Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klockjanos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb tétel, amit nem cserélek, hanem felújítok. Két okból: mert az új túl drága és jobban tetszik a polírozott alu, mint a fekete.A gyári 33 év után:    Nem tudom, hogy miféle festékkel festették le ezeket az alkatrészeket anno 33 éve, de brutális módon…..
  Állok a rajtrácson, prüntyög alattam a háromötvenes négyhengeres, árad szét az adrenalin a testemben, alig várom a rajtot. Elszántságom határtalan: a második sor nem rossz hely, bár nem értem, miért nem az elsőből indulok – egyértelmű, hogy a célegyenes…..
klockjanos 2011.05.18 21:20:49
@herzogb:
Nagyon úgy tűnik hogy itt jelen van a kis négyhengeres Honda teljes tulajdonos lánca.
herzogb -től vette András, majd Csikós, aztán AmAno végül klockjanos, és mindenkiben felejthetetlen élményt hagyott:-)
Apropó, néhai tulajok, ha esetleg nosztalgiából,enyhíteni akartok szívtájéki fájdalmatokon és meghúznátok a kis 350-es bajszát, vagy csak meghallgatnátok a gurgulázást 10ezernél, keressetek meg,rajtam nem múlik:-)
klockjanos 2011.05.18 21:30:19
@Stump András:
Azt sejtettem hogy esett a motor de hogy ekkorát? Nem érezni az elején csak a kormány ütközőt nem éri el az egyik oldalon.A teleszkópok is jónak tűnnek. A teleszkópszár burkolatot és a lámpatartót meg kikalapáltam....
Mai szemmel tényleg szörnyű felelőtlenség volt nulla motoros tapasztalattal felülni a haverom BMW R65-ösére, de visszacsinálni már nem lehet, nem is akarnám. A viccből eldobott hógolyó indította lavinában úszva azonban jó irányba fordultam: beültem egy bérház dohos pincéjébe…..