Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bellisperennis

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noé bárkájáról sok minden eszünkbe juthat: műszaki érdeklődésűek morfondírozhatnak azon, hogy valójában mekkora hajó kellene, hogy a világ összes állatfajából két (egyesekből hét) példány ráférjen, mások meg is építik a bárkát a Bibliában megadott mértékek szerint (bár tudható, hogy az a legkisebb…..
bellisperennis 2016.07.20 00:36:20
Lehetne esetleg visszatérni a szexhez?

"Gloria Mundi ·
szexcsatakanno.blog.hu 2016.07.19. 10:39:51
@Hüpna: Nem csoda, h a szukák igen ritkán engedik magukhoz a kanokat, gondolom, ők se nagyon élvezik."

Az eb pontosan itt van elhantolva :-)
Én úgy olvastam, mértékadónak tűnő helyen, hogy a kutyák ú.n. 'ragadása' voltaképpen a női orgazmust helyettesíti... Az meg arra szolgálna, hogy az aktus után bódultan veszteg, fekve maradjon, mert így nagyobb az esély a megtermékenyítésre, nem folyik ki az ondó... Két lábra állásunk óta egy hirtelen felpattanásnál ez reális veszély. Állítólag női orgazmus csak az embernél van, bár ezt nem tudom, honnan ellenőrizték :-)
bellisperennis 2016.07.20 00:38:11
@bellisperennis:
Jav: hogyan ellenőrizték
Szerző: Stefani BenniCím: Cryani de Bergerac (Cyrano de Bergerac)Fordító: Gács ÉvaKiadó: Kolibri KiadóOldalszám: 112 SPOILERMENTES ÍRÁS! A Kolibri Kiadó tavaly indította útjára új sorozatát, amely a hangzatos Meséld újra! címet kapta. Az ötlet és a kivitelezés az olaszoktól származik, pontosabban…..
Ki ne hallott volna Szodomáról? Biztos vagyok benne, hogy az egyik leghírhedtebb bibliai helyiségnév, amely szédületes karriert futott be az elmúlt 3000 évben. Nem hagyott hidegen hívőket és hitetleneket, erkölcscsőszöket és pornófüggőket sem. A szodomai és gomorrai bűnök…..
bellisperennis 2013.04.04 23:38:15
@Gloria Mundi:
Van egy remek Magritte kép, a Rape.
Az pontosan arról szól, hogy akit megerőszakoltak, az már mások szemében sosem önmagaként jelenik meg, arcát is elveszíti, csak a megerőszakolt nőt látják benne.
www.wikipaintings.org/en/rene-magritte/rape-1934
Folytassuk a Bibliával, mert azt különösen szeretitek. És, ha már megvolt az egyik pancsoló nő, akit annyiszor kaptak ecsetvégre a festők, jöjjön a párja, a másik asszonyka, aki azzal bolondított meg egy pasit, hogy - merő véletlenségből persze - meztelenül fürdőzött a szeme…..
A múltkori szavazás eredményének megfelelően (noha még a határidő lejárta után is érkeztek szavazatok, az állás nem változott) Jákob Leától született lányáról, Dináról fog szólni ez a nem túlságosan szívmelengető történet. Elnézést a kissé hosszúra nyúlt…..
bellisperennis 2011.04.28 11:38:19
@α Ursae Minoris: Buggyantak... Az USA-ban volt egyszer olyan divat is, mikor gyerekkorban eltávolították a féregnyúlványt (=vakbelet), nehogy később vakbélgyulladása legyen...