Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vampire13

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Egy francia manageres játék, ahol kizárt, hogy az ember órákat játsszon vele, mert annyira játszhatatlan és nem élvezhető.Magadtól kell rájönni mindenre, és az embernek nagyon gyorsan elege lesz belőle.A filmjelenet az "Iraki misszió" című filmből van. Kiadja a Caesar…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Vampire13 2007.09.14 18:36:49