Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vazsoo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis lendületet kaptam még a tél beállta előtt, hogy a kint végzendő munkákkal haladjak. Sajnos nem tudtam mindennel végezni, ahogy eredetileg terveztem, de nem állok olyan rosszul. A jobb oldali kardálalagút alsó merevítését és a hátsó padló lemezt sikerült helyrehozni. A…..
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
vazsoo 2011.04.27 20:21:34
@soproni1: Drága barátom nem tudom hogy te mivel foglalkozol de véleményem szerint aki valaha Magyarországon kitalált fejlesztett gyártott dolgot szid az takarodjon az országból! Azt mondod a hogy szorgalmasak tudod könnyű úgy érvényesülni hogy nem kell vámot meg áfát fizetni csak konténerszám eladni a fost ami mellesleg hatalmas környezetszennyező hulladék lesz ! Én napi átlag 15 órát dolgozom de így s jutok előrébb . Magyar áru magyar munkahely ! Gondolkozz egy kicsit !
vazsoo 2011.05.03 19:09:24
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Bár nem tudom nálad mit jelent a tulipanoslada ha figyeltél volna akkor látnád hogy nem egészen azt írtam . Magyarázz azoknak akik elveszítik az állásukat meg a házukat mikor ezek 20 milliós kocsikkal rohangálnak . Sokaknak bassza már a csőrét .Jöhettek mind ezzel a kinaiseggnyaló dumával de amikor a századik hullik el a szaros kinaipiacon majd csodálkoztok . És a te fajtád is belefér . Nyugodt lehetsz nálam már be van készítve a puska .