Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hízlalda

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tervezz és oszd be az idődet!   Most nem szeretnék itt az agyonszajkózott rohanó világról, a napi kapkodásról és a „nem érek rá bizonyos dolgokkal foglalkozni” klisékről kiselőadást tartani, hiszen úgyis tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amire időt akar…..
Akkor most pontosítsuk mit igen és mit ne együnk, mert persze attól, hogy hízni szeretnénk, nem kell mindent felfalni, ami az utunkba kerül. Szóval a mennyiség mellett a minőségre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Sokszor eszünk, keveset, na de mi is kerül az asztalra?   Ha…..
Akkor, ha felkészültünk az életmódváltásra, el is kezdhetjük a megvalósítását. . Kezdjük rögtön az alapjával, az étkezéssel.             Naponta legalább 5-6 vagy több kis étkezés szükséges!   Miért? Mert a…..
Ma reggel érdekes dolgot hallottam a tévében, ahol természetesen ismét a fogyókúra volt a téma. Egy Celeb panaszkodott arról, mennyire zavarja a túlsúlya és ennél jobban csak az, hogy a számtalan kipróbált módszer ellenére és saját korlátai miatt sem tud évek óta lefogyni.…..
Miután meghatároztuk a kívánt célt, vagyis, hogy mennyit szeretnénk hízni, kilókban mérve, jöhet egy kis önvizsgálat, egy belső értékelés, melynek során újabb kérdésekre keressük a válaszokat. Nagyon FONTOS, hogy először is kizárjunk esetleges egészségügyi…..
Na jó, ha már volt nagy fogyás a tévében, akkor én most kipróbálom a nagy hízást, persze csak mértékkel, hiszen nem szeretnék a ló túlsó oldalára esni (bár azt hiszem, ez nem következne be...). Végig fogom venni naplószerűen miket kell átgondolnom, milyen lehetőségek vannak…..
Sziasztok! Ezt a blogot most azért indítom, mert naponta - és tényleg minden egyes nap - szembesülök azzal a sokakat érintő problémával, amelyben pont, hogy én (és biztosan nem vagyok egyedül) a legkevésbé vagyok érintett, és ez a fogyókúra. Azt látom a tévében, hogy…..