rettegnek tőlük. Ők azok, akik ugrálnak, állásból állásba, sosem állapodnak meg sehol. Sokan jutnak el hozzám álláskeresők is, olyan félelemmel, hogy "jaj, jobhoppernek fognak nézni, ha most…..
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
paszmazo 2015.08.10 17:11:14
@pamut: :-) túl sokat gondolkodsz :-)
paszmazo 2015.08.10 17:13:49
@pamut: legalább is hozzájuk képest
paszmazo 2015.08.10 22:32:25
@Gábor2000: győzködd magad rublikákkal :-), aztán ha megvan, menj kiaz utcára és vegyülj el a sok boldog ember között :-)
Ádám harmadik éve él az Egyesült Királyságban (korábbi tapasztalatairól itt és itt olvashattok), írt egy kis számvetést arról, hogy mit ért el, mit nem sikerült megtalálnia, és mi értelme van még egyáltalán annak, hogy még Angliában van. Kérdéseit a poszt végén…..
paszmazo 2015.02.12 20:18:47
@svájci sapka (ch): igazad van
Úgy hírlik, hogy a 2000-es évek elején kicsúcsosodó belvárosi bontási hullám – amely főként a Kiskörút–Andrássy út–Nagykörút–Rákóczi út közé eső területet érintette – újfent felkerekedett, hogy elsöpörjön magával jó néhány épületet. Amikor 2008 körül leálltak a bontások az ingatlanpiaci válságnak…..
paszmazo 2014.09.20 10:12:23
@cenzuratroll bosszanto: Ezzel a fejlődés dumával bármin és bárkin túl lehet lépni.
Ami összetart egy közösséget, az a kötődés.
Kötődés emberekhez és tárgyakhoz.
Például ehhez a házhoz is. :-)
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
   Elkerülhetetlen, hogy a magyar politikai és társadalmi elit is újfajta beállítódással forduljon a nők felé. Az elmúlt évtized egyértelműen megmutatta, hogy azok az országok növekednek dinamikusan, amelyek a nők és férfiak képességeit is maximálisan…..
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
paszmazo 2012.01.22 10:59:32
  Felmerült kormánykörökből, hogy az Andrássy környékét sétálóssá kellene tenni az új múzeumi negyed kiépítésével párhuzamosan. Balázs Attila, építész, a Városépítő bloggere a sugárútról szóló posztjában elmerengett azon, hogyan lehetne átalakítani annak…..
...a Mercedes-Benz Magyarország meghívott minket egy bemutatóra. Mivel csak a közeli Bécs volt a cél, így az újságíró-hordát kisbusszal vitték ki a tetthelyre. Ez idáig rendben is van. Egy nappal az indulás előtt - késő délután - kaptunk egy e-mailt, melyben közölték, hogy…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
paszmazo 2011.07.28 17:43:41
@Mon3: Gratulálok! Ügyesen választod meg, hogy hol számolsz, mert én viszont egész nap a városban közlekedem és ha a lámpa csak zebra miatt állítja meg a forgalmat, még egy kerékpárost sem láttam, aki a pirosnál megállt volna, kivéve, ha rendőrautó is állt a sorban.
Az autók legfeljebb a "sárga végén" mennek át, utána állnak szépen sorba a zöldig.
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
paszmazo 2011.07.14 06:37:38
@15-ös: Igazad van!
paszmazo 2011.07.14 06:50:39
@DjKaller: Azért azt ne feledd, hogy az autós nagyon sok extra adót fizet, hogy autózhasson. Mondhatnánk: befizet az államnál egy extra szolgáltatást. Ha fizet (márpedig fizet), el is vár érte valamit (benzinárban lévő útalapért, súlyadóért), mondjuk normális közlekedési lehetőséget. A biciklis a közlekedési lehetőséget meg állampolgári jogon igényli.
Kinek kellene előnyben lennie, aki fizeti a szolgáltatást, vagy aki csak megirigyelte a másikat és hőbörög?
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
paszmazo 2011.05.30 14:05:29
@sirdavegd: Igaz, meg kell tűrnünk magunk között ezt a néhány donornak valót, még ha bosszantóak is egy kicsit.
paszmazo 2011.05.30 14:12:05
@Johnny336: Teljesen igazad van, lehetne így is.
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
paszmazo 2011.05.21 23:19:56
@prérikutya: "Aki elment, az azért ment, mert nem tudtak olyan beosztást ajánlani neki az átszervezés miatt, ami legalább ugyanolyan lett volna. Kevesebb pénzért meg senki sem fog dolgozni. És ha lehetősége volt, akkor ment."
Ez a kiváltságosak lehetősége. Átlagember lehetőségei átszervezéskor: elfogadod amit kínálnak bármennyi pénzért ( és ritka, ha egyáltalán kínálnak ) vagy mehetsz a munkaügyi hivatalba állást keresni.
Üdvözlet az átlagemberek világában!
Mert azért azon szerintem felesleges vitatkozni, hogy nem rokkantsági nyugdíjba mennek a rendőrök, hanem juttatásnyugdíjba.
Most úgy tűnik ez a juttatás is elvehető, mint a tizenharmadik havi fizetés.
paszmazo 2011.05.21 23:30:46
@prérikutya: Ne haragudj, de ez nem logikus. Ha látok egy rosszul kihelyezett, vagy kinn felejtett táblát, szóljak a rendőrségnek. Ha ők látnak egy ilyet, akkor a táblának megfelelően büntetnek. Ja, és " nem ők tették oda nem is ők veszik le."
Akkor minek szóljak nekik, hogy többet tudjanak büntetni?
Az milyen logika, ha én bejelentem, segítenek, kivizsgálják, ha ők látják, akkor röhögnek egyet, és szétbüntetnek a segítségével mindenkit?
paszmazo 2011.05.21 23:42:56
@107!: Üdv! Félre értetted. Semmi baj a rendőrmotorosokkal. Büszkék vagyunk rájuk. Csak a rinya nem kell, hogy "40 éves korunkra kiégünk", meg a "felelősség, hogy ülök motorra 50 évesen?". Szerintem büszkén, ha meg már tényleg megkopott az ember teste, és már nem bírja, jön a rokkantnyugdíj és a megérdemelt békés öregkor, mint mindenkinek.
De azért mert 20 évet motoron ültél, még szerintem öt év múlva is meg tudod ülni biztonsággal.